ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Όχι ντάξει. Μπορεί να είναι γίδι, αλλά είναι στους 2 τοπ ατακαδόρους μαζί με τον Λάιον.
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.flawith.org/wp-content/uploads/2011/07/kissing_ass.jpg[/img[/URL]])
Όχι ντάξει. Μπορεί να είναι γίδι, αλλά είναι στους 2 τοπ ατακαδόρους μαζί με τον Λάιον.
ξερω τα παντα για σενα ;)
Μαν υπεγραψες ωστε να μην δωσουμε στους εγγλεζους την Ολυμπιακη φλωγα,αν δεν μας δωσουν τα μαρμαρα .. ;
http://[URL unfurl="true"]www.flawith.org/wp-content/uploads/2011/07/kissing_ass.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ναι ανάγκη σε είχα. :rolleyes:
αρρωστακια κατω τα χερια απο τον πιστολιααντε μη τα παρω και αρχισω να μοιραζω νωντοκαταρες
![]()
μεχρι περσυ και γω τον ειχα στο τοπ 3!φετος θεωρω οτι εχει γινει γραφικος αν κ εξακολουθει σε καποιες φασεις να πεταει ατακαρες.Έλα ρε, έχει πει άπειρα καλά. Το χάνει κάπου κάπου, αλλά ντάξει, έχει και μια ιστορία.
ξέρεις ότι θα πάω για ύπνο?ξερω τα παντα για σενα ;)![]()
υπάρχει τέτοιος ελληναρισμός?Μαν υπεγραψες ωστε να μην δωσουμε στους εγγλεζους την Ολυμπιακη φλωγα,αν δεν μας δωσουν τα μαρμαρα .. ;![]()
εχει γινει τσιγκολελετα τελευταια![]()
το σταματακη μου την λεει πολυ τελευταια,ριχνει μπολικη λασπη για το προσωπο μου![]()
Αντρακλά μου εσύ.αρρωστακια κατω τα χερια απο τον πιστολιααντε μη τα παρω και αρχισω να μοιραζω νωντοκαταρες
![]()
σκασε.......ηλιθια..........Αντρακλά μου εσύ.![]()
![]()
![]()
Στο φβ το ειδαξέρεις ότι θα πάω για ύπνο?
υπάρχει τέτοιος ελληναρισμός?στείλε πληροφορίες
![]()
ξερω οτι εχει στην ντουλαπα μεσα τον πηγασοξέρεις ότι θα πάω για ύπνο?
υπάρχει τέτοιος ελληναρισμός?στείλε πληροφορίες
![]()
μεχρι περσυ και γω τον ειχα στο τοπ 3!φετος θεωρω οτι εχει γινει γραφικος αν κ εξακολουθει σε καποιες φασεις να πεταει ατακαρες.
ετσι θα συμφωνησω!Kαι τα φωτοστόρυ του ήταν τέλεια. Όντως φέτος έπεσε, αλλά εξακολουθεί να είναι στους 2 τοπ, γιατί δεν υπάρχει κι άλλος χαχαχα
η πιεξουλα που τον ειδε? κανει πιατσα παραπερα ή πηγε τσαρκα για να τον σκισει κανα τραβελι?ειδατε μηπως κανεναν φασιστα που κανει πιατσα στην συγγρου συμφωνα με τα λεγομενα του px75?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()