Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εισαι τελικα ανωμαλη, διεστραμμενη, και αντιπροσωπη...
Και πονεμενη ειμαι....Και νυσταγμενη....
Αντε καληνυχτες σας.....
Εισαι τελικα ανωμαλη, διεστραμμενη, και αντιπροσωπη...
ελα ρεεεεεεεεεεεεεε
Η πίπα της είναι άθλια! Αερόπιπα απ'της λίγες και έχει και καλύτερο... Της λέω "γλείψε μου τα αρχίδια" και μου λέει όχι! "καλά μωρή, έξω δεν είπες ότι τα γλείφεις;" και λέει η έτσι "Αμα μωρό μου δεν λέω ψέματα, δεν μπαίνει κανένας" Γιατί άραγε; Φυσικά ούτε κώλο έδινε...
Μου ήρθε να της τραβήξω uppercut και να τρώει με καλαμάκι για δυο μήνες..![]()
![]()
Εντωμεταξύ στο σαλόνι μόλις είχε εισβάλει μια ομάδα γύφτων από την Ζωφριά όπως είπαν αρκετά δυνατά για να ακουστεί και στο δίπλα μαγαζί, αμέσως μετά την συλλογή από όλες της άχρηστες πληροφορίες που δεν ήθελα να μάθω για την καταγωγή τους κτλ άρχισαν τα παιδιά να αναρωτιούνται που είναι η πουτάνα, κάτι στο οποίο εκείνη δεν αντιστάθηκε, έτσι με παρατάει στο κρεβάτι πάει στην πόρτα, ανοίγει το παράθυρο και τους λέει "Η κοπέλα γαμιέται παιδιά! Περιμένετε να κάνουμε παρτούζα!"![]()
![]()
Εκεί που έδενα τα κορδόνια μου ανοίγει η πόρτα και ένα πακιστανικό κεφάλι ξεπρόβαλε, κοιτάει καλα-καλά και με το που λέω "τι θες ρε μαλάκα;" εξαφανίστηκε.![]()
![]()
![]()
ελα ρε μανπεθανε η ντιβα γουιτνει χιουστον![]()
ποιοι;ελα ρε μανπου χαθηκες και μου εχουν πρηξει τ'αρχιδια
![]()
ποιος τους γαμαει ρεποιοι;![]()
οι γαμιαδες τουποιοι;![]()
θα στο καψουν μαν....πιθανως να πεθανεις κιολας....3,45 δινω να μην στο καψουν.....1.56 να ζησεις εστω σακατηςποιος τους γαμαει ρενα σου πω αν σκασω με το πορσικο στη διαδηλωση σημερα λες να δωσω στοχο
![]()
λιγοστευουν οι ντιβες μαν....ενας σταματης και ενας τζο μας εμειναν.... ;)οι γαμιαδες του
ρε μαν εσυ με τι την πεφτεις για υπνο;εγω με φορμεςπου ειναι ο πιτζαμουλης![]()
εγω γυμνοςρε μαν εσυ με τι την πεφτεις για υπνο;εγω με φορμες