axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Μου λες κι εσυ να ζητησω ενα ταψι μουσακα δηλαδη ?Αδερφε ... χαλας την πιατσα να ουμε![]()
Μου λες κι εσυ να ζητησω ενα ταψι μουσακα δηλαδη ?Αδερφε ... χαλας την πιατσα να ουμε![]()
Και γω προσφαιρομαι για να μαθεις να κανεις ...![]()
ελληνικο καφε
Αμα μπλεξεις με αταλαντες πουτανιτσες , το καθυστερεις οσο ναναι >
Αντε ρε λουσου .. τι ειναι αυτο το ασπρο στα μαλλια σου ?
Σαν σκονη απο κουραμπιεδες μοιαζει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελπιζω μονο μην αλαξεις γνωμη![]()
15/10/10 και ώρα 21:09, το πρώτο μήνυμα του n.smirni76, με ακόμα μηδέν κριτικές και φυσικά με τον απαραίτητο σεβασμό προς τους παλιούς...
Του απαντάει ο NickGeek με 346 μηνύματα τότε και μία κριτική, με το καθιερωμένο (αλλά όχι προσβλητικό) ύφος του παλιού...
Ακριβώς 14 μήνες μετά, ο n.smirni76 τιμημένος, με 189 κριτικές (αν και με όχι τόσο μεγάλη αποδοχή, έχοντας ένα 45.05% ) και ο NickGeek ανώτερος, με 2 κριτικές.
Με αυτήν την περιγραφή που κάνω, απλά θέλω να υπενθυμίσω πόσο ρευστά είναι τα πράματα στην ζώη και επ' ουδενί λόγω έχω πρόθεση να θίξω πρόσωπα και καταστάσεις.
Φτιαξε μου ενα ταψι μουσακα η εστω γεμιστα χωρις κιμα (ειναι ακριβος βλεπεις) και θα σου κανω 5 ''ολοκληρωμενα'' προγραμματα μασαζΒαριεμαι να σου απαντησω κατα φαντασια νταβατζη......![]()
![]()
Για μασαζ ποτε.....![]()
![]()
![]()
Φτιαξε μου ενα ταψι μουσακα η εστω γεμιστα χωρις κιμα (ειναι ακριβος βλεπεις) και θα σου κανω 5 ''ολοκληρωμενα'' προγραμματα μασαζ
Μπαινουμε και στο πνευμα της κρισης με ανταλλαγματα![]()
Μου λες κι εσυ να ζητησω ενα ταψι μουσακα δηλαδη ?![]()
μαν ο φίλος σου με τρομάζει ώρες ώρες
Εχεις δικιο και συμφωνω απολυτα μαζι σου ......Μια χαρα ειναι και τα ανταλλαγματα καποιες φορες......![]()
Για μασαζ ποτε.....![]()
![]()
![]()
εξαρταται την πιτσα ομως......Ε ναι
μη ζηταμε ολοι πιτσες
μαν ο φίλος σου με τρομάζει ώρες ώρες![]()
κατω τα χερια απο τον φανουρη τζουραμαν ο φίλος σου με τρομάζει ώρες ώρες![]()
οκ
μολις ξανανεβω αθηνα θα εχεις πμ
αντε και να σε δω![]()
Ασε εχει και πολυ μοβορικο υφος το αβαταρ ...... :Sμαν ο φίλος σου με τρομάζει ώρες ώρες![]()
εδώ μωρέσου εχω την λυση να μην τρομαζεις με τον φιλο του
παρε καθρεπτη
καλησπερα![]()
παίζει να είναι ψυχάκι φίλεκατω τα χερια απο τον φανουρη τζουρα![]()
θες να σε παει μαρουλι?εδώ μωρέ
παίζει να είναι ψυχάκι φίλε![]()
Αδερφε ... χαλας την πιατσα να ουμε![]()
Αδελφέ, χαλάς πολύ την πιάτσα!