Νέα

Χαρτιά που ζητούνται στον έλεγχο διαβατηρίων στο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα always horny
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 878
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

always horny

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποσταρω απλως για να ζητησω αν καποιος απο τους φιλους εχει καποια γνωση σε αυτο το θεμα.
Εχω γνωρισει μια κοπελλα απο Λευκωρωσσια και θα ερθει τον Σεπτεμβριο στην Ελλαδα.
Εχει Σενγκεν βιζα και ολλα τα υπολοιπα χαρτια(ασφαλεια,λεφτα,κτλ)και μου ειπε οτι χρειαζεται να της στειλω καποια κρατηση σε ξενοδοχειο  γιατι μπορει να της την ζητησουν στο Αεροδρομιο.Ξερει κανεις αν χρειαζεται οποσδηποτε κρατηση ξενοδοχειου και αν το ζητανε στο Ελ.Βενιζελος.μια Δηλωση οτι την φιλοξενω στο σπιτι μου δεν κανει??? . Οποιος ξερει καποιος σοβαρα please reply :))))

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
η κοπελα εχει δικιο αγαπητε...φιλος μου που κατεβασε ουκρανιδα..ξενοδοχειο χρειαζωτανε

OP
OP
A

always horny

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η κοπελα εχει δικιο αγαπητε...φιλος μου που κατεβασε ουκρανιδα..ξενοδοχειο χρειαζωτανε

Ευχαριστω για την απαντηση.Εαν ξερεις φιλε πωσ το εκανε ,δηλ τι ειδους χαρτι της εστειλε?

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6

Ευχαριστω για την απαντηση.Εαν ξερεις φιλε πωσ το εκανε ,δηλ τι ειδους χαρτι της εστειλε?

Πρέπει να ήταν σε κανονικό χαρτί, Α4, το οποίο στάλθηκε από ένα απλό μηχάνημα τηλεομοιοτυπίας... Αλλά δεν βάζω κ το χέρι μου στη φωτιά...

OP
OP
A

always horny

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
To γα$%$#%ες τωρα!!!!ΑΝ και η ερωνεια ειναι το τελευτεο οχυρο της δυστηχιας,
οποτε respect!!
anyway ενοοουσα αν θελουν αποδειξη ,βεβαιωση κρατησης κτλ ειμαι καινουργιος σε αυτα οποτε....

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ελα ρε αποτι μου ειπε την κρατηση του ξενοδοχειου ..αν ρωτησεις στην ρεσπτσιον θα σου πουνε..

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
θα σε γελασω αλλα η κοπελα θα ξερει καλυτερα...εμενα η κοπελια του φιλου μου τουταλεγε ολα...μην κολας ρε συ,δεν εισαι ο μονος

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.748
Πόντοι
6.255
Αγαπητοί συνάδελφοί εχω την λύση στό πρόβλημα σας είμαι υπάλληλος στό αεροδρόμιο  και εχω άμεση πρόσβαση στον έλεγχο διαβατηρίων και μπορώ να μάθω οποιαδήποτε λεπτομέρια στό παρελθόν είχα περάσει από τον έλεγχο μια αλλοδαπή φιλη ενός ξάδελφου μου και επιδεί έδειξα στους αστυνομικούς την υπηρεσιακή μου ταυτότητα δεν ψαξανε λεπτομέριες στα χαρτιά της κοπέλας στείλτε μου ένα τηλέφωνο σας με pm για να επικοινωνήσουμε και να δω πως μπωρο να βοηθήσω εγώ εσάς

argilis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
EIMAI PANTREMENOS ME ALLODAPH STH KYPRO POS MPOREI NA ERUEI STI ELLADA KSERI KANEIS...TI XREIAZETAI STIN ELLINIKH PRESBEIA KYPROY

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom