gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
προτιμαει κελυ που εχει μεγαλυτερη κωλαρα.....θα σου κάνει φέις σίτινγκ μαν![]()
προτιμαει κελυ που εχει μεγαλυτερη κωλαρα.....θα σου κάνει φέις σίτινγκ μαν![]()
ψηνεσαι μωρη κουφαλαεγω ελεγα να παω σημερα να ειμαι ο πρωτος που θα την
απο το σαιτ αλλα δε το βλεπω
απο βδομαδα ομως θα κανω αναγνωριστικηφαε μια break
![]()
σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες την μεγαλύτερη κωλάρα την έχει η σοκοφρέταπροτιμαει κελυ που εχει μεγαλυτερη κωλαρα.....![]()
σοκοφρέτα μμμμμμμμμμμμμσύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες την μεγαλύτερη κωλάρα την έχει η σοκοφρέταπλήρωνει και ΕΤΑΚ λέει
![]()
μαλακία έκανεςπληροφοριακα μονο να πω και το εξης.......προχτες γλιτωσα τον νεο123 απο μπαν λογω αποκαλυψης οτι ειναι κλωνος....αμα θελετε να σας βγαλω και τα πμ που υποχρεωθηκα παλι στην σεβαστη διοικηση.....![]()
εσυ?μαλακία έκανες![]()
πληροφοριακα μονο να πω και το εξης.......προχτες γλιτωσα τον νεο123 απο μπαν λογω αποκαλυψης οτι ειναι κλωνος....αμα θελετε να σας βγαλω και τα πμ που υποχρεωθηκα παλι στην σεβαστη διοικηση.....
ολο τα μουτρα μου ριχνω για σας και σεις τιποτα.........
την μλκια της μετρας με τονους?πληροφοριακα μονο να πω και το εξης.......προχτες γλιτωσα τον νεο123 απο μπαν λογω αποκαλυψης οτι ειναι κλωνος....αμα θελετε να σας βγαλω και τα πμ που υποχρεωθηκα παλι στην σεβαστη διοικηση.....
ολο τα μουτρα μου ριχνω για σας και σεις τιποτα.........
η ξακουστη πατατα του κοσμα?πατάτες με σαλάτα![]()
![]()
πατατες με σαλατα ή πατατοσαλατα;πατάτες με σαλάτα![]()
![]()
δεν την έκλασα μαν την αγόρασαη ξακουστη πατατα του κοσμα?![]()
το πρώτο μανπατατες με σαλατα ή πατατοσαλατα;![]()
στα λιντλ πας με τσαντα εσ; η παίρνεις απο το σπιτι την προσωπικη σου σακούλα; χαχαχχαχαχαχαχαχχαχδεν την έκλασα μαν την αγόρασα
το πρώτο μαντο δεύτερο νομίζω απαιτεί και μαγιονέζα*
μ'έχεις να αρταίνομαι τέτοια μέρα
*απ'τα λιντλ η πιο γαμάτη![]()
θα ανοιξω θρεντ ποια πατατοσαλατα προτιματε αυτην με μαγιονεζα του κοσμα ή αυτην του γλ;δεν την έκλασα μαν την αγόρασα
ποσο χαζη υπογραφη παιζει να εχεις?δεν την έκλασα μαν την αγόρασα
θα ανοιξω θρεντ ποια πατατοσαλατα προτιματε αυτην με μαγιονεζα του κοσμα ή αυτην του γλ;
Πατατοσαλάτα Ηπειρώτικη
Υλικά:
250 gr μικρές φρέσκιες πατάτες
250 gr πορτοκάλια
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
πράσινες ελιές
πολύχρωμες πιπεριές (1 κίτρινη, 1 πράσινη, 1 κόκκινη, 1 πορτοκαλί)
φρέσκο βασιλικό
φρέσκο δεντρολίβανο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
extra παρθένο ελαιόλαδο
πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα και χωρίς να τις κρυώσουμε τις κόβουμε στα τέσσερα κομμάτια.
Κάνουμε την ίδια διαδικασία με τα πορτοκάλια αφού τα καθαρίσουμε πρώτα.
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το βασιλικό, το δεντρολίβανο και το κρεμμυδάκι.
Βάζουμε σε ένα μπολ τις πατάτες καυτές όπως είναι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Μετά από λίγο, ρίχνουμε το κρεμμυδάκι, το βασιλικό, το δεντρολίβανο, τις πιπεριές, τα πορτοκάλια και τις πράσινες ελιές.
θα ανοιξω θρεντ ποια πατατοσαλατα προτιματε αυτην με μαγιονεζα του κοσμα ή αυτην του γλ;
Πατατοσαλάτα Ηπειρώτικη
Υλικά:
250 gr μικρές φρέσκιες πατάτες
250 gr πορτοκάλια
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
πράσινες ελιές
πολύχρωμες πιπεριές (1 κίτρινη, 1 πράσινη, 1 κόκκινη, 1 πορτοκαλί)
φρέσκο βασιλικό
φρέσκο δεντρολίβανο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
extra παρθένο ελαιόλαδο
πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα και χωρίς να τις κρυώσουμε τις κόβουμε στα τέσσερα κομμάτια.
Κάνουμε την ίδια διαδικασία με τα πορτοκάλια αφού τα καθαρίσουμε πρώτα.
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το βασιλικό, το δεντρολίβανο και το κρεμμυδάκι.
Βάζουμε σε ένα μπολ τις πατάτες καυτές όπως είναι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Μετά από λίγο, ρίχνουμε το κρεμμυδάκι, το βασιλικό, το δεντρολίβανο, τις πιπεριές, τα πορτοκάλια και τις πράσινες ελιές.