Πήρα τηλ. έχει βάλει κ στο kanesex αγγελία... δεν το σήκωσε η ίδια, το σήκωσε μια μεγάλη κ μου είπε το πρόγραμμα κ τις τιμές. Είναι σε διαμέρισμα στην παραλία...
Είμαι η Αννα από Ιταλία 33χρονων,ανεξάρτητη,ψηλή με τέλειες καμπύλες.Εχω έρθει με όρεξη να σε απογειώσω! Καλεσε με 6946474186 Οι φωτογραφίες μου είναι 100/100 αληθινές! Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 1 το βράδυ;
Είμαι γεμάτη με καυλες και θέλω να της βγάλουμε μαζί Ελα στο κρεβάτι μου για να γίνω το πουτανακι σου και να κάνουμε φουλ πρόγραμματακι να παίξουμε χωρίς ταμπού και να σου δώσω απίστευτες και μοναδικές στιγμές πάρε με στο 6934902214
kanesex.com
Τύποι λογικά το εν λόγω μπαζακι το ξέρετε καλά.. έρχεται συχνά Καλαμάτα εδώ και πολλά χρόνια.
Έκανα αναζήτηση το κινητό της στο white pages και βλέπω να λέγονται διάφορα.. έχετε τίποτα υπόψιν σας;;
Είμαι γεμάτη με καυλες και θέλω να της βγάλουμε μαζί Ελα στο κρεβάτι μου για να γίνω το πουτανακι σου και να κάνουμε φουλ πρόγραμματακι να παίξουμε χωρίς ταμπού και να σου δώσω απίστευτες και μοναδικές στιγμές πάρε με στο 6934902214
kanesex.com
Τύποι λογικά το εν λόγω μπαζακι το ξέρετε καλά.. έρχεται συχνά Καλαμάτα εδώ και πολλά χρόνια.
Έκανα αναζήτηση το κινητό της στο white pages και βλέπω να λέγονται διάφορα.. έχετε τίποτα υπόψιν σας;;
το τηλ το δουλεψε κ η παλια "κασσανδρα" που καποτε επαιζει κ αθηνα κ ευτυχως εφυγε!κακες γλωσσες λενε οτι ειναι ενας αλβανος που τις δουλευει αυτη κ μια αλλη καλαματα-πατρα με πολλα αρνητικα σχολια.
μπορει εσυ να κανονισεις κ να ναι ολα σουπερ μη σε παρω στο λαιμο μου αλλα εγω προσωπικα ουτε τον πυρετο μου δε θα δινα...
το τηλ το δουλεψε κ η παλια "κασσανδρα" που καποτε επαιζει κ αθηνα κ ευτυχως εφυγε!κακες γλωσσες λενε οτι ειναι ενας αλβανος που τις δουλευει αυτη κ μια αλλη καλαματα-πατρα με πολλα αρνητικα σχολια.
μπορει εσυ να κανονισεις κ να ναι ολα σουπερ μη σε παρω στο λαιμο μου αλλα εγω προσωπικα ουτε τον πυρετο μου δε θα δινα...
Τύπε δεν ξέρω την Κασσάνδρα που λες.. εγώ είχα πάει παλιά με μια χοντρή ρωσιδουλα.. πολύ επεξεργασμένες φωτογραφίες και γι αυτό δεν μπήκα πότε στην διαδικασία να ασχοληθώ με αυτό το προφίλ..
Απλά βλέπω να είναι σχεδόν μονοπώλιο κ αρκετό καιρό στην πόλη.. άρα αυτό που λες ότι δεν είναι μια κοπέλα παίζει σοβαρά...
Αυτά που διάβασα στα σχόλια του white pages με έκαναν να τρομάξω..