διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.437
- Πόντοι
- 5.006
Τσ!!! Τσ!! Τσ!Παπάρια ελέγχετε.
Εγώ με την λατρεία έχουμε φροντίσει να τοποθετήσουμε κυκλώματα τηλεόρασης καθώς και μονάδες οικονομικού ελέγχου.
Τσ!!! Τσ!! Τσ!Παπάρια ελέγχετε.
Εγώ με την λατρεία έχουμε φροντίσει να τοποθετήσουμε κυκλώματα τηλεόρασης καθώς και μονάδες οικονομικού ελέγχου.
Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δύο φορέςο μητσος ξαναχτυπησε διπλα.....![]()
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=398277;image/img[/URL]]
[/quote]
ρε μαν με πας κωλοφεράτζα από το πρωί :zfuck: αισθάνομαι τύψεις που λέω ότι δουλεύω :huh:
Αγιε εχω μια απορια μαν
Ολο πρωι με μεσημερι μπαινεις,το απογευμα δεν σε βλεπουμε,πεφτει παντοφλα απο τη γυναικα μπαγασακο;![]()
και ο αρχιμαδριτης πηγασιος εχει μερες να μπει.....Λανθάνετε. Μπαίνω και απόγευμα όταν δεν εφημερεύω. Βλέπετε έχουμε και Εσπερινό.
Πληγωσαμε τον Αορατο και δεν ξαναμπηκε :- νιωθω τυψειςρε μαν με πας κωλοφεράτζα από το πρωίαισθάνομαι τύψεις που λέω ότι δουλεύω
![]()
και ο αρχιμαδριτης πηγασιος εχει μερες να μπει.....
Μαν επισης και ο Παρθενος19,απο τοτε που ανακαλυψα οτι ειναι ο Ταφτααρ εχει να μπεικαι ο αρχιμαδριτης πηγασιος εχει μερες να μπει.....
Πληγωσαμε τον Αορατο και δεν ξαναμπηκε :- νιωθω τυψεις
Εκτος αν αποφασισε σαν κλωνος που ειναι να απεχει λιγο >![]()
Ειναι λιγο παρορμητικος οταν νευριαζει,σαν το Τζιμ δε γκρικ
εμείς εδώ θα είμαστε δεν φεύγουμε του την έχουμε στημένηόποτε θελήσει ας μπει να μας κλάσει τ'αρχίδια
![]()
τι λες ρε μαν;εγω πιστευω σε σεναρε μαν με πας κωλοφεράτζα από το πρωίαισθάνομαι τύψεις που λέω ότι δουλεύω
![]()
ο τζο και εγω αν προσεξες εχουμε κατσει σκεφτικοι και σου συμπαραστεκομαστε σαν με προσευχη
επίσης από πίσω σου παραμονεύουν οι θεσσαλός και μήτσοςο τζο και εγω αν προσεξες εχουμε κατσει σκεφτικοι και σου συμπαραστεκομαστε σαν με προσευχη![]()
εντιτ εγω παιζει και να κοιμαμαι....
o μητσος παιζει με το καινουριο αιφον.....ειναι μετα την ληστεια η φωτο....επίσης από πίσω σου παραμονεύουν οι θεσσαλός και μήτσος![]()
ρε μανγυρνάς ποτέ την πλάτη σε τέτοια αλάνια
![]()
Μαν λειπει ο Βαροςo μητσος παιζει με το καινουριο αιφον.....ειναι μετα την ληστεια η φωτο....