pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
50 ευρω το πληρωνουν το γαμησι λες να τους βαζουν μπομπαΕχει καθαρα ποτα;
Dresscode;
50 ευρω το πληρωνουν το γαμησι λες να τους βαζουν μπομπαΕχει καθαρα ποτα;
Dresscode;
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ50 ευρω το πληρωνουν το γαμησι λες να τους βαζουν μπομπα![]()
50 ευρω το πληρωνουν το γαμησι λες να τους βαζουν μπομπα![]()
Τυπε, αμα τους το σερβιρει η Αμαντα,50 ευρω το πληρωνουν το γαμησι λες να τους βαζουν μπομπα![]()
προσεχε μαν....θα μπει παλι ο φιλοσοφος και διανοητης κοσμας και θα μιλησει για την καταπτωση των ηθικων αξιων και τον αμοραλισμο που σας διεπει οταν πηδατε εναν ανθρωπο στο μεταξι για δεκα μολις ευρω.....ξεφτιλα λεφτα δλδ ρε μαν......50 ευρω το πληρωνουν το γαμησι λες να τους βαζουν μπομπα![]()
Ε ναι ρε μαν,αφου ειναι καβλωμενη παντα,καβλωνει και το ουισκιΤυπε, αμα τους το σερβιρει η Αμαντα,
λες η αισθηση της γευσης να λειτουργει 100%;
πλακα κανεις ρε????με 10 ευρω??προσεχε μαν....θα μπει παλι ο φιλοσοφος και διανοητης κοσμας και θα μιλησει για την καταπτωση των ηθικων αξιων και τον αμοραλισμο που σας διεπει οταν πηδατε εναν ανθρωπο στο μεταξι για δεκα μολις ευρω.....ξεφτιλα λεφτα δλδ ρε μαν......![]()
ή θα σας κάνω ανθρώπους εδώ μέσα ή θα σας γαμήσωπροσεχε μαν....θα μπει παλι ο φιλοσοφος και διανοητης κοσμας και θα μιλησει για την καταπτωση των ηθικων αξιων και τον αμοραλισμο που σας διεπει οταν πηδατε εναν ανθρωπο στο μεταξι για δεκα μολις ευρω.....ξεφτιλα λεφτα δλδ ρε μαν......![]()
ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεή θα σας κάνω ανθρώπους εδώ μέσα ή θα σας γαμήσω![]()
Εχεις βρει και με 5?πλακα κανεις ρε????με 10 ευρω??
Ειχα αντιστοιχει κουβεντα με ενα σιτιτουριστα εξωθεσμικο,μου λεει ρε μλκ με 10 ευρω εγω παιρνω πρωινοπροσεχε μαν....θα μπει παλι ο φιλοσοφος και διανοητης κοσμας και θα μιλησει για την καταπτωση των ηθικων αξιων και τον αμοραλισμο που σας διεπει οταν πηδατε εναν ανθρωπο στο μεταξι για δεκα μολις ευρω.....ξεφτιλα λεφτα δλδ ρε μαν......![]()
εσένα πρώτα θα σε γαμήσω και μετά βλέπουμεελα ρεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
:oεσένα πρώτα θα σε γαμήσω και μετά βλέπουμε![]()
μερικους θα τους κανεις ανθρωπους γαμωντας τους.....πεστο κι αυτο......ή θα σας κάνω ανθρώπους εδώ μέσα ή θα σας γαμήσω![]()
το πρόβλημα είναι αξιακό μανμερικους θα τους κανεις ανθρωπους γαμωντας τους.....πεστο κι αυτο......![]()
τυπε αν γινουμε πιο μουνοπανα,εχουμε καμια επλιδα να πεσουν κι αλλο οι τιμες?το πρόβλημα είναι αξιακό μανη εκπτωση στην αξία της πουτάνας καθρεφτίζει την έκπτωση της αξιοπρέπειας του ανθρώπου
![]()
αυτο ελειπε ρε.αλλα 10 ευρω το θεωρω απιστευτα μικρο ποσο για κατι τετοιο.Εχεις βρει και με 5?
δεν είμαι σίγουρος ότι η σχέση είναι αμφίδρομη, νομίζω ότι η πτώση στις τιμές σε καθιστά μουνόπανο, όμως η πτώση των ηθικών αξιών δεν βλέπω πως μπορεί να οδηγήσει στην πτώση των τιμώντυπε αν γινουμε πιο μουνοπανα,εχουμε καμια επλιδα να πεσουν κι αλλο οι τιμες?
μηπως εισαι θυμα της ιδιας σου της αβελτηριας μαν;μηπως η διεθνης καπιταλιστικη μεθοδολογια σαμποταρει την κολχοζνικη ιδιοκτησια δημιουργωντας εναν σεχταρισμο που αποπροσανατολιζει τις μαζες και τις οδηγει σε μια αρνηση για το ταξικο τους καθηκον για παλη και αποτιναξη των δεσμων που την κρατανε ομηρη στο κεφαλαιο;λεω εγω τωρα.....το πρόβλημα είναι αξιακό μανη εκπτωση στην αξία της πουτάνας καθρεφτίζει την έκπτωση της αξιοπρέπειας του ανθρώπου
![]()
το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό που λες και έχω καταλήξει πως όχιμηπως εισαι θυμα της ιδιας σου της αβελτηριας μαν;μηπως η διεθνης καπιταλιστικη μεθοδολογια σαμποταρει την κολχοζνικη ιδιοκτησια δημιουργωντας εναν σεχταρισμο που αποπροσανατολιζει τις μαζες και τις οδηγει σε μια αρνηση για το ταξικο τους καθηκον για παλη και αποτιναξη των δεσμων που την κρατανε ομηρη στο κεφαλαιο;λεω εγω τωρα.....![]()