Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
εχεις δικιο δυο λεξεις ειναι και το οτι![]()
Το χεις σιγουρο δλδ.....
εχεις δικιο δυο λεξεις ειναι και το οτι![]()
παραδιπλα ειναι υπογειοΕπισης τρελο μωρο,στο παραδιπλα μπουρδελο οροφος,ειναι 2 κοπελες πρωινη βαρδια,μια γεματουλα και μια κοντουλα με απιστευτο κωλι,ωραιο σωμα γενικος,ανυπαρκτο βυζι αλλα πολυ ομορφη φατσα,ο βαρος θα τη θυμαται οταν πηγαμε,την εχω υποψιν![]()
στανταρακι το παιζουμε και στο στοιχημα με αποδοση 1,20Το χεις σιγουρο δλδ.....
Ειναι ωραιο μουνι,επιπεδου Φυλης .Αν ηταν Φυλης και εκανε παπαδες στο κρεβατι θα ηταν απο τα τοπ κοματια ;)ρε πιστο καποιοι που τους την εχω δειξει την ιωαννα μου τη βγαλανε μετρια :Sειναι δυνατον?
στανταρακι το παιζουμε και στο στοιχημα με αποδοση 1,20![]()
οχι θα σε φαει η μαλακια για αλλη μια μερααυριο εχει τρενα![]()
φυσικά μόνο που δεν ξέρω αν θα εξυπηρετούν το επιβατικό κοινόαυριο εχει τρενα![]()
Οχι,παραδιπλα στο πανω οροφο,που ειναι στα 15 ευρω.Ξανθουλα ειναι η κοπελα με ωραια ματια κανει μαρκαρισμα στο σαλονιπαραδιπλα ειναι υπογειοδιπλα ειναι οροφος
τη ντιανα λες?μια λιγο ξανθια και λιγο ασπρη?
Να το κοψεις με τα ποδια.αυριο εχει τρενα![]()
αυτη που σου κωλοτριβοτανε λες ρεΟχι,παραδιπλα στο πανω οροφο,που ειναι στα 15 ευρω.Ξανθουλα ειναι η κοπελα με ωραια ματια κανει μαρκαρισμα στο σαλονι
Εντιτ=μπορει και διπλα,ακομα τα μπερδευω στο Μεταξι
ραβανια και τριγωνα...Να το κοψεις με τα ποδια.
Δεν εκανες σημερα τρεξιμο.
Πρεπει να καψεις τα προφιτερολ που χλαπακιασες.
Ναι ρεαυτη που σου κωλοτριβοτανε λες ρε![]()
Τυπε, με την διατροφη που κανεις δεν εχω καταλαβειραβανια και τριγωνα...
και στους πακηδες ετσι κανειΝαι ρε
Οταν ξαναπερασα δεν με αφηνε να φυγω,μου ανοιξε ολα τα κουμπια απο το τζιν και μου τον επαιξε απ εξω![]()
Με γαμησες μανκαι στους πακηδες ετσι κανει
γτ τι εχει η διατροφη μου?σταθερος μενω στα κιλα μουΤυπε, με την διατροφη που κανεις δεν εχω καταλαβει
αν κανεις σακο ή αν κανεις τον σακο...![]()
Με γαμησες μαν![]()