Νέα

Bοήθεια για MSN-Κωδικός σφάλματος 800488fb

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Παιδια συγνωμη που σας απασχολω για τετοια ξενερωτικα θεματα, αλλά εδω και δυο ημερες το ΜΣΝ δεν με βαζει μεσα και μου αναφερει κωδικο σφαλματος 800488fb. Και οτι ο λογαριασμος μου ειναι προσωρινα μπλοκαρισμενος για την προστασια μου.
Μπαινοντας στο windows live μπας και βρω λυση, ειδα δεκαδες αλλα μηνυματα απο χρηστες τις τελευταιες μερες, που εχουν το ιδιο ζητημα, οι δε οδηγιες που δινουν οι διαχειριστες δεν ειναι και τοσο σαφεις.
Εχει τυχει σε κανεναν το ιδιο θεμα?
Και αν ναι, πως το αντιμετωπισατε?
Σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κανε ρισετ το παςς κ ζητα να σου στειλουν νεο κωδικο στο εναλλακτικο μειλ που εχεις δηλωσει

OP
OP
alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
κανε ρισετ το παςς κ ζητα να σου στειλουν νεο κωδικο στο εναλλακτικο μειλ που εχεις δηλωσει

Δεν εχω κανενα εναλλακτικο μειλ. Ουτε βεβαια θυμαμαι κατι τετοιο, 5 χρονια μετα.
Κινητο τηλεφωνο ζητανε, το οποιο ομως δεν τους καλυπτει επειδη λεει δεν δεχεται μηνυματα σε word, αν καταλαβα καλα.
Στο φορουμ εκει μεσα ειναι εκατονταδες ατομα με το ιδιο προβλημα.
Να χαρω εγω εξυπηρετηση.
Οι αχρηστοι.

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26
Δεν εχω κανενα εναλλακτικο μειλ. Ουτε βεβαια θυμαμαι κατι τετοιο, 5 χρονια μετα.
Κινητο τηλεφωνο ζητανε, το οποιο ομως δεν τους καλυπτει επειδη λεει δεν δεχεται μηνυματα σε word, αν καταλαβα καλα.
Στο φορουμ εκει μεσα ειναι εκατονταδες ατομα με το ιδιο προβλημα.
Να χαρω εγω εξυπηρετηση.
Οι αχρηστοι.

to hotmail ειχε μπλοκαρει χτες γιατι δεχτηκε επιθεση και εστελνε μονο του μαιλ σε ολη την λιστα φιλων που ειχα
μαλλον απο αυτο το επαθε το μσν και προσπαθουν να το φτιαξεις
μην κανεις την  :jerking: και δωσεις τηλ πολυ δε περισσοτερο με δυνατοτητα να εχει word

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
κι εγω το ιδιο προβλημα εχω ..αλλαξα και username kai password παλι δε μπαινει ...οποτε παρατα το ...πρεπει να κανεις ξανα verify το λογαριασμο ...εμενα το αρχικο email δεν υπαρχει πια οποτε δεν μπορω να κανω verify γιατι εκει στελνει το λινκ ....μπορεις να δηλωσεις καινουριο mail αλλα δεν θα βοηθησει σε τιποτα ....ολα γινονται απο το παλιο νομιζω ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom