Έχω ξαναπάει πολλές φορές στο συγκεκριμένο σπίτι και μάλιστα το έχω βαθμολογήσει ψηλά. Πήγα και σήμερα μια και διάβασα ότι είναι η Μαρία και πέτυχα τη ξανθιά τσατσά με το κοντό μαλλί η οποία όπως έχει γραφτεί και παλαιότερα από άλλους συναγωνιστές είναι επιεικώς άθλια σε συμπεριφορά. Σήμερα το ίδιο άτομο ΑΡΝΗΘΗΚΕ να με δεχτεί γιατί είχα "τολμήσει" να ρωτήσω τις προάλλες εάν μια νέα κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό!!! Δεν φτάνει που τους κάναμε πλούσιους θα μας τη λένε και από πάνω στο στυλ ότι "δεν ξέρουμε τίποτα!!!!"
Ας μπουκοτάρουμε λοιπόν τη συγκεκεριμένη σκατοκαριόλα μπας και γλυτώσουμε από αυτήν μαι και καλή γιατί οι κοπέλες είναι μια χαρά όπως και η άλλη τσατσά. Είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που έχει ΠΟΛΛΑ ράμματα για τη γούνα της συγκεκριμένης καριόλας.........
Ας μπουκοτάρουμε λοιπόν τη συγκεκεριμένη σκατοκαριόλα μπας και γλυτώσουμε από αυτήν μαι και καλή γιατί οι κοπέλες είναι μια χαρά όπως και η άλλη τσατσά. Είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που έχει ΠΟΛΛΑ ράμματα για τη γούνα της συγκεκριμένης καριόλας.........