life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ξέρεις που θα με βρεις , θα κρατάω ένα λευκό τριαντάφυλλο που θα συμβολίζει την αγνότητα μου 0
Τριανταφυλλο θαναι η δονητηs??? Ξεκαθαρισε την θεση σου
Ξέρεις που θα με βρεις , θα κρατάω ένα λευκό τριαντάφυλλο που θα συμβολίζει την αγνότητα μου 0
Εγώ γιατί δεν ξέρω; >
Δεν γαμαμε που δεν γαμαμε (οσο πρεπει) τουλαχιστον να πιουμεκαι μετά θα πάθεις κίρρωση του ήπατος
Τριανταφυλλο θαναι η δονητηs??? Ξεκαθαρισε την θεση σου
Εγώ γιατί δεν ξέρω; >
Στα γεράματα μόνο η αξιοπρέπεια του κώλου μας έμεινεΓιατί εσύ ξέρεις να φυλάς τον κώλο σου
γτ μωρη εγω δε ξερω να φυλαω το κωλο μουΈπαιξες με την τύχη σου κ έχασες
Γιατί εσύ ξέρεις να φυλάς τον κώλο σου
μπαρε καλα κερδη να εχεις στο στοιχημα με την νεα χρονιαγτ μωρη εγω δε ξερω να φυλαω το κωλο μου
παρεπιπτωντος βλεπω να κανω μια μικρη αλλαγη στο βραδυνο μου προγραμμα
Έπαιξες με την τύχη σου κ έχασες
Στα γεράματα μόνο η αξιοπρέπεια του κώλου μας έμεινε
γτ μωρη εγω δε ξερω να φυλαω το κωλο μου
παρεπιπτωντος βλεπω να κανω μια μικρη αλλαγη στο βραδυνο μου προγραμμα
Ti xaireste re malakes pou erxEte to 2012??na erxotane to 2002 na xairosastan!POUTSA KAI KARATE
Τσαμπα το ξυρισμα που εκανα στα κατω "διαμερισματα"
:-* :-*Πιπινάκι
Μονο φιλια στο στομα να μην εχει .....και κατα τα αλλα....Καλά για σένα θα κάνω άλλο πρόγραμμα
ασε μλκ γαμηθηκε ολη η αγγλια σημερα πορνες πουτανες αδερφαρες αγγλοιμπαρε καλα κερδη να εχεις στο στοιχημα με την νεα χρονια
Μονο φιλια στο στομα να μην εχει .....και κατα τα αλλα....
γεια σου Τζο τιτανομεγιστοτεραστιε
γιατι ρε με σιχαινεσε το πουλακι μου ειναι καθαροΜονο φιλια στο στομα να μην εχει .....και κατα τα αλλα....
ευχομαι σε ολα τα φιλαρακια του σπαμ καλη χρονια
Δουλεψανε ολοι για τη Σιτιασε μλκ γαμηθηκε ολη η αγγλια σημερα πορνες πουτανες αδερφαρες αγγλοι
μαγκες στη ημερησια ενημερωση εχει μεγαλο σοου