Νέα

CgΒoy respect!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Χωρίς ίχνος ειρωνείας και χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά, ένα μεγάλο μπράβο για τα post που παραθέτει....μέγας γνώστης της "πληρωμένης" Αθήνας μακάρι να εμφανίζεσαι πιο συχνά στο forum αφού οι γνώσεις σου είναι εγκυκλοπαιδικού χαρακτήρα σαν του Σωτηρακόπουλου στο ποδόσφαιρο......RESPECT

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
OP
OP
T

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Ένα απο τα δυνατά thread του cgBoy με πολλές ιστορικές αναφορές για ιερόδουλες είναι www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,7606.0]αυτό[/url]
Έχει γράψει ο ίδιος ότι προέρχεται απο τους χώρους αυτούς και θα γράψει βιβλίο.
boss όταν λες οτι προέρχεται από τους χώρους αυτούς τι εννοείς?στο περίπου πες μου ή αν θέλει και ο ίδιος ας πει χωρίς να θίξει τίποτα προσωπικό...

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
OP
OP
T

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Μάλιστα....boss ευχαριστώ, κατατοπιστικότατος!!!!!!!

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
διάβασα τα θρέντ του cgboy και είναι εγκυκλοπαίδεια πουτάνων.

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω πολυ για το thread αυτο παιδια
Λυπαμαι που δεν μπορω να συστηθω περισσοτερο εαν και πολυ ισως με γνωριζουν και εχουν καταλαβει ποιος ειμαι.
Δεν ειμαι κανενας νταβας ουτε τσατσος αλλα μια ζωη στα μπουρδελα και καθημερινα
Οι γνωσεις μου ειναι γνωσεις μιας ζωης αφου απο πολυ μικρος ακουγα και ζουσα καταστασεις που λιγοι ξερουν εξω απο τα "μαγαζια μας"
Τα νεοτερα για το βιβλιο θα τα ακουσετε η μαλλον θα τα διαβασετε μαλλον πολυ συντομα
Λυπαμαι αλλα ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος αφου πια στα 35 ειπα να ασχοληθω και με κατι αλλο εκτος απο τα μπουρδελα που δυστυχως μερα με την μερα σβηνουν...
και εαν θα συμβει κατι τετοιο το μονο σιγουρο ειναι οτι πολυς κοσμος θα πεινασει
Αφου καθημερινα εκατονταδες στοματα τρωμε απο αυτα
Λυπαμαι τις κοπελες που δεν ειχαν το μυαλο να σκεφτουν οτι θα ερθει καποια στιγμη που θα πεινασουν kai εαν δεν εχουν μια καβατζα για το μελλον χαθηκαν
Ειναι FUN  και πολυ ομορφο να υπαρχει ενα site σαν αυτο και πανω απ'ολα ειναι πολυ ευγενικο που γραφτηκε κατι σαν αυτο για εμενα που στην τελικη απλα το διασκεδαζω!
KEEP WALKIN'

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Κάθησα και διάβασα τα ποστ με τις ιστορίες του...
τι να πω... να ναι καλά το παλληκάρι ;)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ο cgboy απο τα γραφομενα του φαινεται αξιολογο μελος και τσεκουρατος απεναντι σε αυτο που λεμε πορνεια.δεν εχω να πω και γω ταπεινα στον ιντερνετικο μας φιλο cgboy RESPECT με κεφαλαια γραμματα! :thumbsup: και να μην φυγει ποτε απο την παρεα μας.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Χαιρομαι που σε ξαναβλεπω μεσα cgBOY!!
Τα σεβη μου...

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πόσο λυπάμαι που η πουτανια κατάντησε ζητιανιά
Και πόσο κρίμα που έμειναν μόνο σαβούρες και τζάμπα πουτανες που ούτε ξέρουν γιατί κανουν αυτή τη δουλειά
Καμμία γοητεία πια

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τι άλλαξε ρε φίλε ;
Από το 1986 έχω εμπειρίες.
Το 1990 άλλαξε η κατάσταση με τις ανατολικές.

Το 2007 που μπήκαν στην Ε.Ε. βουλγαρία και ρουμανία .... ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ....

γιατί έρχονταν ρουμάνες και βουλγάρες (σε μεγάλο ποσοστό τσιγγάνες) , ΝΟΜΙΜΑ , οπότε το επίπεδο εμφάνισης έπεσε κατακόρυφα,
ενώ μέχρι τότε από το 1990 έρχονταν από πρώην ΕΣΣΔ.

Μετά το 2010 με την κρίση .... ΟΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , αφού τα φράγκα των ελλήνων λιγόστεψαν και η πελατεία μίκρυνε πολύ.

Η νοοτροπία πάντα ήταν σκατένια, γιατί ο έλληνας είναι πολύ ληγούρης, αφού οι ελληνίδες γαμιούνται λιγότερο από όλες τις άλλες γυναίκες και το μουνί είναι υπερτιμημένο.

Υπάρχουν και άπειροι μαλάκες που πετάνε χρήμα που βγήκε εύκολα, από το δημόσιο , οικοπεδοφάγοι λόγω υδροκεφαλισμού της αττικής κτλ .... και η πιάτσα στην ελλάδα πάντα πρέπει να ήταν από τις πιο σκατένιες.

Εκτός αττικής, ακόμη πιο δράμα.

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
υπάρχει κάποια ανανέωση εδώ;