Νέα

boom-boom!strip tv show by fei makri 1997!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε παιδια επειδη ειμαι αρρωστος με το στριπ γενικα(φανταζομαι το εχετε καταλαβει :2funny:) εχω φαει τον τοπο σε αναζητηση απο ιντερνετ κλπ...και δεν βρισκω ουτε ενα βιντεακι απο το show της φαιης μακρη το καλοκαιρι του 1997 στο καναλι 5 με τιτλο boom-boom με τις στριππερ....ιδιως αυτη η λιζα η ξανθια ηταν πολυ hot(για οσους την θυμουνται απο diamonds n pearls)!βοηθεια παιδια......... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Έλα σου βρήκα την άκρη για το βίντεο που τόσο πολύ αναζητάς  ;)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Δημόσια στο forum η σε pm?  :think:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Το έχει μια πολύ καλή μου φίλη και φυσικά και φίλη δική σου.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ωχχχχχχχχχχχ....παλι για την τζενη θα μου πεις....με κοροιδευεις ρε? :'( :'( :'(
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Έχω πέσει κάτω  :2funny: :2funny: :2funny: τι θα διαβάσω πάλι νυχτιάτικα ? :2funny: :2funny: με το που είδα ποιός έκανε τέτοιο thread αναζήτησης παλαιού χαμένου στρίπ υλικού έπρεπε να το καταλάβω  :2funny: :dancing: :rockon:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Έχω πέσει κάτω  :2funny: :2funny: :2funny: τι θα διαβάσω πάλι νυχτιάτικα ? :2funny: :2funny: με το που είδα ποιός έκανε τέτοιο thread αναζήτησης παλαιού χαμένου στρίπ υλικού έπρεπε να το καταλάβω  :2funny: :dancing: :rockon:

ρε συ...καιγεται η κλανα μου...θελει να παιχτει φραπεδια πισω απο to pc....με τα εν λογω τεμαχια της πολιτιστικης αυτης εκπομπης!αντε ριχτο  γιατι αλλιως με βλεπω να ανοιγω θρεντ με τιτλο"φραπεδια πισω απο το pc,η λυση στο οικονομικο προβλημα του αγαμου φραπεδιαρη εν αθηναις" :2funny:

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ...καιγεται η κλανα μου...θελει να παιχτει φραπεδια πισω απο to pc....με τα εν λογω τεμαχια της πολιτιστικης αυτης εκπομπης!αντε ριχτο  γιατι αλλιως με βλεπω να ανοιγω θρεντ με τιτλο"φραπεδια πισω απο το pc,η λυση στο οικονομικο προβλημα του αγαμου φραπεδιαρη εν αθηναις"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom