χθες πηγα πρωτη φορα σε μασατζιδικο ξεκινησα απο στουρναρη 63 κ περασα με την μαρσυ 80 φουλ συνεχισα μαρνης 28 περασα με ενα ρουμανακι 60 φουλ αλλα μαπα μασαζ κ τελος απο 3ης σεπτεμβριου 54 90 φουλ κ ακα μεπαλι μια ρουμανα , τελικα αν κ πρωτη φορα ειναι πανευκολο να γαμησεισ ς κιολας......περασα κ απο 3ης σεπτεμβριου 54 αλλα δεν ανοιξαν,με ολο το σεβασμο σε ολους εσας τους παλιους εχετε καποια αλλα μαγαζια η συγκεκριμενεσ κοπελες να μου πρωτεινεται θα το εκτιμισω κ ευχαριστω εκ τον προτερων
Μεγάλε ξεκόλιασες τις μασατζούδες, ξεκόλιασες και το πορτοφόλι σου.
Ελπίζω να φχαριστίθηκες
15/10/10 και ώρα 21:09, το πρώτο μήνυμα του n.smirni76, με ακόμα μηδέν κριτικές και φυσικά με τον απαραίτητο σεβασμό προς τους παλιούς...
Του απαντάει ο NickGeek με 346 μηνύματα τότε και μία κριτική, με το καθιερωμένο (αλλά όχι προσβλητικό) ύφος του παλιού...
Ακριβώς 14 μήνες μετά, ο n.smirni76 τιμημένος, με 189 κριτικές (αν και με όχι τόσο μεγάλη αποδοχή, έχοντας ένα 45.05% ) και ο NickGeek ανώτερος, με 2 κριτικές.
Με αυτήν την περιγραφή που κάνω, απλά θέλω να υπενθυμίσω πόσο ρευστά είναι τα πράματα στην ζώη και επ' ουδενί λόγω έχω πρόθεση να θίξω πρόσωπα και καταστάσεις.