Νέα

Celine Vogue την γνωρίζει κανείς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gt13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nicaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
27
Πόντοι
10
ε ας την δοκιμασει καποιος ρε παιδες για να μας πει !!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

:rockon:

nik_thess_20@hotmail.com

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας,

μόλις έβαλα μια κριτική αλλά θα πρέπει να εγκριθεί πρώτα.

Επειδή σε λίγες μέρες φεύγει από Θεσ/νίκη, ας πω και δω δυό λόγια.

Η κοπέλα ήταν πολύ όμορφη, ωραίο προσωπάκι, τέλειο στήθος, πόδια, κώλος και εργαλείο.

Μου ζήτησε 250 για 1 ώρα αυταρχικού και το έριξα στα 200.

Δυστυχώς, τα Αγγλικά της είναι ανύπαρκτα οπότε στράφι το αυταρχικό. Δεν έπαιρνε πολλές πρωτοβουλίες και στο 20 λεπτο έχυσε οπότε έχυσα και γω και το λήξαμε. 10 ευρώ το λεπτό μου βγήκε...

Ενώ φαινόταν καθαρή και μύριζε ωραία (και είχε και ωραία γεύση) πρέπει να ήταν αποτέλεσμα κρέμας σώματος. Μόλις τέλειωσα έμπαινε ο επόμενος και αμφιβάλλω ότι θα έκανε μπάνιο αφού φόρεσε το ίδιο εσώρουχο και καθάριζε στα γρήγορα το δωμάτιο. Ίσως να κάνς και λάθος βέβαια.

Με λίγα λόγια, αν ψάχνετε κάποια με ωραίο κορμί και να έιστε εσείς "από πάνω" ίσως να αξίζει. Για πιο kinky πράγματα με τίποτα.

Νίκος

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας,

μόλις έβαλα μια κριτική αλλά θα πρέπει να εγκριθεί πρώτα.

Επειδή σε λίγες μέρες φεύγει από Θεσ/νίκη, ας πω και δω δυό λόγια.

Η κοπέλα ήταν πολύ όμορφη, ωραίο προσωπάκι, τέλειο στήθος, πόδια, κώλος και εργαλείο.

Μου ζήτησε 250 για 1 ώρα αυταρχικού και το έριξα στα 200.

Δυστυχώς, τα Αγγλικά της είναι ανύπαρκτα οπότε στράφι το αυταρχικό. Δεν έπαιρνε πολλές πρωτοβουλίες και στο 20 λεπτο έχυσε οπότε έχυσα και γω και το λήξαμε. 10 ευρώ το λεπτό μου βγήκε...

Ενώ φαινόταν καθαρή και μύριζε ωραία (και είχε και ωραία γεύση) πρέπει να ήταν αποτέλεσμα κρέμας σώματος. Μόλις τέλειωσα έμπαινε ο επόμενος και αμφιβάλλω ότι θα έκανε μπάνιο αφού φόρεσε το ίδιο εσώρουχο και καθάριζε στα γρήγορα το δωμάτιο. Ίσως να κάνς και λάθος βέβαια.

Με λίγα λόγια, αν ψάχνετε κάποια με ωραίο κορμί και να έιστε εσείς "από πάνω" ίσως να αξίζει. Για πιο kinky πράγματα με τίποτα.

Νίκος

:jerking:

nik_thess_20@hotmail.com

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η χειρονομία πάει στο πόσο πλήρωσα ή στην κριτική γενικότερα; Είναι η πρώτη μου οπότε κάθε εποικοδομητικό σχόλιο ευπρόσδεκτο.

Νίκος

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μάλλον πάει στο ότι λες μαλακίες  :2funny: - θου κύριε :2funny:

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η χειρονομία πάει στο πόσο πλήρωσα ή στην κριτική γενικότερα; Είναι η πρώτη μου οπότε κάθε εποικοδομητικό σχόλιο ευπρόσδεκτο.

Νίκος

η χειρονομία είναι στο ότι είσαι μαλάκας και έδωσες 200 ευρώ (10 ευρώ το λεπτό) για να ζήσεις αυτή την ξεπέτα... Οι βραζιλιάνες μας έχουν συνηθίσει στις ξεπέτες των 200+ ευρώ επομένος σου ταιριάζει το ΔΕΝ ΉΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΏΤΑΓΕΣ!!!

john58321

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
0
η χειρονομία είναι στο ότι είσαι μαλάκας και έδωσες 200 ευρώ (10 ευρώ το λεπτό) για να ζήσεις αυτή την ξεπέτα... Οι βραζιλιάνες μας έχουν συνηθίσει στις ξεπέτες των 200+ ευρώ επομένος σου ταιριάζει το ΔΕΝ ΉΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΏΤΑΓΕΣ!!!

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

nik_thess_20@hotmail.com

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπήρχε καμία κριτική για τη συγκεκριμένη ακόμα και αν υπήρχαν γενικά για τις βραζιλιάνες.

Όπως και να χει ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Δεν υπήρχε καμία κριτική για τη συγκεκριμένη ακόμα και αν υπήρχαν γενικά για τις βραζιλιάνες.

Όπως και να χει ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή!
δίκηο έχει το παιδί ρε, τι του την πέφτετε με τη μία ??? στο κάτω κάτω δεν έχουμε όλοι το ίδιο πορτοφόλι, για μερικούς τα 200 ευρώ είναι τσιχλόφουσκες...

Επισκέπτης
δίκηο έχει το παιδί ρε, τι του την πέφτετε με τη μία ??? στο κάτω κάτω δεν έχουμε όλοι το ίδιο πορτοφόλι, για μερικούς τα 200 ευρώ είναι τσιχλόφουσκες...
Ταχουμε πει για τις Βραζιλιανες......εχουν μετακομισει ολες Ευρωπη γιατι υπαρχει χρημα!!!!40-50 Real στη Βραζιλια 100 Ευρω Ισπανια Γαλλια κλπ 200-300 Ελλαδα που ειναι και πιο κουβαρνταδες!!!Η Βραζιλια εδω και καποιο διαστημα εξαγει ποδοσφαιριστες Τραβεστι και πουτανες!!!!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Ταχουμε πει για τις Βραζιλιανες......εχουν μετακομισει ολες Ευρωπη γιατι υπαρχει χρημα!!!!40-50 Real στη Βραζιλια 100 Ευρω Ισπανια Γαλλια κλπ 200-300 Ελλαδα που ειναι και πιο κουβαρνταδες!!!Η Βραζιλια εδω και καποιο διαστημα εξαγει ποδοσφαιριστες Τραβεστι και πουτανες!!!!
συμφωνώ κι επαυξάνω, αλλά κουμάντο στη τσέπη του κάνει ο καθένας, σωστά ??

nik_thess_20@hotmail.com

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πρόλαβα να το ψάξω ιδιαίτερα, είχα μικρό περιθώριο χρόνου να κάνω κάτι..

Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός.

Όπως και να χει η κοπέλα ήταν θέα (προσπαθώ να δικαιολογήσω στον ευατό μου κάπως τα 200 :p). Και πραγματικά δε θα με πείραζε το ποσό αν είχαν τηρηθεί όσα είχαν συμφωνηθεί.

john58321

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
0

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
Εγω θα παραθεσω την δικη μου κριτική. Η εν λογω "κορασίδα" εχει καταπληκτικό κορμί κοντουλα ισως αλλα φοβερο στηθος με μεγαλες θηλές ισως το καλυτερο που εχω δει. Γυμνασμενη σωστά. Το σωμα της θυμιζε γυναικα οπως και οι τρόποι της. Εργαλειο με πολυ καλο μεγεθος και στυση. Πεντακάθαρη, ευγενεστατη, δυσκολη η επικοινωνια στα αγγλικα εγω όμως μιλαω ιταλικά οποτε συννενοηθηκαμε. 200 ευρωπουλα για πανω απο μια ωρα με ανεση χωρις εχτρα για να τελειωσει. Εκανε οτι της ζητουσες και συμμετειχε πληρως. Εμεινα ευχαριστημενος και θα την επισκεφτω ξανα αν ερθει. Γενικη Βαθμ. 9/10. Οσο για το θεμα των χρηματων ναι ηταν αρκετα εχω πληρωσει ομως περισσοτερα σε αλλες που ηταν χαλια οπως και λιγοτερα σε πολλες που ηταν ξεπετες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom