neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ρε μλκ θα σου ανοιξω ομαδα save glιτσηποτε γιατι θα μου χυνει τον τοιχο ο κοσμας......![]()
που χαθηκες εσυ τυπε?τι γίνεται καυλιάρηδες? όλα γκούντ?
δε σε χάλασεποτε γιατι θα μου χυνει τον τοιχο ο κοσμας......![]()
με τον γαμησακια13 βριστονπως να σε βρισω με αυτο το ακουντ η με το γουλφ?![]()
![]()
σημερα εβαλε πολυ στραπον ο ατιμος και μου φαγε την τηλεθεαση.....παλευω οπως βλεπεις με πολλες ιταλικες κλασικες να μην φαω την σκονη τουδε σε χάλασε
ρε μαναυτός ο Gektorius τι φρούτο είναι
σε γλεντάει στο θρεντ σου
πάει να σου φάει την αποκλειστικότητα όλα τα ποστ εκεί τα έχει κάνει
![]()
με τον γαμησακια13 βριστον
![]()
![]()
σημερα εβαλε πολυ στραπον ο ατιμος και μου φαγε την τηλεθεαση.....παλευω οπως βλεπεις με πολλες ιταλικες κλασικες να μην φαω την σκονη του
![]()
Ρε συ...Ποσες τσοντες εχεις????Τις εχεις δειΤον έχεις παίξει με ολες????![]()
εχω μια συλλογη απο δεκαδες τερραμπαιτ....φυσικα δεν εχω δει ολες τις τσοντες του κοσμου ρε ρυθμ.....εχω δει ομως χιλιαδες απο χομπιστικη διαστροφη .....οχι για ευχαριστηση......Ρε συ...Ποσες τσοντες εχεις????Τις εχεις δει ολες????![]()
τελικα εισαι μεγαλητερη μορφη απο οτι νομιζαεχω μια συλλογη απο δεκαδες τερραμπαιτ....φυσικα δεν εχω δει ολες τις τσοντες του κοσμου ρε ρυθμ.....εχω δει ομως χιλιαδες απο χομπιστικη διαστροφη .....οχι για ευχαριστηση......
εχω μια συλλογη απο δεκαδες τερραμπαιτ....φυσικα δεν εχω δει ολες τις τσοντες του κοσμου ρε ρυθμ.....εχω δει ομως χιλιαδες απο χομπιστικη διαστροφη .....οχι για ευχαριστηση......
εσυ αγορι μου θα γραφτεις με χρυσα γραμματα,θα μπεις στο βιβλιο γκινες σαν ο μεγαλυτερος μαλακας της πορνοβιομηχανιας,αληθεια εχεις χυσει για ολες τις πορνοσταρεχω μια συλλογη απο δεκαδες τερραμπαιτ....φυσικα δεν εχω δει ολες τις τσοντες του κοσμου ρε ρυθμ.....εχω δει ομως χιλιαδες απο χομπιστικη διαστροφη .....οχι για ευχαριστηση......
τελικα γραφουμε εμεις τη μοιρα μας η η μοιρα μας ειναι γραμμενη
αυριο το πρωι δε θα ειναι τιποτα πια ιδιο,οτι και να γινει θα ειναι μια αποφραδα μερα για τον ελληνισμο μακαρι να γραφαμε εμεις τους τιτλους τελους μας αλλα δυστυχως αλλη τους γραφουν για μας,ας ελπισουμε η μοιρα να μας κρυβει ενα αισιο τελος σε αυτη τη δημοκρατικη δικτατορια που ζουμε.
Οτι και να γινει να ξερουν οτι εμεις ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και στο τελος θα τους γαμησουμε θα αμς θυμουντε για ολη της τη ζωη τα μουνοπανα της ευρωπης οσο για τα δικα μας τομαρια δεν τα χωραει η ελλαδα ουτε αυτους ουτε τους απογονους τους ο καιρος γαρ εγγυς μια ενα οκτωμβριανη επανασταση ειναι κοντα και τα κεφαλια τους θα παρελαυνουν πανω σε πασαλους,τρεξτε να σωθητε θρασυδειλα αρχιδια.
αρθρο κωνσταντινου μπαροπουλου για το bourdela.com
που χαθηκες εσυ τυπε?![]()
35.....εξαρταται....μερικες φευγουν σε ffwd....Ποσο εισαι?????
Χιλιαδες τσοντες....Τις βλεπεις ολοκληρες??????
ξερω γω τυπε ,κλωνος μου δεν εισαι?γνωριζόμαστε από κάπου ?
γνωριζόμαστε από κάπου !