loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
καλη χρονια αλτεκι!!!Καλη Χρονια Χυστες και Ψωλοβροντηδες
καλη χρονια αλτεκι!!!Καλη Χρονια Χυστες και Ψωλοβροντηδες
που εισαι μεμακι?επισης ρε, να μη σταυρωσεις δελτιο
παλι πηγες να αγαπουλισεις ρε? τι δουλεια εχει ενας μελλοντικος επισκεπτης του Μινσκ σε ελλεηνιδοκλαμπακια?που εισαι μεμακι?
στο κλαμπ που πηγα χτες ηταν γεματο ελεινιδες και ολες μου λεγανε για ενα φασιστακι που βριζει της ελληνιδες στο μπου
εφαγες μεγαλο θαψιμο εχτες
μεμακι δεν φταιω εγω..παλι πηγες να αγαπουλισεις ρε? τι δουλεια εχει ενας μελλοντικος επισκεπτης του Μινσκ σε ελλεηνιδοκλαμπακια?
αμα ξεκινησε η χρονια με ευχες της λουκ, μια χαρα θα παει...καλη χρονια αλτεκι!!!
Καλη Χρονια φιλεΚαλη Χρονια Χυστες και Ψωλοβροντηδες
μοσχατο πηγατε να υποθεσω στο γνωστο καταγωγιμεμακι δεν φταιω εγω..
εκανα μια χαρη στον φιλο μου που γιορταζε( ο βασιλακης )
οποτε..
παντως ντεκαυλε πραγματα . ειχε και δυο τρανσεξουαλ , σε μια στιγμη νομιζα οτι ηταν ο μπαρος με περουκα,ιδια φατσα μιλαμε
αλλα εγω οχι, ειμαι πλεον πιστος στης ρωσιδες, και στης ρουμάνες
kalh xronia glako mou!!!ευτυχισμενος παντα!!!!Καλη Χρονια φιλε
χρονια πολλα λουκ :-*
χρονια πολλα και σε οσους δεν ηταν μεσα χτες που τα ειπαμε.... :-* αν και νομιζω σας θυμηθηκα ολους στις ευχες
ειχε και δυο τρανσεξουαλ , σε μια στιγμη νομιζα οτι ηταν ο μπαρος με περουκα,ιδια φατσα μιλαμε
όχι ρεεμοσχατο πηγατε να υποθεσω στο γνωστο καταγωγι
εμενα δε με θυμηθηκες αλλα δε σου κραταω κακια, ξερω ποσο κομπλεξαρα εισαι καλη χρονια γλ αντε και του χρονου να γινεις μοντ να ησυχασουμεΚαλη Χρονια φιλε
χρονια πολλα λουκ :-*
χρονια πολλα και σε οσους δεν ηταν μεσα χτες που τα ειπαμε.... :-* αν και νομιζω σας θυμηθηκα ολους στις ευχες
ψαρωσες και εσυΣταμ τι έγινε ρε, έγινες τιμημένος επιτέλους;
σε ρωτησαμε?όχι ρεε
κεντρικα πηγαμε..
κολωνακι, ακαδημιας, εξαρχεια, τετοια πραγματα
:-*βασικα λογο της ημερας δεν θα προσβληθω απο διαφορα κακοπροαιρετα σχολια,ουτε θα απαντησω σε ιδιο μοτιβο και προπαντως δεν θα ποσταρω ασεμνα εμο εχουμε καιρο απο αυριο ενα θα πω μοναχα καλη χρονια και στους εχθρους μου και στους κακοπροαιρετους αλλα απο αυριο θα .................γιατι οπως με ξερετε οταν γυρισω θα σαςφιλησω
έγινε Τιμημένος Ο παλιός, είν' αλλιώς που ειναι ενα προσταδιο του τιτλου.....κατι σαν υπολοχαγος να πουμε ;)Σταμ τι έγινε ρε, έγινες τιμημένος επιτέλους;
να παει γουρι ρε μπαρε η χρονια γιαυτο σε σχολιασα ετσι η ευχες και τα γλυκολογα πιανουν πατο πλεονβασικα λογο της ημερας δεν θα προσβληθω απο διαφορα κακοπροαιρετα σχολια,ουτε θα απαντησω σε ιδιο μοτιβο και προπαντως δεν θα ποσταρω ασεμνα εμο εχουμε καιρο απο αυριο ενα θα πω μοναχα καλη χρονια και στους εχθρους μου και στους κακοπροαιρετους αλλα απο αυριο θα .................γιατι οπως με ξερετε οταν γυρισω θα σαςφιλησω
καλη χρονια μεμο.....αντε να πας μινσκ να παντρευτεις καμια ρωσιδα να ρθω στον γαμο σου το 2013.....το 12 ειναι δισεκτο σημειωτεον.....εμενα δε με θυμηθηκες αλλα δε σου κραταω κακια, ξερω ποσο κομπλεξαρα εισαι καλη χρονια γλ αντε και του χρονου να γινεις μοντ να ησυχασουμε