Νέα

Boycott Αλκαμένους 117

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsarkas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Έχω ξαναπάει πολλές φορές στο συγκεκριμένο σπίτι και μάλιστα το έχω βαθμολογήσει ψηλά. Πήγα και σήμερα μια και διάβασα ότι είναι η Μαρία και πέτυχα τη ξανθιά τσατσά με το κοντό μαλλί  η οποία όπως έχει γραφτεί και παλαιότερα από άλλους συναγωνιστές είναι επιεικώς άθλια σε συμπεριφορά. Σήμερα το ίδιο άτομο ΑΡΝΗΘΗΚΕ να με δεχτεί γιατί είχα "τολμήσει" να ρωτήσω τις προάλλες εάν μια νέα κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Δεν φτάνει που τους κάναμε πλούσιους θα  μας τη λένε και από πάνω στο στυλ ότι "δεν ξέρουμε τίποτα!!!!" :jerking: :jerking:

Ας μπουκοτάρουμε λοιπόν τη συγκεκεριμένη σκατοκαριόλα μπας και γλυτώσουμε από αυτήν μαι και καλή γιατί οι κοπέλες είναι μια χαρά όπως και η άλλη τσατσά. Είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που έχει ΠΟΛΛΑ ράμματα για τη γούνα της συγκεκριμένης καριόλας.........
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

ΑΔΑΜ(1)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλαρακι!Ειμαι αρκετα παλιος πελατης αυτου του μαγαζιου! Οταν δουλευε εκει η χριστινα που εκανε πολυ καλο κρεββατι επειδη δεν ηταν και και καμια θεα ειχα βαρεθει μετα απο καμποσα πηδηματα και ηθελα μια ανανεωση!Ομως περνουσα τακτικα απο το εν λογο μαγαζι για να δω αν ειχε φερει κανενα καινουριο κομματι!Η εν λογω τσατσα λοιπον εκει που με γνοριζε και τα πηγεναμε καλα επειτα απο καιρο αρχισε να μην συμπεριφερεται καλα και μαλιστα να πεταει και ατακες οταν εφευγα!! Εχω δει με τα ματια μου να διωχνει ανθρωπουσ απο το σαλονι οι οποιοι περνουν να δουν αν παιζει κανενα καλο κομματι για να καταθεσουν.Δεν εχει το δικαιωμα να το κανει αυτο ο καθενασ εχει το δικαιωμα να επισκεπεται το σπιτι ελευθερα και να αποφασιζει με δικη του βουληση αν θα μπει η οχι! Miα αλλη φορα ειχαμε πιασει κουβεντα εγω και ο φιλος μου στο σαλονι με αλλον πελατη και σηζητουσαμε για αλλες κοπελες που προσφερουν extra υπηρεσιες συγκεκριμενα για την nana στην καλυμνου .H τσατσα μας ακουσε και μας ειπε να περασουμε εξω!!Η κυρια αυτη θα πρεπει να προσεξει την συμπεριφορα της και να μην βλεπει τον πελατη μονο σαν μια χρηματομηχανη!Για την αλλη την κυρια με τα γυαλια εχω να πω τα καλυτερα λογια!!

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Στο συγκεκριμενο σπιτι δεν εχω παει παιδια, αλλα αν τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λετε, χρειαζεται γερο μαυρισμα...

Επισκέπτης
Η Χριστίνα που ανέφερε ο ΑΔΑΜ ξέρει κανένας που εργάζεται τώρα;

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Έχω ξαναπάει πολλές φορές στο συγκεκριμένο σπίτι και μάλιστα το έχω βαθμολογήσει ψηλά. Πήγα και σήμερα μια και διάβασα ότι είναι η Μαρία και πέτυχα τη ξανθιά τσατσά με το κοντό μαλλί  η οποία όπως έχει γραφτεί και παλαιότερα από άλλους συναγωνιστές είναι επιεικώς άθλια σε συμπεριφορά. Σήμερα το ίδιο άτομο ΑΡΝΗΘΗΚΕ να με δεχτεί γιατί είχα "τολμήσει" να ρωτήσω τις προάλλες εάν μια νέα κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Δεν φτάνει που τους κάναμε πλούσιους θα  μας τη λένε και από πάνω στο στυλ ότι "δεν ξέρουμε τίποτα!!!!" :jerking: :jerking:

Ας μπουκοτάρουμε λοιπόν τη συγκεκεριμένη σκατοκαριόλα μπας και γλυτώσουμε από αυτήν μαι και καλή γιατί οι κοπέλες είναι μια χαρά όπως και η άλλη τσατσά. Είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που έχει ΠΟΛΛΑ ράμματα για τη γούνα της συγκεκριμένης καριόλας.........
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:
Eμένα μου την είχε πέσει παλιότερα και μου είπε αν ψάχνω κάποια συγκεκριμένη κοπέλα και της είπα όχι και μου λέει ότι συνέχεια έρχεσαι και φεύγεις (είχα καμιά βδομάδα να περάσω!) και έκτοτε δεν ξαναπάτησα. Ναι στο μπουκοτάζ της Αλκαμένους!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom