Johnny walker 48
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα αν κάποιος είναι από Κοζάνη ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα να ρωτήσω κάτι
Αν έχεις βρει τπτ Κοζάνη πες μου στείλε κανένα νούμεροΚάποιο νέο από την πόλη της Κοζάνης αυτόν τον καιρό;
ΑνΓνωρίζει κανείς κάποια Κοζανη ; Είναι μια στο kanesex αλλά δεν έχει τελεφον και όποτε προσπάθησα να μιλήσω μέσω chat με μπλοκάρει . Αν έχει κανείς κάνα τηλ από κάνα μωρό εδώ γύρω κοζανη πτολεμαιδα θα βόλευε
Βρεις τπτ στείλεΓνωρίζει κανείς κάποια Κοζανη ; Είναι μια στο kanesex αλλά δεν έχει τελεφον και όποτε προσπάθησα να μιλήσω μέσω chat με μπλοκάρει . Αν έχει κανείς κάνα τηλ από κάνα μωρό εδώ γύρω κοζανη πτολεμαιδα θα βόλευε
ΤηλέφωνοΜικρή Ισπανίδα χρησιμοποιείται το vider για ραντεβού άμεση συνενόηση και άνετο πάρκινγκ όχι δεν είναι κέντρο όσο για το πρόγραμμα 150 μία ώρα ατελείωτο σεχ χωρίς αναστολές επαγγελματίες του κλάδου
Καλή φαίνεταιΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γειά σας αλάνια. Τι λέτε σας κάνει κλικ η γκόμενα
100€ η ώρα. Σου ζητάει τηλ και μιλάς με έναν τύπο για να κανονίσεις.Μάγκες μια Γιώτα στην Κοζάνη που επικοινωνείς μέσο Κάνεσεξ. Γνωρίζει κανείς τι παίζει??
Προσωπικά μου ζήτησε 150 με πρωκτικό. Έδωσα τηλέφωνο αλλά ποτέ δεν πήρε κάνεις100€ η ώρα. Σου ζητάει τηλ και μιλάς με έναν τύπο για να κανονίσεις.
Δεν ξέρω τι παίζειΠροσωπικά μου ζήτησε 150 με πρωκτικό. Έδωσα τηλέφωνο αλλά ποτέ δεν πήρε κάνεις
Καλή η Γιώτα?Μαγκες 2 πράγματα έχω για ενημέρωση
1 η Γιώτα είναι αδύνατη αρκετά χωρίς πολλά πιασίματα ζητάει 100 αλλά πέφτει πείνα και με 80 γίνεται δουλειά απαντάει ένας Νίκος τα ραντεβού κλείνονται μέσω τηλεφώνου
2 στούντιο lais έξω από την πόλη πίσω από την απόσυρση γιαννακιδης σάββατο έρχεται καινούργια έμαθα
Δεν με ξετρελανε δε. Θα ξανά πήγαινα εύκολαΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γειά σας αλάνια. Τι λέτε σας κάνει κλικ η γκόμενα
Κανένα τηλ από το κοριτσα του Μερσεντές δεν έχουμε;;Μαγκες 2 πράγματα έχω για ενημέρωση
1 η Γιώτα είναι αδύνατη αρκετά χωρίς πολλά πιασίματα ζητάει 100 αλλά πέφτει πείνα και με 80 γίνεται δουλειά απαντάει ένας Νίκος τα ραντεβού κλείνονται μέσω τηλεφώνου
2 στούντιο lais έξω από την πόλη πίσω από την απόσυρση γιαννακιδης σάββατο έρχεται καινούργια έμαθα
Φίλε μου στις δύο φωτογραφίες που έχει στο κάνεσεξ φαίνεται πως έχει καποια πιασίματα και φαίνεται ωραιο σώμα..... η έχει άλλες φώτο και διαφέρει αρκετά στην πραγματικότητα??.... και τελευταίο έχουμε κανένα νέο από το lais???Μαγκες 2 πράγματα έχω για ενημέρωση