TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
δεν εχεις δικια σου προσωπικοτητα μαν αντιγραφεις ολο τους αλλουςΠαω να απαξιωσω 2 τοστακια και ερχομαιτο εχω αναγκη
![]()
δεν εχεις δικια σου προσωπικοτητα μαν αντιγραφεις ολο τους αλλουςΠαω να απαξιωσω 2 τοστακια και ερχομαιτο εχω αναγκη
![]()
όταν η "μουνάρα" συντάσσεται με την "ρυθμ" τότε δεν υπογραμίζεται ;) μάθε μπαλίτσα ;)
είναι ετερόφωτος μαν ;) όπως ο νέος που αρύεται την υπόστασή του από τον γουλφάκηδεν εχεις δικια σου προσωπικοτητα μαν αντιγραφεις ολο τους αλλους![]()
τουλαχιστον τα φτιαχνει στο τηγανι ή ειναι μια ακομη φτηνη απομιμηση;δεν εχεις δικια σου προσωπικοτητα μαν αντιγραφεις ολο τους αλλους![]()
ρε θα σας γαμησω
ειδικα το κουλουρακι με το ερι θα τα πηγαινω ενναλαξ
μουνι κωλο κωλο μουνι και ενδιαμεσα θα τους τον περναω και στο στομα![]()
:oετσι νομιζω ειναι καλυτεραρε θα σας γαμησω
μουνι κωλο κωλο μουνι και ενδιαμεσα θα μου τον περνανε και στο στομα![]()
ασε ησυχο τον κλωνο μου μην σε γαμησωείναι ετερόφωτος μαν ;) όπως ο νέος που αρύεται την υπόστασή του από τον γουλφάκη![]()
ρε θα σας γαμησω
μουνι κωλο κωλο μουνι και ενδιαμεσα θα τους τον περναω και στο στομα![]()
αληθεια οταν γαμιεστε απο κωλο τον βαζετε μετα και στο μουνι και τουμπαλιν;ή αλλαζετε καποτα;παω να ανοιξω ψηφοφορια.....Εισαι αηδιαστικος..... :-
έχω αδυναμία στους πεταχτούς κώλους μανασε ησυχο τον κωλο μου μην σε γαμησω![]()
αληθεια οταν γαμιεστε απο κωλο τον βαζετε μετα και στο μουνι και τουμπαλιν;ή αλλαζετε καποτα;παω να ανοιξω ψηφοφορια.....
έχω αδυναμία στα νεα θρεντ γουμαν.....
και παρασημοφορησε μετααληθεια οταν γαμιεστε απο κωλο τον βαζετε μετα και στο μουνι και τουμπαλιν;ή αλλαζετε καποτα;παω να ανοιξω ψηφοφορια.....
έχω αδυναμία στα νεα θρεντ γουμαν.....![]()
και παρασημοφορησε μετα![]()
μην βριζεις το γλιτσα μην σε γαμησωΚαι στη μαλακια επισης.....![]()
δεν ξερω ποιο ειναι πιο καθαρο μαν :- ολα βρωμικα ειναι'![]()
θεωρεις πιο καθαρο τον κωλο ή το μουνι;απαντα και θα σχολιασω μετα![]()
βαλτην στην θεση της μαν.....δειξε ποιος ειναι ο αντρας στην σχεση σας.....μην βριζεις το γλιτσα μην σε γαμησω![]()