Νέα

Bridgestone Turanza ER300

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Interceptor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Χαιρετώ τους πάντες! Χθές έβαλα τα εν λόγω ελαστικά σε διάσταση 185/60R14 και μου φαίνονται πιό ωραία από κάτι Continental eco contact που είχα προηγουμένως. Θέλω και τις γνώμες σας όσοι τα δοκίμασαν (ασχέτως διαστάσεων) γιατί ακούω πολλά. Εμένα μου φαίνεται καλή επιλογή για 250Ε και σήμερα σταμάτησα πραγματικά γρήγορα σε ένα κόκκινο φανάρι που ήταν κρυμένο πίσω από δέντρα (!!) ενώ πήγαινα με καμιά 85km/h (όχι εντός πόλης) και χωρίς μπλοκάρισμα (δεν έχω ABS). Με τα Continental δε νομίζω να τα κατάφερνα! Ακούω τις απόψεις σας :cheesy:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω παντως ειμαι Γερμαναρας!

leo17

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι κι εγω τις ιδια αποψης με σενα οσο  αφορα τα Bridgestone για την ακριβεια φοραω κι εγω Τuranza πολυ καλο λαστιχο αλλα για να ειμαι ειληκρινης πιστευω οτι τα Pοτenza που ειχα πριν μου φαινονταν πολυ καλυτερα σε κρατημα και ανταποκριση γενικοτερα αλλα οχι οτι απογοητευτικα απο τα Turanza. Για μενα τα Bridgestone ειναι τα κορυφαια λαστιχα.

OP
OP
Interceptor

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ειμαι κι εγω τις ιδια αποψης με σενα οσο  αφορα τα Bridgestone για την ακριβεια φοραω κι εγω Τuranza πολυ καλο λαστιχο αλλα για να ειμαι ειληκρινης πιστευω οτι τα Pοτenza που ειχα πριν μου φαινονταν πολυ καλυτερα σε κρατημα και ανταποκριση γενικοτερα αλλα οχι οτι απογοητευτικα απο τα Turanza. Για μενα τα Bridgestone ειναι τα κορυφαια λαστιχα.

Σήμερα που τα δοκίμασα λίγο πολύ καλά μου φαίνονται κι εμενα. Τώρα Ποτενζα δεν ξέρω αν βγαίνει σ'αυτές τις διαστάσεις και δεν μου φαίνεται ο λαστιχάς που πήγα να τα είχε εύκαιρα. Και να σου πω πάνω από 250-260 δεν θέλω να δώσω (τα βάζω σε yaris 1.0)!

Εγω παντως ειμαι Γερμαναρας!

Ιάπωνας  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Χαιρετώ τους πάντες! Χθές έβαλα τα εν λόγω ελαστικά σε διάσταση 185/60R14 και μου φαίνονται πιό ωραία από κάτι Continental eco contact που είχα προηγουμένως. Θέλω και τις γνώμες σας όσοι τα δοκίμασαν (ασχέτως διαστάσεων) γιατί ακούω πολλά. Εμένα μου φαίνεται καλή επιλογή για 250Ε και σήμερα σταμάτησα πραγματικά γρήγορα σε ένα κόκκινο φανάρι που ήταν κρυμένο πίσω από δέντρα (!!) ενώ πήγαινα με καμιά 85km/h (όχι εντός πόλης) και χωρίς μπλοκάρισμα (δεν έχω ABS). Με τα Continental δε νομίζω να τα κατάφερνα! Ακούω τις απόψεις σας :cheesy:
καλα ειναι,ιδια εχω....υπαρχουν σαφως καλυτερα αλλα να δωσεις και πολλα λεφτα δεν λεει....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Να μην απογοητευσω τον φίλο αλλα τα Turanza  είναι μεγάλη μάπα. Τα Pοτenza κάπως τρόγωνται...

OP
OP
Interceptor

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Να μην απογοητευσω τον φίλο αλλα τα Turanza  είναι μεγάλη μάπα. Τα Pοτenza κάπως τρόγωνται...

Η αλήθεια είναι ότι τα Bridgestone έχουν πιό σκληρή γόμα σε σχέση με κάποια ευρωπαικά ελαστικά, αλλά δε σημαίνει οτι είναι και μάπα  ;). Ζέσταμα θέλουν. Πάντως συγκριτικά με άλλα, τώρα που τα στρώνω ακόμα φαίνονται πολύ καλά και κυρίως σε φρενάρισμα. Σε στροφές δεν τα δοκίμασα καθ'ότι κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να συμπεριφερθώ για μια φορά ως συμβατικός οδηγός παρά ως κάφρος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Πάντως από βάρβαρη χρήση τα μόνα που μου είχαν αντέξει πολύ και ήταν κορυφή σε απόδοση ήταν τα HydraGrip της Goodyear (αλλά έκανε 330Ε η τετράδα αν θυμάμαι καλά). Επίσης και τα Bridgestone Β339 που είχε απ'τη μάνα του σε 175/65 μιά χαρά εκτέλεσαν την αποστολή τους.

OP
OP
Interceptor

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Λοιπόν:

Ελαστικά-Ζάντες Μπούρας, Καθ.Παπαδάκη40, 54248 Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310 326000. Είναι ανοιχτός από τις 8:00-20:00 καθημερινές και Σάββατα έως τις 3το μεσημέρι τυπικά αλλά μπορεί και να πάει 4-5 και να μην έχει κλείσει. Από Νέα Εγνατία (πρώην Καραμανλή) την παίρνεις τέρμα προς ανατολικά (απομακρυνόμενος από κέντρο). Φτάνεις στα φανάρια της διασταύρωσης Νέα Εγνατία με Βούλγαρη (μπροστά σου βλέπεις τον περιφερειακό). Κάνεις δεξιά στο φανάρι αυτό(στο δεξί σου χέρι βλέπεις μια εκκλησία) και συνεχίζεις ευθεία μέχρι το επόμενο φανάρι όπου κάνεις αριστερά σε μια ανηφόρα. Θα το δεις ειναι στο δεξί σου χέρι  ;)

OP
OP
Interceptor

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Συζήτησα μαζί του και μου είπε οτι αυτός προμηθεύει ελαστικά στην "Τoyota Αλεξανδρίδης", περιοχή αεροδρομίου. Πάντως 330Ε είναι πάρα πολλά. Ελπίζω να σε βοήθησα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Η αλήθεια είναι ότι τα Bridgestone έχουν πιό σκληρή γόμα σε σχέση με κάποια ευρωπαικά ελαστικά, αλλά δε σημαίνει οτι είναι και μάπα  ;). Ζέσταμα θέλουν. Πάντως συγκριτικά με άλλα, τώρα που τα στρώνω ακόμα φαίνονται πολύ καλά και κυρίως σε φρενάρισμα. Σε στροφές δεν τα δοκίμασα καθ'ότι κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να συμπεριφερθώ για μια φορά ως συμβατικός οδηγός παρά ως κάφρος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Πάντως από βάρβαρη χρήση τα μόνα που μου είχαν αντέξει πολύ και ήταν κορυφή σε απόδοση ήταν τα HydraGrip της Goodyear (αλλά έκανε 330Ε η τετράδα αν θυμάμαι καλά). Επίσης και τα Bridgestone Β339 που είχε απ'τη μάνα του σε 175/65 μιά χαρά εκτέλεσαν την αποστολή τους.
σε στροφες εχουν καλα κρατηματα....βεβαια καλα ειναι πιστευω και τα firestone που ειχα παλια..

OP
OP
Interceptor

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
gl βλέπω από φότο μεγάλη ποικιλία :) Firestone ποτε δεν είχα, αλλά αν θυμάμαι καλά παλιότερα είχε γίνει σκηνικό με κάτι Ford Explorer στην Αμερική που τούμπαραν λόγω αυτών των ελαστικών (τώρα πως, δεν ξέρω). τώρα που το θυμάμαι Firestone είχε εργαστασιακά το Ibiza του ξαδέρφου μου, αλλά έτσι όπως το πήγαινε, δεν είχε νόημα να τον ρωτήσω αν κρατάνε καλά  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom