gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αληθεια τωρα ενα τριο δεν σας φτιαχνει;πως το προτιμας σε συνθεση;2γ-1α ή αντιστροφα;και αν είμαστε 3![]()
αληθεια τωρα ενα τριο δεν σας φτιαχνει;πως το προτιμας σε συνθεση;2γ-1α ή αντιστροφα;και αν είμαστε 3![]()
Απο κει και πανω ειναι δεσμοs......Ακομα καλυτερα![]()
![]()
![]()
αληθεια τωρα ενα τριο δεν σας φτιαχνει;πως το προτιμας σε συνθεση;2γ-1α ή αντιστροφα;
το χεις κανει ποτε πραξη;![]()
![]()
![]()
Βασικά όλες οι γυναίκες το σκέφτονται μετά από κάποια στιγμή είτε γγα είτε ααγ ... βέβαια το 2ο είναι πολύ πιο δύσκολο να συμβεί![]()
το χεις κανει ποτε πραξη;
![]()
![]()
![]()
Βασικά όλες οι γυναίκες το σκέφτονται μετά από κάποια στιγμή είτε γγα είτε ααγ ... βέβαια το 2ο είναι πολύ πιο δύσκολο να συμβεί![]()
πες ρε μλκ ξεκαθαεα τι θες να πειςτο χεις κανει ποτε πραξη;
![]()
![]()
![]()
Ειναι σαν να ρωταs αν .............το χεις κανει ποτε πραξη;
πες ρε μλκ ξεκαθαεα τι θες να πεις
εγω παντως θα παρω τη ρυθμ μονη τηςαν θελει κανενα αλλο παρτολακι να συμμετασχει ας στειλει πμ
![]()
Σιγα το δυσκολο
το πρωτο ειναι ποιο δυσκολο , συο γυναικες δυσκολο να ταιριαξουν , 2 αντρες τα βρισκουν στην μοιρασιά ποιο ευκολα
Εκει εστιαζεται και η διαφορα μαs.....Εμειs το σκεφτομαστε απ την πρωτη στιγμη....
....και το πραγματοποιουμε κρυφα ;)
Σιγα το δυσκολο
το πρωτο ειναι ποιο δυσκολο , συο γυναικες δυσκολο να ταιριαξουν , 2 αντρες τα βρισκουν στην μοιρασιά ποιο ευκολα
δεκτο..... :-*Δεν απαντάω ποτέ σοβαρά για τις δικές μου προτιμήσεις - εμπειρίες :-*
οχι ρε η βιλμα δεν κανει τετοια.......τι ειναι καμια πουτανα;Ειναι σαν να ρωταs αν .............κλανειπερδεται η γυναικα
οι γυναικες απο την δικη μου εμπειρια δυσκολευονται να διαχειριστουν το θεμα ποια θα χυσει και ποια θα μεινει αχυτη...... ;)Σιγα το δυσκολο
Σιγα το δυσκολο
οχι ρε μαν....παρτην μονος σου με τις ευχες μαςπες ρε μλκ ξεκαθαεα τι θες να πεις
εγω παντως θα παρω τη ρυθμ μονη τηςαν θελει κανενα αλλο παρτολακι να συμμετασχει ας στειλει πμ
![]()
Ειναι σαν να ρωταs αν .............κλανειπερδεται η γυναικα
δεκτο..... :-*οχι ρε η βιλμα δεν κανει τετοια.......τι ειναι καμια πουτανα;οι γυναικες απο την δικη μου εμπειρια δυσκολευονται να διαχειριστουν το θεμα ποια θα χυσει και ποια θα μεινει αχυτη...... ;)
δεκτο..... :-*οχι ρε η βιλμα δεν κανει τετοια.......τι ειναι καμια πουτανα;![]()
Φαντασου ποσο δυσκολο γι αυτεs ειναι, αφου δεν το λενε ουτε σ ενα site με αγνωστο nickname και που δεν θα γινουν ποτε γνωστεs ..Ακομα και τοτε
σε θελω ρε στο πιτ στοποχι ρε μαν....παρτην μονος σου με τις ευχες μας![]()
τζο για να μιλησουμε λιγο σοβαρα.....το ειχα πει και παλιοτερα σε αλλο θρεντ
παρτουζα με αλλον αντρα πχ και σε μπουρδελο ακομη δεν θα εκανα ποτε....το θεωρω λιγο μπαισεξουαλ κατασταση....ασε που ειδες τι επαθε ο αλλος που εκανε παρτουζα με αγνωστο και του γλειφε και την πατουσα πανω στο γαμησι.....![]()
![]()
![]()
![]()