gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
φαε κι εναν πατσα καλου κακου μαν απο πριν για να σαι σιγουρος.....Καλα αμα κατεβεις Αθηνα,θα σκασω μυτη με σκορδα![]()
φαε κι εναν πατσα καλου κακου μαν απο πριν για να σαι σιγουρος.....Καλα αμα κατεβεις Αθηνα,θα σκασω μυτη με σκορδα![]()
αφου ξερεις οτι ο ερωτας μας ειναι καταδικασμενος να πνιγει απο την αποσταση τι ξυνεις πληγες;αλλο με καιει........
να μην σεο τζο και δεν το μαθω
![]()
εχεις γκομενο,αντρα ,πουτσερ που λεμε;τι παιζει;εισαι ελευθερη ή δεσμευμενη.....;![]()
Καλα αμα κατεβεις Αθηνα,θα σκασω μυτη με σκορδα![]()
449 πουτανες συνιστουν τζιελ.....αυτες ξερουν......Σιγα την αποσταση ρε...Ερχομαι και στη Λαρσα αν πηδας καλα.....![]()
![]()
![]()
τα ποστ μου τα διαβαζεις ρε χλιμιντζουρα ή τζαμπα τα γραφω και καταναλωνω πολυτιμη στην ηλικια μου φαια ουσια;you can call me davajis![]()
449 πουτανες συνιστουν τζιελ.....αυτες ξερουν......
καλα για ενα πηδημα θελω και γω,μια ελευθερη σχεση......δεν θα σε παντρευτω κιολας να μου μπαστακωθεις φορεβερ......![]()
αυτό είναι μασατζίδικο ρεmh ξεχνας το υποκαταστημα στη φωκιωνος στη κυψελη![]()
Σιγα την αποσταση ρε...Ερχομαι και στη Λαρσα αν πηδας καλα.....![]()
![]()
Καλα αμα με πηδηξει θα σε ενημερωσουμε......Αμα τον πηδηξω εγω θα το κρατησουμε κρυφο.....![]()
Φτου φτου φτου![]()
![]()
![]()
Ε ειπαμε ρε δεν ειμαι τοσο...Βασικα ειμαι για τον εαυτο μου.....Για τους αλλους δε νομιζω.....![]()
δεν θα καπνιζω εξω αμα στο σπιτι παρεις πιπα.....Ποιος σε θελει μωρε φορεβερ να βγαινεις για τσιγαρα και να πηδας την καθε Καντυ....![]()
![]()
![]()
αυτό είναι μασατζίδικο ρεείχα φάει πόρτα εκεί πριν 3 χρόνια στο ξεκίνημα
ξαναπήγα μετά από καιρό αφού απέκτησα εμπειρίες σε ευκολότερα ιδρύματα και τις γάμησα
![]()
ειπα αλλα ησουν απασχολημενος να χτυπας φραπεΓεια σου πιστολακι
Γεια σου κοσνικ
Γλ δε μου ειπες , σαρεσε η ιδεα μου για κφυλλαδιο ?![]()
Ποιος σε θελει μωρε φορεβερ να βγαινεις για τσιγαρα και να πηδας την καθε Καντυ....![]()
![]()
![]()
Φτου φτου φτου![]()
Ε σιγα την αποσταση , στην φερνω στη Λαρισα αν πληρωνεις καλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ολα στη φορα ρε
![]()
αφου ειπες αμα με πηδηξεις θα γραψεις κριτικη ... περιγραφη τελος παντων
τετοιες λεξεις ειναι ρευστες τελευταια
δεν θα καπνιζω εξω αμα στο σπιτι παρεις πιπα.....
:Sειπα αλλα ησουν απασχολημενος να χτυπας φραπε![]()
Ετσι ξεκινηστε ολοι μαζι ενα ξεματιασμα κατι μπας κ φυγει η γκαντεμια απο πανω μου.....![]()
![]()
![]()
Μ'αρεσει που δεν εισαι αρνητικος παντως.....![]()