Νέα

Celebrities & BDSM : Jennifer Nicole Lee Σέξυ Και Δυναμική Αφέντρα !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Celebrities & BDSM : /p/celebrities.html

Celebrities & BDSM : Jennifer Nicole Lee  Σέξυ Και Δυναμική Αφέντρα !
/2012/09/celebrities-bdsm-jennifer-nicole-lee.html



Εάν η Αποφασιστικότητα , ο Δυναμισμός , Η Δύναμη της Θέλησης , είναι αρετές για μία Αφέντρα , τότε σίγουρα , η Jennifer Nicole Lee , τις διαθέτει στον υπερθετικό βαθμό και μάλιστα αποτελεί και παράδειγμα προς μίμηση για τις σύγχρονες Γυναίκες .
Η Jennifer Nicole Lee , γεννήθηκε την 13η Ιουνίου 1975 στην Ν. Υόρκη απο Ιταλούς γονείς και σήμερα , είναι ένα διάσημο Fitness Model που η γυμνασμένη της σιλουέτα έχει προβληθεί απο πολλά Fitness  περιοδικά  μιας και το σώμα της , μόνο μια λέξη μπορεί να το περιγράψει !
ΤΕΛΕΙΟ !!!!!


Καταρχήν , πρέπει να τονίσω το γεγονός ότι η ίδια έχει ανώτερες σπουδές στις διεθνείς σχέσεις και είναι παντρεμένη με δύο παιδιά .
Τα παιδιά της ήταν ουσιαστικά και ο λόγος που η Jennifer Nicole Lee μεταμορφώθηκε σε Σύμβολο του Σέξ και εξηγώ αμέσως τι εννοώ :
Μετά απο την γέννηση των δύο παιδιών της , η  Jennifer είχε πάρα πολλά παραπανίσια κιλά όπως πολλές φορές συμβαίνει σε γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη .
Ενώ η ίδια δεν είχε καμία προσκόληση στην Γυμναστική , ούτε είχε κάποιο αθλητικό backround , εντούτοις , πήρε την μεγάλη απόφαση και ξεκίνησε την γυμναστική , την υγιεινή διατροφή με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική μεταμόρφωσή της σε μια ΘΕΑ !
Έχασε πάνω απο 30 κιλά χάρην στην αποφασιστικότητά της και την θέλησή της με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να κερδίσει την διάκριση Miss Bikini USA .

Απο εκείνο το σημείο και πέρα ήρθε η δόξα , η αναγνώριση και φυσικά τα χρήματα μιας και ξεκίνησε μια λαμπρή καριέρα ώς μοντέλο και fitness μοντέλο ενώ και η προσφορά της στην κοινωνία είναι αξιόλογη μιας και πέραν των αθλητικών δραστηριοτήτων έχει ξεκινήσει μια καμπάνια για την υγιεινή διατροφή , ειδικά στις παιδικές ηλικίες .
Έχει γίνει το πρόσωπο της ημέρας κατά ένα τρόπο σε θέματα αθλητικών δραστηριοτήτων και διατροφής με πολλές παρουσίες σε τηλεοπτικά σόου και ενημερωτικές εκπομπές .
Έχει σημαντικό συγγραφικό έργο για θέματα διατροφής και γυμναστικής , έχει την δική της σειρά DVD με γυμναστική και ασκήσεις και πρόσφατα άνοιξε μια αλυσίδα Γυμναστηρίων που έχουν και συμβουλευτική δράση για νεαρές κοπέλες που θέλουν να γίνουν Fitness Models .



Το παράδειγμα της Jennifer Nicole Lee είναι ίσως ο ακρογωνιαίος λίθος και η επιτομή της δύναμης και των δυνατοτήτων που έχουν οι Γυναίκες σήμερα και σίγουρα θα έπρεπε να παραδειγματιστούν όλες οι Γυναίκες , όχι μόνο στο τομέα της γυμναστικής αλλά και στο χώρο της επιχειρηματικότητας , των νέων ιδεών και της αποφασιστικότητας που εκτός απο ένα όμορφο κορμί , την ανέδειξαν και στον σκληρό κόσμο των επιχειρήσεων .

Πώς θα ήταν η Jennifer Nicole Lee σαν Αφέντρα ;
Μα φυσικά , δυναμική , απαιτητική , δυνατή και εξαιρετικά διαστροφική μιας και μπορούμε απο τις φωτογραφήσεις και μόνο να καταλάβουμε ότι λατρεύει το κορμί της και δεν διστάζει να το αναδεικνύει με σέξυ κολλητά μίνι φορέματα.
Διαθέτει γυμνασμένα καλίγραμμα πόδια και φυσικά επειδή προφανώς πάντα σκέπτεται και τους άντρες ποδολάγνους , φροντίζει να τους ανταμοίβει με ψηλοτάκουνα γοβάκια , μίνι φορέματα ή μάξι φορέματα με σκισίματα που αφήνουν τα πόδια της σε κοινή θέα και θαυμασμό .
Σίγουρα θα ήταν πολύ θελκτική και σεξουαλική Αφέντρα ενώ ποιός υποτακτικός δεν θα ήθελε να της κάνει body worship με την γλώσσα του ;

Πηγή : Photographs :



Διαβάστε Επίσης Σχετικά  Άρθρα

Η Ανατομία Των Ποδιών Μιας Γυναίκας Καταδεικνύει Πόσο Αυταρχική Είναι
Αναζητώντας Πιθανές Αφέντρες Celebrities
Ψηφοφορία : Ποιά Celebrity Θα Επιθυμούσατε Για Αφέντρα ;
/2012/06/bdsm-celebrity.html




 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom