Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ασε με ρε να πειραξω λιγο τον γλιτσουλινο![]()
Αντε καλα....Πειραξε τον....
ασε με ρε να πειραξω λιγο τον γλιτσουλινο![]()
σκασε ηλιθιαθες να σου ανοιξω εγω ενα να περασει η ωρα σουεισαι θεα αγορι μου
![]()
καλο παιδι αλλα λιγο μαλακας....αλλα καλο παιδι....... ;)Παιζει....![]()
δεν ειναι o wolfakis παιδια μην μασατε......κομπιουτερ ειναι και κανει autopost.....του χακεψαν τον λογαριασμο......![]()
μουρο μου ποτε θα σου κανω αυταρχικο που σ'αρεσεισκασε ηλιθια![]()
δεν βαραω λουγκρεςμουρο μου ποτε θα μου κανεις αυταρχικο που σ'αρεσει![]()
ταπαδεν βαραω λουγκρες![]()
σιγα μη μας δειρεις κιολας ρε ημιπουσταδεν βαραω λουγκρες![]()
εφυγα να γεμισω το καγιενι τοτεταφτααρ παιζει πολυ πλιατσικο μαν....δεν κατεβαινεις μπας και παρουμε πισω το αιπαντ και το αιφον του αχαχουχα σαν εκδικηση για την κλοπη ενος μελους του σαιτ μας......
παρε και για μενα ενα λαπτοπ μαν.....με ντουαλ κορ ε;![]()
ταφτααρ παιζει πολυ πλιατσικο μαν....δεν κατεβαινεις μπας και παρουμε πισω το αιπαντ και το αιφον του αχαχουχα σαν εκδικηση για την κλοπη ενος μελους του σαιτ μας......
σε ρουπωσα ολοπουστασιγα μη μας δειρεις κιολας ρε ημιπουστα![]()
οχι μαν....κανω πρωτεινικη κετογονικη διαιτα και βαρη......Τζι, πήρες ρύζι, αλεύρι και λάδι?
αντε ρε τι λες τωρα[size=30pt]Ολα τα κανανε τα στρουμφακια αλλη μια προβοκατσια!!!![/size]
[size=30pt]Ολα τα κανανε τα στρουμφακια αλλη μια προβοκατσια!!!![/size]
οχι μαν....κανω πρωτεινικη κετογονικη διαιτα και βαρη......
οχιταφτααρ παιζει πολυ πλιατσικο μαν....δεν κατεβαινεις μπας και παρουμε πισω το αιπαντ και το αιφον του αχαχουχα σαν εκδικηση για την κλοπη ενος μελους του σαιτ μας......
νομιζειςπου γεμιζεις τη τρυπα σου με πλαστικα ομοιοματα φαλλωνσε ρουπωσα ολοπουστα![]()
Τυπε, τα threads που ανοιγεις ειναι σαν τα δελτια στοιματος που παιζεις...θες να σου ανοιξω εγω ενα να περασει η ωρα σουεισαι θεα αγορι μου
![]()