Νέα

Carolina (Golden Angels)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/carolina-golden-angels/]Carolina (Golden Angels)[/url]

aptoitos
Αυγούστου 22, 2007

Ενημέρωση από Carolina του golden-angels. Βασικά επηρεάστηκα από τα πολυ θετικά σχόλια που διάβασα στο φόρουμ για μια Καρολίνα, μεγαλούτσικη σε ηλικία, αλλά ειδική περίπτωση στην περιποίηση.

Τελικώς (υποθέτω)συναντησα μια άλλη Καρολίνα, σαφως μικρότερης ηλικίας (μου ειπε 22, δεν ξέρω αν ειναι τόσο, αλλα σιγουρα όχι πάνω από 26), πολυ κοντα σε αυτο που δείχνει η φωτο και ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.
Τρομερά γλωσσόφιλα, ποικιλία στάσεων, ωραίο μπουλκουμέ και αρκετά καλό μασαζ μεταξύ πρώτου και δυετερου γύρου.
Προσωπικά με εξίταρε και το ότι χαιδεύονταν μόνη της, πράγμα που αύξανε τις κάβλες μου ακόμα περισσότερο! Επίσης (για όσους θέλουν και λίγο συναίσθημα) ηταν πολύ ευχάριστη και μιλούσε και πολύ καλά αγγλικά.

Κρίσιμη παρατηρηση: Μόλις μπήκα μέσα και πήγα να της σκάσω ένα πεταχτό φιλί στο στόμα, μου γυρισε μάγουλο. Μετά από λίγο, όπου χαλαρώσαμε, το έριξα στην πλάκα και της έκανα και πολλά κοπλιμέντα, με πλάκωσε σε κάτι γλυψίματα που έχασα το φως μου.

Αυτά για την Carolina του golden-angels. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom