- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/charlotte-angels-and-devils/]Charlotte (Angels and Devils)[/url]
jester
Αυγούστου 22, 2007
Καλησπέρα σας, ενημέρωση από το μέτωπο Charlotte (Angels and Devils).
Ράντεβού σε κεντρικότατο ξενοδοχείο της Συγγρού (το δωμάτιο δεν μου πολυάρεσε).
Η κοπέλα είναι ίδια ίσως και καλύτερη από τις φωτογραφίες που έχουν στο Internet.
Πρίν μπώ σε λεπτομέρειες θα σας πώ απλά ότι η κοπέλα είναι ότι καλύτερο μου έχει τύχει σε GFE. Δεν κάνω διαφήμηση, απλά έτσι δεν έχω περάσει με καμία από τις σχέσεις που είχα μέχρι τώρα. Πάρα πολλά χάδια και φιλιά, καλό μασαζάκι, πεντακάθαρη, ευγενικότατη, με πρωτοβουλίες στο sex, φοβερά υγρή και γενικά μοντέλο στην εμφάνιση . Αλλά...
Στα μείον της καταλογίζω την μέτρια πίπα, και ότι ενώ δηλώνει ως παροχή το A-Level δεν μπορεί να το κάνει (λόγω μεγέθους, πόναγε, δεν μπορώ να πώ με βεβαιότητα).
Συμπερασματικά:
Εμφάνιση: 8/10 (χαλαρά)
Πίπα: 6/10 (το σώζει το φοβερό ρούφηγμα που κάνει στο π....κέφαλο)
Απόδοση: 7/10 (με ψιλοχάλασε το προσφερόμενο - μή προσφερόμενο A-Level)
Μασαζ: 7/10 (ακούς πάτερ!!!!)
Αν θα ξαναέπαιρνά???? νομίζω πως ναι εάν ήθελα να περάσω καλά για ένα δυωράκι με κάποια που νομίζω ότι ξεφτίλισε σε συμπεριφορά και απόδοση πολλές από τις κατά καιρούς κοπέλες μου.
ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
jester
Αυγούστου 22, 2007
Καλησπέρα σας, ενημέρωση από το μέτωπο Charlotte (Angels and Devils).
Ράντεβού σε κεντρικότατο ξενοδοχείο της Συγγρού (το δωμάτιο δεν μου πολυάρεσε).
Η κοπέλα είναι ίδια ίσως και καλύτερη από τις φωτογραφίες που έχουν στο Internet.
Πρίν μπώ σε λεπτομέρειες θα σας πώ απλά ότι η κοπέλα είναι ότι καλύτερο μου έχει τύχει σε GFE. Δεν κάνω διαφήμηση, απλά έτσι δεν έχω περάσει με καμία από τις σχέσεις που είχα μέχρι τώρα. Πάρα πολλά χάδια και φιλιά, καλό μασαζάκι, πεντακάθαρη, ευγενικότατη, με πρωτοβουλίες στο sex, φοβερά υγρή και γενικά μοντέλο στην εμφάνιση . Αλλά...
Στα μείον της καταλογίζω την μέτρια πίπα, και ότι ενώ δηλώνει ως παροχή το A-Level δεν μπορεί να το κάνει (λόγω μεγέθους, πόναγε, δεν μπορώ να πώ με βεβαιότητα).
Συμπερασματικά:
Εμφάνιση: 8/10 (χαλαρά)
Πίπα: 6/10 (το σώζει το φοβερό ρούφηγμα που κάνει στο π....κέφαλο)
Απόδοση: 7/10 (με ψιλοχάλασε το προσφερόμενο - μή προσφερόμενο A-Level)
Μασαζ: 7/10 (ακούς πάτερ!!!!)
Αν θα ξαναέπαιρνά???? νομίζω πως ναι εάν ήθελα να περάσω καλά για ένα δυωράκι με κάποια που νομίζω ότι ξεφτίλισε σε συμπεριφορά και απόδοση πολλές από τις κατά καιρούς κοπέλες μου.
ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ