Νέα

Celestoderm-V with Garamycin και Μύκητες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Chris30GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chris30GR

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ,
Μαλλον κολλησαμε μυκητες απο το σεξ ( με μονιμη σχεση λεμε ) και παιζει φαγουρα και κοκκινιλα..
Επειδη εδω που ειμαι δεν εχω φαρμακειο κοντα..εχω μια Celestoderm-V with Garamycin . Απο οτι έψαξα πιστέυω κάνει για χρήση πανω στην βαλάνο?
Ειναι καλη αυτη για μύκητες? γράφει για δερματολογική χρηση δεν παιζει προβλημα που την εβαλα πανω στο κεφαλακι του πεους ε?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
για μυκητες υπαρχει μια σε μπλε σωληναριο

πολυ καλη αλλα λιγο ακριβη

OP
OP
C

Chris30GR

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
για μυκητες υπαρχει μια σε μπλε σωληναριο

πολυ καλη αλλα λιγο ακριβη

δεν εχω φαρμακειο τωρα ειμαι μακρια...αυτη που εβαλα κανει καθολου?δεν πιστευω να μου κανει καμια ζημια?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
δεν γνωριζω ρε φιλε

ο γιακουπ ειμαι;;;

δεν ειναι και κατι τραγικο..μπορεις το πρωι να βρεις φαρμακειο..παντως οταν ειχα πιασει μυκητες απο πετσετες ξενοδοχειου με την αλοιφη αυτη στο μπλε σωληναριο εφυγαν γρηγορα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Βρε φιλε εδω ρωτας λες και εχει ενα σωρο γιατρους. Πηγαινε σε ενα δερματολογο γιατι μπορει να μην εχεις μυκητες αλλα κατι αλλο.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ζημιά δε θα σου κάνει, αλλά το πιο πιθανό είναι να μη σου λύσει το πρόβλημα.
Από όσο γνωρίζω, η συγκεκριμένη κρέμα είναι φουλ στη κορτιζόνη, οπότε για απόψε καλά θα τη βγάλεις.
Από αύριο όμως καλύτερα να ρωτήσεις έναν φαρμακοποιό.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
εχει κορτιζονη ναι

ισχυει αυτο

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μκλ τι υπογραφή είναι αυτή που έχεις. Τώρα την είδα. Διαλύθηκα από τα γέλια!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anastasios78

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Like
108
Πόντοι
0
ομοιοπαθης - μετα απο επισκεψη στο ανδρεα συγγρου μου γραψαν

daktodor - πρωι -βραδυ για 5 ημερες μονο γιατι εχει κορτιζονη

daktarin - πρωι -βραδυ για 15 ημερες

αλλα φιλαρακο μην βαζεις στο πουλι σου...οτι βρεις στο σπιτι...ημαρτον

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Σχεδον οτιδηποτε με κορτιζονη κανει αλλα καλο ειναι να αποφευγουμε της μεγαλες δοσεις.
Επισης πολυ καλο στεγνωμα ταμποναριστα στον "ασθενη" οταν κανεις την εφαρμογη.
Τις 2 τελευταιες ημερες μειωσε την ποσοτητα που βαζεις αλλα οχι την συχνοτητα.
Αν και καλο ειναι να τραβηχτεις σε φαρμακειο γιατι και η κοπελλα μαλλον θα εχει οποτε θελει και αυτη αγωγη αλλιως κανεις μια τρυπα στο νερο. Συνηθως DAKTARIN κρεμα για γυναικολογικη χρηση με τα σωληναρια.

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ,
Μαλλον κολλησαμε μυκητες απο το σεξ ( με μονιμη σχεση λεμε ) και παιζει φαγουρα και κοκκινιλα..
Επειδη εδω που ειμαι δεν εχω φαρμακειο κοντα..εχω μια Celestoderm-V with Garamycin . Απο οτι έψαξα πιστέυω κάνει για χρήση πανω στην βαλάνο?
Ειναι καλη αυτη για μύκητες? γράφει για δερματολογική χρηση δεν παιζει προβλημα που την εβαλα πανω στο κεφαλακι του πεους ε?

περιμενε καμια βδομαδα, μπορει να ειναι ενας απλος ερεθισμος, μη βαζεις τιποτα, μονο πλυσιμο, κι αν δε σου περασει τοτε πας σε γιατρο

alexkon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
4
Like
20
Πόντοι
0
Δεν επιτρέπεται για μυκητιασεις. Η garamycin  που περιέχει είναι αντιμικροβιακο, όχι αντιμυκητιασικο. Με μονη ουσιαστικά την κορτιζονη μπορει να το κάνει χειρότερα. Οπότε, αφού την χρησιμοποιησες απόψε, τώρα όχι άλλη φορά. Και αύριο σε δερματολογο για να το εκτιμήσει. Και μην βάλεις ούτε σκέτη κορτιζονη επειδη αλλοιώνει την εικόνα. Περαστικά. Και έλεγχο και η σύντροφος.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Η celestoderm + garamycin ειναι συνδυασμος αντιβιοτικου και κορτιζονης. Η κορτιζονη μπορει μεν να ανακουφισει τα συμπτωματα, αλλα το αντιβιοτικο οχι μονο δεν θα θεραπευσει τους μυκητες, αλλα πιθανον να βοηθησει στον πολλαπλασιασμο τους.

Χρειαζεσαι μια αντιμυκητησιακη κρεμα και θα την βαζεις 3 φορες την ημερα για καμια βδομαδα, ωστε να κανεις θεραπεια.
daktarin
travogen
travocort (+κορτιζονη)
verdal (+κορτιζονη)

Αν κολλησες απο την κοπελα σου, ρωτα μηπως εχει καποια απ αυτες, γτ λογικα θα της εμφανιζονται συχνα και θα εχει απο παλια.
Φυσικα αν δεν κανει συγχρονως θεραπεια και η κοπελα με κρεμα και κοπλικα υποθετα θα κολλαει ο ενας τον αλλον.

Θα βοηθησει να πλενεις την περιοχη τουλαχιστον 2 φορες την ημερα με καποιο σαπουνι για την ευαισθητη περιοχη. Πχ saforelle ή lactacyd.

Αν επιμενουν τα συμπτωματα πρεπει να πας σε γιατρο για πιο δυνατο συνδυασμο θεραπειας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα ,
οχι δεν κανει .......παρε daktador

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
δεν εχω φαρμακειο τωρα ειμαι μακρια...αυτη που εβαλα κανει καθολου?δεν πιστευω να μου κανει καμια ζημια?

Το πολυ πολυ να μας αφησεις χρονους!
Κριμα!

th

OP
OP
C

Chris30GR

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ παιδες που απαντήσατε οι νορμάλ..οι αλλοι που πετάξαν τις μαλακίες τους θα τους κάνω δώρο απο 1 γαμήσι στο καλύτερο μπουρδέλο της πόλης μπας και τους φύγει η μαλακία απο τον εγκέφαλο..οταν ειναι η σειρά σας να ρωτήσετε κάτι ομως μην σπαστείτε που θα σας τρολλάρουν αλλοι ..
Για τους υπολοιπους παλι ευχαριστώ τελικά πηρα Daktador και ολα κομπλε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom