Νέα

Χαίρεται ,μερικές απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thrasher
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thrasher

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
χαιρεται,ειμαι νεο μελος εδω ... και εχω μερικες αποριες που ίσως φανουν αστειες-μαλακιες σε αρκετους... λοιπον,

1.οταν την ''παίζω'' εχει σημασια, να κατεβάζω τέρμα κάτω την πέτσα που καλύπτει τον βαλανο εντελώς κατω ?

2.οταν ειμαι με γκόμενα δεν μου σηκώνεται αν δεν μου την πέξει ή αν δεν κανει συγκεκριμενο ''κολπο'' και επίσης ,σε στιγμες που φιλιομαστε κτλ εκει που μου ειναι καβλωμενη ξαφνικα μου πέφτει, μετα ξανακαβλώνω.... ειναι φυσιολογικο αυτο ?

3.η αισθηση στο σεξ με προφυλακτικο ειναι διαφορετικη με χωρις προφυλακτικο ? ρωταω γιατι εχω κανει χωρις .... και επιμενει να βάλλω...

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χαιρεται,ειμαι νεο μελος εδω ... και εχω μερικες αποριες που ίσως φανουν αστειες-μαλακιες σε αρκετους... λοιπον,

1.οταν την ''παίζω'' εχει σημασια, να κατεβάζω τέρμα κάτω την πέτσα που καλύπτει τον βαλανο εντελώς κατω ?

2.οταν ειμαι με γκόμενα δεν μου σηκώνεται αν δεν μου την πέξει ή αν δεν κανει συγκεκριμενο ''κολπο'' και επίσης ,σε στιγμες που φιλιομαστε κτλ εκει που μου ειναι καβλωμενη ξαφνικα μου πέφτει, μετα ξανακαβλώνω.... ειναι φυσιολογικο αυτο ?

3.η αισθηση στο σεξ με προφυλακτικο ειναι διαφορετικη με χωρις προφυλακτικο ? ρωταω γιατι εχω κανει χωρις .... και επιμενει να βάλλω...
καλησπερα φιλε λοιπον εγω θα ξεκινησω απο το τελοs πρωτον οταν γαμαs με καποτα ειναι σαν να φοραs παντελονι χαλια δηλαδη αλλα σε προφυλασει εγω προσωπικα μπορω μονο με τα πολλυ λεπτα προφυλακτικα με γκομενεs που δεν ξερω με την δικια μου δεν βαζω παντωs δυτερον σε εχει επιρεαση κατι ψυχολογικα απλα μην το σκεφτεσε και μην ψαχνεσαι πολλυ απο δω γιατι θα καταληξειs και συ στα σιαλιs και οσο για το πρωτο ναι καλυτερα κατεβαζετο μεχρι κατω

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Αγαπητέ φιλε thrasher..
Απο τις ερωτήσεις  διαφαίνεται οτι ..
ποσο χρονών είσαι ?   ( την αλήθεια ομως)  :)

OP
OP
T

thrasher

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
πρωτα απο ολα ειμαι 19 απλα ... σεξ πρωτη φορα εκανα σε αυτη την ηλικια... τα προηγουμενα χρονια,χρησιμοποιούσα τα χερια :cheesy: ... γιαυτο οι αποριες κτλ... υπάρχει καποιος συγκεκριμενος-σοβαρος λογος να το κατεβάζω εντελώς κατω ??

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πρωτα απο ολα ειμαι 19 απλα ... σεξ πρωτη φορα εκανα σε αυτη την ηλικια... τα προηγουμενα χρονια,χρησιμοποιούσα τα χερια :cheesy: ... γιαυτο οι αποριες κτλ... υπάρχει καποιος συγκεκριμενος-σοβαρος λογος να το κατεβάζω εντελώς κατω ??
πρεπει να κατεβαινει γιατι οσο μεγαλωνειs θα κλεινει και παιζει να παθειs φιμοση τωρα αμα θεs μια καλυτερη λυση γαμα χωριs καποτα και σπροχνε δυνατα να κοπη να ηρεμεησειs

OP
OP
T

thrasher

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
οχι δεν εχω πρόβλημα στο να κατεβαινει ή καποιο προβλημα οπως φίμωση ... απλα μια απορια ήταν αυτο... ευχαριστώ παντως

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
φίλε καλό είναι να πας σε ένα χειρούργο να σού το κόψει αυτό το χαλινό και όχι με την κοπέλα σού  τώρα δεν έχεις πρόβλημα κάποια στιγμή ώμος ίσως αποκτήσεις είναι μια επέμβαση ρουτίνας την ίδια μέρα θα φύγεις ..άντε προληπτικά μπορεί να σε κρατήσουν μια μέρα .

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
φίλε καλό είναι να πας σε ένα χειρούργο να σού το κόψει αυτό το χαλινό και όχι με την κοπέλα σού  τώρα δεν έχεις πρόβλημα κάποια στιγμή ώμος ίσως αποκτήσεις είναι μια επέμβαση ρουτίνας την ίδια μέρα θα φύγεις ..άντε προληπτικά μπορεί να σε κρατήσουν μια μέρα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom