You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χαμένος Σκύλος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Round_Ass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ρε φίλε δεν πιστεύω να βρεις άτομα από Αταλάντη εδώ μέσα
Δεν πειράζει, το παιδί είναι desperate και τον καταλαβαίνω απόλυτα.
Καλά έκανες φιλαράκο, βάλτο σε όσα forums μπορείς.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου κάτσει.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΕ.
Πολύ όμορφο σκυλί.
Πολύ όμορφο σκυλί.
φιλε μου ειχα και εγω ενα σετερ στα ιδια χρωματα και μπηκαν στο σπιτι μου τον προηγουμενο αυγουστο και μου το πηραν περιττο να σου πω οτι ηταν απο τα σκυλια που οι ειδικοι στα κυνηγιτικα σκυλια τον ειχαν εκτιμησει πανω απο 3000 ευρο
το αστειο ειναι οτι εχει και τσιπακι
το αστειο ειναι οτι εχει και τσιπακι
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλη Τυχη φιλε σε καταλαβαινω απολυτα!!!!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!
Επισκέπτης
αδερφε βαλε την αναζητηση σου κ στο παραπανω.ειδικευεται σε θεματα που αφορουν κατοικιδια κ υπαρχει κοσμος απ'ολη την ελλαδα.;)
ευχομαι καλη επιτυχια.
Αααα επίσης μπορείς να δηλώσεις ότι χάθηκε ο σκύλος σου στο
Ελπίζω να τον βρεις.
Ελπίζω να τον βρεις.
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Το βγάζεις για κυνήγι ή απλώς για συντροφιά το έχεις;Όχι ότι έχει κάποια σημασια βέβαια.Εγώ έχω ένα springer spaniel για κυνήγι.Εκπληκτικά σκυλιά.
Βάλε και στο e-artemis.com.Είναι πολλοί κυνηγοί που πάνε εκεί μπορεί να το βρήκε κάποιος.
Βάλε και στο e-artemis.com.Είναι πολλοί κυνηγοί που πάνε εκεί μπορεί να το βρήκε κάποιος.
σου ευχομαι να το βρεις αν και ειναι λιγο απιθανο.περιμενε κανα μηνα και παρε αλλο εχω χασει και εγω αρκετα σκυλια απο καλαζαρ,πυροβολισμο,τσουγκρανα,λιπασμα,αυτοκινητο, αλλα χωρις σκυλο δεν θα ξεμεινω ποτε ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου..ααα και αν χαριζει κανεις ντοπερμαν θυληκο μεχρι εξι μηνων ας ενημερωσει γιατι μου εχει χυσει ολα τα παντελονια ο δικος μου και λεω να του παρω γυναικα
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
σου ευχομαι να το βρεις αν και ειναι λιγο απιθανο.περιμενε κανα μηνα και παρε αλλο εχω χασει και εγω αρκετα σκυλια απο καλαζαρ,πυροβολισμο,τσουγκρανα,λιπασμα,αυτοκινητο, αλλα χωρις σκυλο δεν θα ξεμεινω ποτε ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου..ααα και αν χαριζει κανεις ντοπερμαν θυληκο μεχρι εξι μηνων ας ενημερωσει γιατι μου εχει χυσει ολα τα παντελονια ο δικος μου και λεω να του παρω γυναικα
2 παρατηρήσεις:
1) Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι η γκόμενα. Ο σκύλος είναι ο πιό ΠΙΣΤΟΣ
2) ΜΗ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΤΕ τα σκυλιά γιατί ξεροχύνουν. Είναι φυσιολογική διαδικασία που ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ με το να παραχθούν άλλα 10 αδέσποτα. Δίπλα να τα έχεις αρσενικό και θυληκό, θα αγνοούν το ένα το άλλο μέχρι να έρθει η ώρα της αναπαραγωγής. Δεν έχουν το sex στο μυαλό τους όπως εμείς και δε χρειάζεται να προβάλλουμε επάνω τους το εγώ μας αγνοώντας ότι λέει η επιστήμη : ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ. Αγνοήστε με αν θέλετε αλλά ρωτήστε ένα καλό κτηνίατρο. Ο μύθος ότι τα κατοικίδια πρέπει να ζευγαρώσουν είναι τόσο ηλίθιος όσο και το ότι τα Labrador "γελάνε" ή ότι τα cocker spaniel είναι "θλιμμένα". Αυτές οι αντιλήψεις έχουν γεμίσει τον κόσμο ταλαιπωρημένα αδέσποτα.
ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ένα από τα πολλά αδέσποτα κουτάβια και στειρώστε τα θηλυκά. ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ως υπεύθυνοι πολίτες και όχι ως μικρόνοοι άνθρωποι που το μόνο που αναγνωρίζουν είναι η φύση τους και μόνο αυτήν προβάλλουν πάνω σε οτιδήποτε για να το κατανοήσουν.
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
+100
1) συμφωνω στο πιστος αλλα και καλος φιλος για τον σκυλο οσο για την γκομενα που λες μονο φιλη δεν μπορεις να την δεις για γαμησι ναι. οσο για τα υπολοιπα μεγαλες μπαρουφες λες.πας κοντρα στα ζωωδη ενστικτα των σκυλων και την αναγκη για ζευγαρωμα?τι αλλο θα διαβασω αραγε...εξηγησε μου πως 24 ωρες το 24ωρο εχει την μαλαπερδα του εξω και γιατι πηδαει οτι ποδι βρει μπροστα του?μηπως θελει να γυμναστει???οσο για μενα εχω τεσσερα στρεμματα οικοπεδο και χρειαζομαι δυο σκυλια και για προστασια αλλα και να καλυπτουν ολο τον χωρο.εχω μαζεψει και αδεσποτα στο παρελθον.οσο για στειρωση να το πεις στο μαλακα τον κτηνιατρο μου που στειρωσε ενα ντοπερμαν που ειχα και ξεψυχησε στα χερια μου μετα απο τεσσερεις ωρες.και δεν εχω κανενα προβλημα να τα θρεψω οσα και να γεννοβολησουν αλλωστε με αγγελια φευγουν αμεσως οταν χαριζεις.2 παρατηρήσεις:
1) Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι η γκόμενα. Ο σκύλος είναι ο πιό ΠΙΣΤΟΣ
2) ΜΗ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΤΕ τα σκυλιά γιατί ξεροχύνουν. Είναι φυσιολογική διαδικασία που ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ με το να παραχθούν άλλα 10 αδέσποτα. Δίπλα να τα έχεις αρσενικό και θυληκό, θα αγνοούν το ένα το άλλο μέχρι να έρθει η ώρα της αναπαραγωγής. Δεν έχουν το sex στο μυαλό τους όπως εμείς και δε χρειάζεται να προβάλλουμε επάνω τους το εγώ μας αγνοώντας ότι λέει η επιστήμη : ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ. Αγνοήστε με αν θέλετε αλλά ρωτήστε ένα καλό κτηνίατρο. Ο μύθος ότι τα κατοικίδια πρέπει να ζευγαρώσουν είναι τόσο ηλίθιος όσο και το ότι τα Labrador "γελάνε" ή ότι τα cocker spaniel είναι "θλιμμένα". Αυτές οι αντιλήψεις έχουν γεμίσει τον κόσμο ταλαιπωρημένα αδέσποτα.
ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ένα από τα πολλά αδέσποτα κουτάβια και στειρώστε τα θηλυκά. ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ως υπεύθυνοι πολίτες και όχι ως μικρόνοοι άνθρωποι που το μόνο που αναγνωρίζουν είναι η φύση τους και μόνο αυτήν προβάλλουν πάνω σε οτιδήποτε για να το κατανοήσουν.
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Αυτό με τη γκόμενα ήταν αστείο. Το αστείο δεν αναλύεται. Είτε σου αρέσει είτε δε σου αρέσει.1) συμφωνω στο πιστος αλλα και καλος φιλος για τον σκυλο οσο για την γκομενα που λες μονο φιλη δεν μπορεις να την δεις για γαμησι ναι. οσο για τα υπολοιπα μεγαλες μπαρουφες λες.πας κοντρα στα ζωωδη ενστικτα των σκυλων και την αναγκη για ζευγαρωμα?τι αλλο θα διαβασω αραγε...εξηγησε μου πως 24 ωρες το 24ωρο εχει την μαλαπερδα του εξω και γιατι πηδαει οτι ποδι βρει μπροστα του?μηπως θελει να γυμναστει???οσο για μενα εχω τεσσερα στρεμματα οικοπεδο και χρειαζομαι δυο σκυλια και για προστασια αλλα και να καλυπτουν ολο τον χωρο.εχω μαζεψει και αδεσποτα στο παρελθον.οσο για στειρωση να το πεις στο μαλακα τον κτηνιατρο μου που στειρωσε ενα ντοπερμαν που ειχα και ξεψυχησε στα χερια μου μετα απο τεσσερεις ωρες.και δεν εχω κανενα προβλημα να τα θρεψω οσα και να γεννοβολησουν αλλωστε με αγγελια φευγουν αμεσως οταν χαριζεις.
Είπα "καλό κτηνίατρο". Παρέπιπτόντως υπάρχουν χιλιάδες στειρωμένα ζώα που ζούν μιά χαρά. Μη δημιουργείς την εντύπωση στείρωση = θάνατος.
Πόσα απ' αυτά που χαρίζεις με αγγελία είσαι σίγουρος ότι δε γίνονται αδέσποτα?
Το αν λέω μπαρούφες και ποιά είναι τα έστικτα των ζώων υποθέτω ότι μπορείς να τα τκεμηριώσεις με επιστημονική βιβλιογραφία που έχεις εξαντλήσει και η οποία εξηγεί και την άποψή σου ότι η κίνηση επίβασης είναι για να καλύψει ανάγκη για ζευγάρωμα.
Προσωπικά δε γνωρίζω να υπάρχει αλεξίσφαιρη ράτσα κατά συνέπεια σκυλί για προστασία δεν υπάρχει από την εφεύρεση του τόξου και δώθε. Οποιος θέλει να μπεί στο σπίτι απλώς πρέπει πρώτα να σκοτώσει το σκύλο.
Τέλος δε θεωρώ ότι η κατοχή τεσσάρων στρεμμάτων και η οικονομική άνεση για αντροφή απεριόριστου αριθμού σκύλων αντιπροσωπεύει το μέσο όρο του κατόχου σκύλου.
Τέλος πάντων επειδή διάλογος από το Internet δε γίνεται, να τα χαίρεσαι τα σκυλιά σου και ελπίζω να βρεί και ο φίλος αυτό που έχασε.
Δε σχολιάζω ποτέ άλλα posts σοβαρά αλλά αυτή τη φορά παρασύρθηκα γιατί δεν αντέχω να βλέπω ταλαιπωρημένα αδέσποτα που γεννιούνται χωρίς να έχει διασφαλιστεί ότι θα τα πάρει κάποιος που πραγματικά θέλει σκύλο και όχι κάποιος που μόλις το κουτάβι του λερώσει το χαλί ή που δεν αντέχει να το βγάζει βόλτα με κρύο και βροχή, το παρατάει και του τσακίζει την ψυχή του....