Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (0 μέλη και 75 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006

bear-176.gif
bear-176.gif
bear-176.gif

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Το νεο αβαταρ του βαρου  :rockon:
Καλησπερες,γαμηθηκε ο Διας απο χθες  :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035
re moυνι θα σε γαμησω :birdman:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Η πίπα της είναι άθλια! Αερόπιπα απ'της λίγες και έχει και καλύτερο... Της λέω "γλείψε μου τα αρχίδια" και μου λέει όχι! "καλά μωρή, έξω δεν είπες ότι τα γλείφεις;" και λέει η έτσι "Αμα μωρό μου δεν λέω ψέματα, δεν μπαίνει κανένας" Γιατί άραγε; Φυσικά ούτε κώλο έδινε...
Μου ήρθε να της τραβήξω uppercut και να τρώει με καλαμάκι για δυο μήνες..  :2funny: :2funny: :2funny:

Εντωμεταξύ στο σαλόνι μόλις είχε εισβάλει μια ομάδα γύφτων από την Ζωφριά όπως είπαν αρκετά δυνατά για να ακουστεί και στο δίπλα μαγαζί, αμέσως μετά την συλλογή από όλες της άχρηστες πληροφορίες που δεν ήθελα να μάθω για την καταγωγή τους κτλ άρχισαν τα παιδιά να αναρωτιούνται που είναι η πουτάνα, κάτι στο οποίο εκείνη δεν αντιστάθηκε, έτσι με παρατάει στο κρεβάτι πάει στην πόρτα, ανοίγει το παράθυρο και τους λέει "Η κοπέλα γαμιέται παιδιά! Περιμένετε να κάνουμε παρτούζα!" :2funny: :2funny: :2funny:

Εκεί που έδενα τα κορδόνια μου ανοίγει η πόρτα και ένα πακιστανικό κεφάλι ξεπρόβαλε, κοιτάει καλα-καλά και με το που λέω "τι θες ρε μαλάκα;" εξαφανίστηκε. :2funny: :2funny: :2funny:

:P

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Η πίπα της είναι άθλια! Αερόπιπα απ'της λίγες και έχει και καλύτερο... Της λέω "γλείψε μου τα αρχίδια" και μου λέει όχι! "καλά μωρή, έξω δεν είπες ότι τα γλείφεις;" και λέει η έτσι "Αμα μωρό μου δεν λέω ψέματα, δεν μπαίνει κανένας" Γιατί άραγε; Φυσικά ούτε κώλο έδινε...
Μου ήρθε να της τραβήξω uppercut και να τρώει με καλαμάκι για δυο μήνες..  :2funny: :2funny: :2funny:

Εντωμεταξύ στο σαλόνι μόλις είχε εισβάλει μια ομάδα γύφτων από την Ζωφριά όπως είπαν αρκετά δυνατά για να ακουστεί και στο δίπλα μαγαζί, αμέσως μετά την συλλογή από όλες της άχρηστες πληροφορίες που δεν ήθελα να μάθω για την καταγωγή τους κτλ άρχισαν τα παιδιά να αναρωτιούνται που είναι η πουτάνα, κάτι στο οποίο εκείνη δεν αντιστάθηκε, έτσι με παρατάει στο κρεβάτι πάει στην πόρτα, ανοίγει το παράθυρο και τους λέει "Η κοπέλα γαμιέται παιδιά! Περιμένετε να κάνουμε παρτούζα!" :2funny: :2funny: :2funny:

Εκεί που έδενα τα κορδόνια μου ανοίγει η πόρτα και ένα πακιστανικό κεφάλι ξεπρόβαλε, κοιτάει καλα-καλά και με το που λέω "τι θες ρε μαλάκα;" εξαφανίστηκε. :2funny: :2funny: :2funny:

:P
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πεθανε η ντιβα γουιτνει χιουστον :(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ποιος τους γαμαει ρε  :sunglasses:να σου πω αν σκασω με το πορσικο στη διαδηλωση σημερα λες να δωσω στοχο :think:
θα στο καψουν μαν....πιθανως να πεθανεις κιολας....3,45 δινω να μην στο καψουν.....1.56 να ζησεις εστω σακατης
λιγοστευουν οι ντιβες μαν....ενας σταματης και ενας τζο μας εμειναν.... ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
που ειναι ο πιτζαμουλης :2on1:

Stories