Νέα

Χαρούλα Αλεξίου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
38
Πόντοι
6
Δεν ξερω τυποι, εγω μια φορα προτιμω να τον εδινα στη βιταλη

Επισκέπτης
να κάνεις καμιά δωρεά κανά φορτηγό για πυροσβεστικό όχημα ούτε λόγος καριόλα ε?
για βιντεάκια με προσευχές στο ίνσταγκραμ κ που αλλού στον πούτσο μου τα κάνετε όμως πρώτες
αι σιχτηρι σιχάματα δήθεν όλα σας που έχετε κονομήσει τάντερα σας τόσα χρόνια κ κάνετε κ κωλοδάχτυλα
ουστ βρεεε ουστ

lemourios

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2016
Κριτικές
19
Like
997
Πόντοι
1.011
με αρπαχτές και κατάμαυρα κι εγώ θα μίλαγα εκ του ασφαλούς και θα πίστευα ακόμα και στον Χριστούλη (άλλη παράνοια και απελπισία και αυτή)..κάτι τέτοιοι στήριζαν και τον Αλέξη προεκλογικά, και μετά όπως ήταν λογικό χάθηκαν, τσιμουδιά. Τώρα πάλι δειλά δειλά άρχισαν να ξαναβγαίνουν στο γυαλί..Σιχάματα, αλλά η ανταπόκριση του κόσμου φταίει και θα φταίει για πολλά χρόνια ακόμη.

Επισκέπτης
με αρπαχτές και κατάμαυρα κι εγώ θα μίλαγα εκ του ασφαλούς και θα πίστευα ακόμα και στον Χριστούλη (άλλη παράνοια και απελπισία και αυτή)..κάτι τέτοιοι στήριζαν και τον Αλέξη προεκλογικά, και μετά όπως ήταν λογικό χάθηκαν, τσιμουδιά. Τώρα πάλι δειλά δειλά άρχισαν να ξαναβγαίνουν στο γυαλί..Σιχάματα, αλλά η ανταπόκριση του κόσμου φταίει και θα φταίει για πολλά χρόνια ακόμη.

μα φυσικά και φταίει ΚΑΙ η πλέμπα, όπως για παράδειγμα ο τυπάς με την κάμερα-κινητό που τραβούσε κ με το που τουκανε το κωλοδάχτυλο η σάπια το καβάτζωσε αμέσως,άστο στην άκρη πάνε πιάστης το δάχτυλο που σήκωσε και γύρισέ της το μέχρι νακουστεί το κρακ να δούμε ο επόμενος ψευτοδήθεν σελέμπριτυ θα κάνει κωλοδάχτυλο

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Παρακαλώ να διαγραφεί το θρεντ!!!

Προστατεύστε την Χαρούλα!!

Dr.Socrates

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Στο σημείο αυτό θα επιστρέψω πάλι στην πνευματικότητα και στο Θεό. Είμαι σίγουρος ότι η έμφυτη ηθική μου είναι θεόσταλτη και δεν θα πάει χαμένη. Τα λαμόγια και οι ψεύτες θα καούν μαρτυρικά στην κόλαση όταν πεθάνουν και η κατάρα του Θεού θα τους κυνηγάει για 3-4 γενιές. Ο Θεός τα βλέπει όλα και δεν συγχωρεί!

Αυτή τη καραμέλα με τις ειρωνίες οταν πρόκειται για χριστιανούς θα τη γελοιοποιω οπου βρω και θα τα ακουτε κομπλεξικοι αντι-χριστιανικες κουραδες.
Ειπε κανενας οτι οι χριστιανοί θα σας ανέχονται λογο της Πίστης τους? Αι στο διάολο εντελώς χριστιανικά ρε!

Γεμίσαμε παντού Πίκερ.  :S

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311

Stories