πηγασιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο πηγασιος ειναι γερων στο ορος μαν.....σεβασμιος.....κράτα τον πηγάσιο και σκότωσε τον αλογόπουστα τον πήγασο ρε μαν![]()
ο πηγασιος ειναι γερων στο ορος μαν.....σεβασμιος.....κράτα τον πηγάσιο και σκότωσε τον αλογόπουστα τον πήγασο ρε μαν![]()
Απαγορεύονται τα διπλά κ πάνω προφίλ κ το ξέρεις καλά.γιατι φιλε;παραβιασα κανεναν κανονα του σαιτ;τους ξερω καλα και δεν νομιζω μαν![]()
φιλε προκαλω να ελεγχθει η αιπι μου ειμαι οριτζιναλ........οχι αεκακι φυσικαΑπαγορεύονται τα διπλά κ πάνω προφίλ κ το ξέρεις καλά.
Άντε βγάλε τον τελευταίο σου λόγο,πλησιάζει η ώρα σου.![]()
δεν ξερεις την παροιμια τυπε που λεει δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τον κοσμα ;)Ρε παιδιά γιατί όλοι σε αυτό το forum μιλάνε έτσι;
κερνάει λουκούμια τους επισκέπτες πλέκει κομποσκοίνια εμπορεύεται φιλέτα του δημοσίου κι έτσιο πηγασιος ειναι γερων στο ορος μαν.....σεβασμιος.....![]()
κοιτα ενα πουστηφιλε προκαλω να ελεγχθει η αιπι μου ειμαι οριτζιναλ........οχι αεκακι φυσικα![]()
με γάμησεςδεν ξερεις την παροιμια τυπε που λεει δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τον κοσμα ;)
Απαγορεύονται τα διπλά κ πάνω προφίλ κ το ξέρεις καλά.
Άντε βγάλε τον τελευταίο σου λόγο,πλησιάζει η ώρα σου.![]()
σεβασμός στον γέροντακοιτα ενα πουστη
θα σε αναφερω ρε πουστη![]()
θα σε αναφερωφιλε προκαλω να ελεγχθει η αιπι μου ειμαι οριτζιναλ........οχι αεκακι φυσικα![]()
αντε γαμησου ρεπριν σε γαμησω
![]()
είναι σε άλλο λέβελ καψίματος μανσε γαμησε μαν![]()
θα γαμησω και σενασε γαμησε μαν![]()