pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Θανασακη τι λεει μαν,γιατι αλλαξες νικ ;
Θανασακη τι λεει μαν,γιατι αλλαξες νικ ;
Γεια σου ρε μπιστολια αλανιαρη..!! Λιγο αρρωστος εσυ τι λεει??? μαλλον εισαι ο μονος που με γνωρισε οι αλλοι στο 104 χαμπαρι..!!!!Θανασακη τι λεει μαν,γιατι αλλαξες νικ ;![]()
Επαφη απο τι;γτ τι εχει η διατροφη μου?σταθερος μενω στα κιλα μου
μποξ δεν ξαναπαω,βαρεθηκα.ασε που με παχαινει.1 φορα τη βδομαδα να μη χανω επαφη...
Γεια σου ρε μπιστολια αλανιαρη..!! Λιγο αρρωστος εσυ τι λεει??? μαλλον εισαι ο μονος που με γνωρισε οι αλλοι στο 104 χαμπαρι..!!!!Πως τα περνατε εδω?
εδω μαν καλα,εχουμε βαρεθει να γαμαμε εδω μεσαΓεια σου ρε μπιστολια αλανιαρη..!! Λιγο αρρωστος εσυ τι λεει??? μαλλον εισαι ο μονος που με γνωρισε οι αλλοι στο 104 χαμπαρι..!!!!Πως τα περνατε εδω?
Γεια σου ρε μπιστολια αλανιαρη..!! Λιγο αρρωστος εσυ τι λεει??? μαλλον εισαι ο μονος που με γνωρισε οι αλλοι στο 104 χαμπαρι..!!!!Πως τα περνατε εδω?
Λεγεεεεεεεεεεε
εδω μαν καλα,εχουμε βαρεθει να γαμαμε εδω μεσαεχει καταντησει ρουτινα,λεμε να κατουραμε που και που για αλλαγη
![]()
που χαθηκες εσυ ρεΛεγεεεεεεεεεεε
Καλα ξηγιεστε..!!!Κανενα συνταρακτικο νεο?
τσινγκολελεταπου χαθηκες εσυ ρε![]()
Ο ταφτααρ τον παιρνει λιγοΚαλα ξηγιεστε..!!!Κανενα συνταρακτικο νεο?
που χαθηκες εσυ ρε![]()
κι ο μπαρος νομιζει οτι θα γαμησει τη ρυθμΛεγεεεεεεεεεεε
Καλα ξηγιεστε..!!!Κανενα συνταρακτικο νεο?
ο μπαρος γενικα ελπιζει να γαμησει καποια στιγμη.κι ο μπαρος νομιζει οτι θα γαμησει τη ρυθμ
Ο ταφτααρ τον παιρνει λιγο![]()
Καινουργια ειναι αυτη?????κι ο μπαρος νομιζει οτι θα γαμησει τη ρυθμ
Το κοβω να πηγε στο 104 για ποτακιτο γυρισε το ταφτααρακος ο φιλος μου?????![]()
(βαζω φιτιλιες μπας και εμφανιστει να γινει της πορνης)
Καινουργια ειναι αυτη?????![]()
Εχει καθαρα ποτα;Το κοβω να πηγε στο 104 για ποτακι![]()
Και εγω πρωην ενεργο μελος! Πλεον που και που να δω τι κανουν τα φιλαρακια..!Καινουρια απο τα παλια.....Εσυ?????![]()