Νέα

Broken Hearts Are For Assholes !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Succesor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
To thread αυτό είναι αφιερωμένο στην πουτανοκαψούρα! Δυστυχώς την πάτησα και εγώ και εδώ και κάνα τριβδόμαδο είμαι φορέας της συγκεκριμένης ασθένειας! :idiot:
  Ενώ ξέρω πόσο μεγάλη μαλακία είναι αυτό, για όλους τους πιθανούς λόγους που θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος, παρόλα αυτά δεν έχω ξεκολλήσει ακόμα. :jerking:
Το δουλεύω όμως! Παιδιά βοήθεια. Ρίξτε λίγο βρισίδι μπάς και δώ πιο γρήγορα το φώς! :helpplea:
Μήν το παραχέσετε όμως γιατί θα έχουμε άλλα...  :tickedoff:

Και επειδή καταλαβαίνω το μέγεθος της βλακείας μου, αφιερώνω σε εμένα και σε όσους έχουν πάθει το ίδιο, αυτό το cover του κλασσικού Broken Hearts Are For Assholes του Frank Zappa. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το βρώ σε πιο ικανοποιητική εκτέλεση απο τον ίδιο τον Frank κυρίως. Το νόημα είναι ξεκάθαρο πάντως...

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
To thread αυτό είναι αφιερωμένο στην πουτανοκαψούρα! Δυστυχώς την πάτησα και εγώ και εδώ και κάνα τριβδόμαδο είμαι φορέας της συγκεκριμένης ασθένειας! :idiot:
  Ενώ ξέρω πόσο μεγάλη μαλακία είναι αυτό, για όλους τους πιθανούς λόγους που θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος, παρόλα αυτά δεν έχω ξεκολλήσει ακόμα. :jerking:
Το δουλεύω όμως! Παιδιά βοήθεια. Ρίξτε λίγο βρισίδι μπάς και δώ πιο γρήγορα το φώς! :helpplea:

Και επειδή καταλαβαίνω το μέγεθος της βλακείας μου, αφιερώνω σε εμένα και σε όσους έχουν πάθει το ίδιο, αυτό το cover του κλασσικού Broken Hearts Are For Assholes του Frank Zappa. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το βρώ σε πιο ικανοποιητική εκτέλεση απο τον ίδιο τον Frank κυρίως. Το νόημα είναι ξεκάθαρο πάντως...

με πια ρε μάγκα??? :boobies:

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Φιλε λυπαμαι που στο λεω αλλα εχεις πολυ μελλον ακομα μπροστα σου!!! :2funny:
3 εβδομαδες δεν ειναι τιποτα! :headbang: Σου ευχομαι παντως τωρα που ειναι νωρις ακομα να τα καταφερεις!!!Καλη δυναμη! :grin:

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676

Όταν λες πουτανοκαψούρα; Δεν ξεκολλάει απο το μυαλό σου; η απλά καταθέτεις συνέχεια στην ίδια επειδή σου αρέσουν αυτά που σου κάνει στο κρεβάτι;
Στην δεύτερη περίπτωση δεν είναι καθόλου άσχημα  ;) , κάποτε θα την βαρεθείς.

Μάλλον στη πρώτη περίπτωση ανήκεις ε; 
'Οταν μια γυναίκα σε καλύπτει σεξουαλικά μπορεί να σε κάνει ότι θέλει.
Προφανώς αυτό έγινε. Φρόντισε να το ξεπεράσεις, μπορείς.

OP
OP
S

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Με τη Σαμάνθα.
Κοίτα για να εξηγούμαστε, δεν είμαι απο αυτούς που θα της τα πρήξουνε στα pm και στο κλάψιμο απο κοντά. Δέν τα γουστάρω αυτά, τα θεωρώ πολύ κακομοιρίστικα.
Ούτε της έχω πεί τίποτα και ακόμα και να το δεί αυτό, πιθανότατα δεν θα ξέρει ποιός είμαι γιατί δε της έχω πεί κατ'ιδίαν ότι ποστάρω εδώ με αυτό το όνομα. Τώρα εντάξει αν απο τις λίγες φορές που έχω ποστάρει στο thread της με έχει καταλάβει, τότε είναι ξυράφι. Εξάλλου δεν είμαι και τόσο τακτικός της πελάτης.

Στο θέμα τώρα, ξέρω οτι αυτή είναι η δουλειά της και οτι αυτά που κάνει με εμένα και και πολύ περισσότερα τα κάνει και με άλλους. Δέν έχει τυχαία άλλωστε τόσο μεγάλο fan club. Ούτε είμαι κάνας αφελής να νομίζω οτι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο μεταξύ μας. Φαντάσου μάλιστα ότι εμένα προσωπικά δεν με ικανοποιεί σεξουαλικά όσο με ικανοποιούν άλλες κοπέλες του χώρου. Χώρις να σημαίνει αυτό ότι δεν είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Ίσα ίσα η συμπεριφορά της και ο τρόπος που νιώθω όταν είμαι μαζί της με έκαναν να την καψουρευτώ/ερωτευτώ, όπως θέλεις πές το.

Απο εκεί και μετά καταλαβαίνω τη μαλακία μου και ήδη το δουλεύω μέσα μου να καταλάβω γιατί με έπιασε έτσι ξαφνικά αυτό και πώς θα το κάνω να μου φύγει. Το δουλεύω και θα τα καταφέρω, απλώς συναισθήματα είναι αυτά και δεν σε ρωτάνε για να σου έρθουν...

Για αυτό έκανα και αυτό το thread μπάς και μου τα χώσει και κανείς και έρθω στα ίσια μου πιο γρήγορα...

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Με τη Σαμάνθα.
Κοίτα για να εξηγούμαστε, δεν είμαι απο αυτούς που θα της τα πρήξουνε στα pm και στο κλάψιμο απο κοντά. Δέν τα γουστάρω αυτά, τα θεωρώ πολύ κακομοιρίστικα.
Ούτε της έχω πεί τίποτα και ακόμα και να το δεί αυτό, πιθανότατα δεν θα ξέρει ποιός είμαι γιατί δε της έχω πεί κατ'ιδίαν ότι ποστάρω εδώ με αυτό το όνομα. Τώρα εντάξει αν απο τις λίγες φορές που έχω ποστάρει στο thread της με έχει καταλάβει, τότε είναι ξυράφι. Εξάλλου δεν είμαι και τόσο τακτικός της πελάτης.

Στο θέμα τώρα, ξέρω οτι αυτή είναι η δουλειά της και οτι αυτά που κάνει με εμένα και και πολύ περισσότερα τα κάνει και με άλλους. Δέν έχει τυχαία άλλωστε τόσο μεγάλο fan club. Ούτε είμαι κάνας αφελής να νομίζω οτι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο μεταξύ μας. Φαντάσου μάλιστα ότι εμένα προσωπικά δεν με ικανοποιεί σεξουαλικά όσο με ικανοποιούν άλλες κοπέλες του χώρου. Χώρις να σημαίνει αυτό ότι δεν είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Ίσα ίσα η συμπεριφορά της και ο τρόπος που νιώθω όταν είμαι μαζί της με έκαναν να την καψουρευτώ/ερωτευτώ, όπως θέλεις πές το.

Απο εκεί και μετά καταλαβαίνω τη μαλακία μου και ήδη το δουλεύω μέσα μου να καταλάβω γιατί με έπιασε έτσι ξαφνικά αυτό και πώς θα το κάνω να μου φύγει. Το δουλεύω και θα τα καταφέρω, απλώς συναισθήματα είναι αυτά και δεν σε ρωτάνε για να σου έρθουν...

Για αυτό έκανα και αυτό το thread μπάς και μου τα χώσει και κανείς και έρθω στα ίσια μου πιο γρήγορα...
Το να στα λενε αλλοι δεν εχει καμια σημασια φιλε,πιστεψε με!!!
Το θεμα ειναι τι κανεις εσυ και αμα μπορεις να αντισταθεις απο μονος σου!

OP
OP
S

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Το να στα λενε αλλοι δεν εχει καμια σημασια φιλε,πιστεψε με!!!
Το θεμα ειναι τι κανεις εσυ και αμα μπορεις να αντισταθεις απο μονος σου!
Σωστό. Θα τα καταφέρω, που θα πάει...

Επισκέπτης

Χμμ... μὲ τὴν εἰκόνα ἠσύχου κορασῖδος (my ass...) τὴν ὁποία προβάλλει, ἠμπορεῖ νὰ ἀποπλανηθῇ τις...

Φαντάσου μάλιστα ότι εμένα προσωπικά δεν με ικανοποιεί σεξουαλικά όσο με ικανοποιούν άλλες κοπέλες του χώρου.

Ὠχ, ἐδῶ ἔχομεν θέμα... Συνέλθατε ἀγαπητέ...

OP
OP
S

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Χμμ... μὲ τὴν εἰκόνα ἠσύχου κορασῖδος (my ass...) τὴν ὁποία προβάλλει, ἠμπορεῖ νὰ ἀποπλανηθῇ τις...
Probably and unfortunately.

Ὠχ, ἐδῶ ἔχομεν θέμα... Συνέλθατε ἀγαπητέ...
Δεν ήθελα να μπώ σε λεπτομέρειες. Απλά ας πούμε ότι φχαριστιέμαι το ταξίδι, αλλά δεν βρίσκω τον προορισμό. Όχι οτι τον βρίσκω εύκολα ούτως ή αλλέως...

Επισκέπτης
Ναί, τὸ περιγραφὲν σύμπτωμα (τῆς "βραχυκυκλώσεως" κατὰ τὴν πράξιν) εἶναι λίαν σοβαρόν...

OP
OP
S

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Ναί, τὸ περιγραφὲν σύμπτωμα (τῆς "βραχυκυκλώσεως" κατὰ τὴν πράξιν) εἶναι λίαν σοβαρόν...
Αν δεν είχα φτάσει στον προορισμό μου κάμποσες φορές, θα με κάνατε να νομίζω οτι έχω πρόβλημα. Νομίζω οτι το θέμα είναι ένας συνδυασμός συνθηκών, χημείας μεταξύ των ατόμων και ΚΥΡΙΩΣ state of mind του ανδρός αγαπητέ. Τέλως πάντων ας μην το αναλύσω περεταίρω, γιατί είμαι off topic στο ίδιο μου το thread!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με τη Σαμάνθα.

ορμα μεγαλε
φατην σαν σουβλακι
:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
S

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν ήταν φαγητό, θα ήταν κάποιο εκλεπτυσμένο γλυκό και θα την έτρωγα αργά και βασανιστικά, τα σουβλάκια τα τρώω σαν το ζωό! Δέν βοηθάς όμως...

ρε τυπε ετσι πρεπει να τρως μια γυναικα
σαν ζωο,στις γυναικες αρεσει το brutal  :2funny:

OP
OP
S

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
ρε τυπε ετσι πρεπει να τρως μια γυναικα
σαν ζωο,στις γυναικες αρεσει το brutal  :2funny:
Τι να κάνω που δεν μου το βγάζει το brutal η συγκεκριμένη? Αν μου το έβγαζε πιθανότατα δεν θα ήμουνα στην θέση που βρίσκομαι...  :headbang:

OP
OP
S

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Έχω ήδη αρχίσει να το βλέπω το πράγμα πιο ψύχραιμα. Ακόμα κολλημένος είμαι αλλά νομίζω την παλεύω τώρα. Πιστεύω η λύση είναι μία : αποχή. Σε μια τελική δεν παίζει και χρημά για να το ξοδεύω σε μια κοπέλα που βγάζει σε ένα χρόνο, όσα βγάζουν άλλοι σε μια ζωή. Και εγώ ο μαλάκας να την ερωτεύομαι κιόλας  :jerking:

Πονάει κεφάλι? Κόβει κεφάλι! Αποχή και βλέπουμε...

Ευχαριστώ τον Spoon και τον Alexis_kf για τα post τους. Με βοήθησαν γιατί μου επιβεβαίωσαν την άποψη που είχα για αυτό που μου συμβαίνει και με έβαλαν σε περεταίρω σκέψεις...

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Έχω ήδη αρχίσει να το βλέπω το πράγμα πιο ψύχραιμα. Ακόμα κολλημένος είμαι αλλά νομίζω την παλεύω τώρα. Πιστεύω η λύση είναι μία : αποχή. Σε μια τελική δεν παίζει και χρημά για να το ξοδεύω σε μια κοπέλα που βγάζει σε ένα χρόνο, όσα βγάζουν άλλοι σε μια ζωή. Και εγώ ο μαλάκας να την ερωτεύομαι κιόλας  :jerking:

Πονάει κεφάλι? Κόβει κεφάλι! Αποχή και βλέπουμε...

Ευχαριστώ τον Spoon και τον Alexis_kf για τα post τους. Με βοήθησαν γιατί μου επιβεβαίωσαν την άποψη που είχα για αυτό που μου συμβαίνει και με έβαλαν σε περεταίρω σκέψεις...
Mραβο φιλε!!!Χαιρομαι για σενα!!!
Ο καλυτερος τροπος ειναι αυτος που λες!Αποχη!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Λάθος! Αλλαγή φίλε μου - change.

Τι αποχή και παπάρια - άκου και κανα παλιότερο. ;)

OP
OP
S

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Λάθος! Αλλαγή φίλε μου - change.

Τι αποχή και παπάρια - άκου και κανα παλιότερο. ;)
Αποχή απο τη συγκεκριμένη εννοώ. Αλλά και γενικότερα δεν θα μου έκανε κακό. Δεν είμαι και κανένας που έχει βάλει το νερό στο αυλάκι και δε με νοιάζει να τα πετάω. Μια φορά, άντε 2 το μήνα και πολύ είναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom