Νέα

Charles Bronson

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Mάγκας,Low Profile,Σκληρός,έφυγε από την ζωή πρόσφατα. Όλοι τον έχουμε θαυμάσει σε καλές σκληρές ταινίες.Kλασσική αντρική φιγούρα.Zητούνται ταινίες του με Eλληνικούς Yπότιτλους σε DVDrip,Soundtrack από τις ταινίες του κλπ.

Συνημμένα

• death_wish.jpg
    death_wish.jpg
    89 KB · Εμφανίσεις: 31

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πραγματικά αυτόν και τον Eastwood χαιρόσουν να τους βλέπεις σε παλιές αστυνομικές ταινίες!!!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Απο τις αγαπημένες μου ταινίες και σκηνές παράλληλα..

Once Upon a Time in the West

[youtube=425,350]ErtRKdpncyk[/video]

η μονομαχία με τον επίσης καταπληκτικό Henry Fonda..και φυσικά η απίστευτη μουσική του Ennio morricone

Once-upon-a-time-in-the-west-charles-bronson-henry-fonda.jpg

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ωραιος εχω θεμα καλο για εδω αλλα περιμενετε...γιατι σημερα ειναι ΝΤΙΡΛΑ ο ΝΙLΕ χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Κανένα πάντως από τα Death Wish δεν έχω βρει στην Ελληνική αγορά σε DVD ούτε για αγορά ούτε για ενικοίαση. Αν γνωρίζει κάποιος φίλος κάτι ας ενηερώσει.
:(

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
μονο το "καποτε στην δυση"εχει βγει σε DVD

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πραγματικά αυτόν και τον Eastwood χαιρόσουν να τους βλέπεις σε παλιές αστυνομικές ταινίες!!!

Τεράστια μορφή ο Μπρόνσον!!!Και τα γουέστερν του ήταν απολαυστικά, όπως ένα με τον Αλαίν Ντελόν, την Ούρσουλα Άντρες και τον...Τοσίρο Μιφούνε!!! (Δε θυμάμαι τίτλο  :think: )
Γεννημένος το 1921, είχε εκπληκτική φυσική κατάσταση  ακόμα και μετά τα 50, όπως στην ταινία του 1975 Hard Times , από την οποία και το βιντεάκι που ακολουθεί, ή στο Chato's Land(1972)...πολύ καλό ήταν και το The Mechanic (νομίζω στα Ελληνικά "Το μούτρο", ή κάπως έτσι)...
:rockon: :rockon: :rockon:

[youtube=425,350]u1N0s4n5blA&feature=related[/youtube]

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Τεράστια μορφή ο Μπρόνσον!!!Και τα γουέστερν του ήταν απολαυστικά, όπως ένα με τον Αλαίν Ντελόν, την Ούρσουλα Άντρες και τον...Τοσίρο Μιφούνε!!! (Δε θυμάμαι τίτλο  :think: )

Red Sun λεγοταν και ο Μιφουνε ηταν εκπληκτικος...

Γενικα ο Μπρονσον εκανε μερικες εκπληκτικες ταινιες που οι "προοδευτικοι" τις χαρακτηριζουν ως "φασιστικες" και τις απαξιωνουν..
Ενω αν προκειται για ταινια κανενος θολοκουλτουριαρη σκηνοθετη (ο οποιος την καθε μαλακια του την γυριζει ταινια), του γραφουν υμνους

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Εχω κάποιες σε DVD και τις έχω "μαζέψει" από περίπτερα με Ελληνικούς υπότιτλους δεν θυμάμαι ποιές. Πάντως πολλύ παλιές ταινίες. Θα ενημερώσω όταν επιστρέψω Αθήνα. Είμαι επαρχία τώρα. Με ενδιαφέρει να βρώ έστω κάποια από τα Death Wish με καλή ποιόυητα εικόνας και ήχου φυσικά αν υπάρχουν.
:birdman:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16

Stories