Νέα

Χαλινός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα richman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

richman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
                                  ΒΡΑΧΥΣ ΧΑΛΙΝΟΣ - ΡΗΞΗ

Ο χαλινος (κορδονακι) ονομαζεται η πτυχη η οποια συνδεει την βαλανο (κεφαλη του πεους) με το κυριο σωμα του πεους . Ενα πολυ συνηθες φαινομενο ειναι ο βραχυς χαλινος, κατασταση κατα την οποια η πτυχη η οποια αναφεραμε (κορδονακι) ειναι πολυ κοντο με αποτελεσμα η βαλανος (κεφαλη) του πεους να παρουσιαζει γωνιωδη καμψη. Ατομα τα οποια παρουσιαζουν γωνιωδη καμψη πεους κατα την στυση εχουν να αντιμετωπισουν πολυ επωδυνη κατασταση κατα την διαρκεια την σεξουαλικης πραξης  Η ρηξη ( σκισιμο) του χαλινου αποτελει πολυ οδυνηρη κατασταση η οποια συνοδευετε συνηθως απο αιμοραγικοτητα.  Προδιαθεσικοι παραγοντες της ρηξης του χαλινου του πεους αποτελουν οι τραυματικοι ( κατα την σεξουαλικη πραξη), ιδιοπαθης κτλ.
Η εξαχνωση του χαλινου με υπερπαλμικο laser διοξειδιου αποτελει θεραπεια εκλογης στην αφαιρεση του χαλινου διοτι αποφευγεται η τοποθετηση ραμματων , η αιμοραγια, ο χρονος θεραπειας και το αισθητικο αποτελεσμα.. συνεχεια βλ.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Συναδελφε ουτε συνεννοημενοι να ημασταν / εχτες πηγα σε ουρολογο και μου ειπε οτι εχω βραχυ χαλινο / δεν ειναι τιποτα σοβαρο αλλα καλο ειναι να μην υπαρχει / μερικες φορες σπαει μονος του / το προβλημα με το χαλινο ειναι απο οτι μου ειπε και ο γιατρος εχτες αν καμια φορα το κανω με καμια που ειναι στεγνη και ζοριζεται ο πουτσος να σπασει ο χαλινος και να γεμισεις αιματα / απο οτι μου ειπε αν σπασει ο χαλινος κατα τη διαρκεια του sex και δεν προλαβεις με το δαχτυλο να πιεσεις την πληγη θα γινει χαμος με αιματα και δημιουργειται μετα πληγη / με μια απλη επεμβαση διορθωνεται / εγω θα την κανω την επεμβαση και θα σας ενημερωσω .....

Ποσταρω και φοτο του πεους μου για να δειτε / και συναδελφοι επισκεψη σε ουρολογο - μπορει να σας βρει το οτιδηποτε ( χτυπα ξυλο βεβαιως ) ......

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Καλη διαφημιση εκανε ο τυπος για την εταιρεια που δουλευει, με το πρωτο κιολας ποστ.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Συναδελφε ουτε συνεννοημενοι να ημασταν / εχτες πηγα σε ουρολογο και μου ειπε οτι εχω βραχυ χαλινο / δεν ειναι τιποτα σοβαρο αλλα καλο ειναι να μην υπαρχει / μερικες φορες σπαει μονος του / το προβλημα με το χαλινο ειναι απο οτι μου ειπε και ο γιατρος εχτες αν καμια φορα το κανω με καμια που ειναι στεγνη και ζοριζεται ο πουτσος να σπασει ο χαλινος και να γεμισεις αιματα / απο οτι μου ειπε αν σπασει ο χαλινος κατα τη διαρκεια του sex και δεν προλαβεις με το δαχτυλο να πιεσεις την πληγη θα γινει χαμος με αιματα και δημιουργειται μετα πληγη / με μια απλη επεμβαση διορθωνεται / εγω θα την κανω την επεμβαση και θα σας ενημερωσω .....

Ποσταρω και φοτο του πεους μου για να δειτε / και συναδελφοι επισκεψη σε ουρολογο - μπορει να σας βρει το οτιδηποτε ( χτυπα ξυλο βεβαιως ) ......
παλι εκανες την παπια και της τρεχουν τα σαλια
α, να χαθεις κωλουπουργε

TheGreekOne

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αν αφαιρέσω τ χαλινό μου (πετσάκι..κλοστή κάτω απο το κεφαλακι) θα διαρκω περισσότερο στο σεξ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom