Νέα

CG & CT Pricing Cut

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Όλοι βλέπετε/διαβάζετε ότι η ερχόμενη 2ετία προβλέπετε δραματική. Υφεση, ανεργία, ανασφάλεια. Δεν βλέπω κανένα λόγο να δίνει κανείς (άσχετα άν έχει ή δεν έχει χρήματα) 300€/h για μια τουρίστρια ή 120€ (+ έξτρα) για την κάθε βρωμιάρα (γουρούνι στο σακί) που στέλνει το καθε ''πρακτορείο''. Too much.

Εγώ από την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξα τροπάρι. Στα 300, αντιπαραθέτω 200. Στα 250-200, 150. Αν θέλουν. Μέχρι στιγμής, έχω φάει 6 όχι αλλά και 2 ΝΑΙ. Πιστεύω ότι ο αριθμός των ΝΑΙ θα αυξάνεται γεωμετρικά με την πτώση της ζήτησης αλλά και αν άλλοι πελάτες, καλή ώρα, υιοθετήσουν παρόμοια τακτική.

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
Όλοι βλέπετε/διαβάζετε ότι η ερχόμενη 2ετία προβλέπετε δραματική. Υφεση, ανεργία, ανασφάλεια. Δεν βλέπω κανένα λόγο να δίνει κανείς (άσχετα άν έχει ή δεν έχει χρήματα) 300€/h για μια τουρίστρια ή 120€ (+ έξτρα) για την κάθε βρωμιάρα (γουρούνι στο σακί) που στέλνει το καθε ''πρακτορείο''. Too much.

Εγώ από την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξα τροπάρι. Στα 300, αντιπαραθέτω 200. Στα 250-200, 150. Αν θέλουν. Μέχρι στιγμής, έχω φάει 6 όχι αλλά και 2 ΝΑΙ. Πιστεύω ότι ο αριθμός των ΝΑΙ θα αυξάνεται γεωμετρικά με την πτώση της ζήτησης αλλά και αν άλλοι πελάτες, καλή ώρα, υιοθετήσουν παρόμοια τακτική.
Πάρα πολύ σωστός!!!!!!!!!!!!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66

ΚΑΛΑ κάνεις! Μήπως όμως θα ήταν χρήσιμο για όλους, να γράφουμε και ΠΟΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ δέχτηκαν (ή όχι) αλλαγή τιμών ???

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ΚΑΛΑ κάνεις! Μήπως όμως θα ήταν χρήσιμο για όλους, να γράφουμε και ΠΟΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ δέχτηκαν (ή όχι) αλλαγή τιμών ???

Σαφέστατα η δημοσιοποίηση θα οφελίσει τον ανταγωνισμό. Δεν ξέρω όμως το timing για τέτοιο εγχείρημα. Εγώ μέχρι στιγμής κινούμε σε Β2Β διαπραγμάτευση καιδεν εκθέτω τον συνομιλητή μου που μου έδωσε το discount. Θέλει σκέψη η δημοσίευση. Μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα μεσοπρόθεσμα.

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Κοίτα καιρό που διάλεξε και ο κακομοίρης ο Rob να βάλει 20€ πάνω... :2funny: :2funny: :2funny:

Βεβαια για ένα από τα 5 καλύτερα τσιμπούκια ever (Victoria) το αφήνει κανείς να πέσει κάτω αυτή τη φορά...

FlyingLicker

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Μαζι σου......

Καλες πτησεις

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Ετσι για να την καταλαβουν................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom