Εχει κανεις συναγωνιστής πρόσφατη άποψη για το συγκεκριμενο γραφείο και αν ναι με ποια κοπέλα?/
Πήγα για την Stella την Κυριακή. Τηλεφωνώ για ραντεβού και ρωτάω για anal. Μου λέει "είναι εξτρά και θα πρέπει να συνεννοηθείς με
το γκερλ". Μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά αλλά αποφάσισα να πάω. Φτάνω στο ξενοδοχείο, χτυπάω αλλά έκανε 3-4 λεπτά για να ανοίξει.
Τελικά είδα ότι ήταν με μια φίλη της η οποία μου είπε και "σόρρυ" βγαίνοντας.
Μπαίνω στο δωμάτιο και βλέπω μια κοπέλα ακριβώς όπως στις φωτογραφίες : πιτσιρίκα (είμαι και πιπινολάγνος), με όμορφο
πρόσωπο και ψηλή (πάνω από 1.70 ξυπόλητη). Δυστυχώς όμως κάπου εκεί τελείωσαν τα ευχάριστα.
Η τύπισσα ήταν ντυμένη σαν νοικοκυρά που έκανε φασίνα : με ένα κακόγουστο σορτσάκι , μπλουζάκι και ξυπόλητη όπως είπα. Καθ όλη την διάρκεια
της στιχομυθίας που διεξήχθη είχε τα χέρια στις τσέπες, ενώ με αντιμετώπιζε ψυχρά και βαριεστημένα.
Την ρωτάω για anal και μου λέει "νο". "Μα αναφέρεται στα σερβισις" λέω. "Νο" μου λέει. Την ρωτάω αν κάνει CIM και εξτραμπολς και μου λέει
"είναι εξτρα" . Ήταν η πρώτη φορά που ct μου ζητούσε παραπάνω λεφτά για εξτραμπολς. Εγώ έτσι και αλλιώς ήμουν διατεθειμένος
να δώσω παραπάνω για anal/cim αλλά όχι και για εξτραμπολς. Τα μάζεψα και έφυγα.