anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 1.196
Εννοείς CIM, ή κάτι άλλο;Όταν περνεις προγράμμα των 70 την κυρία γιατί ζητάει έξτρα για το στοματικό μέσα;
Εννοείς CIM, ή κάτι άλλο;Όταν περνεις προγράμμα των 70 την κυρία γιατί ζητάει έξτρα για το στοματικό μέσα;
Συναγωνιστή πήρα το πρόγραμμα της μιας ώρας και δεν μου ζήτησε η Βίκυ κανένα έξτρα .Όταν περνεις προγράμμα των 70 την κυρία γιατί ζητάει έξτρα για το στοματικό μέσα;
Αααχ ναι αυτή την Βίκυ με ρος βυζάρες και τα δίμετρα πόδια την ψάχνουμε όλοι… μακάρι νάναι…Να κάνω μια ερώτηση κύριοι,
η Βίκυ που λέτε είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε και Μαντζαγριωτάκη 56 ή είναι άλλη;
Eυχαριστώ.
όχι καμία σχέση.Να κάνω μια ερώτηση κύριοι,
η Βίκυ που λέτε είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε και Μαντζαγριωτάκη 56 ή είναι άλλη;
Eυχαριστώ.
Ευχαριστώ.όχι καμία σχέση.
Το σχόλιο σου το εκλαμβάνω σαν λανθασμένη διατύπωση.μαντζαγριωτακη αυτά να μην τα αναφέρετε καθόλου
Λίγες μέρες είναι Καλλιθέα τις υπόλοιπες Λαγουμιτζή ήταν χθες όμορφη αλλά τέρμα πλαστικήΚαλημέρα, ποιες μερες είναι εκεί η Βίκυ?
Λαγουμτζή??????Λίγες μέρες είναι Καλλιθέα τις υπόλοιπες Λαγουμιτζή ήταν χθες όμορφη αλλά τέρμα πλαστική
Σάββατο ήταν και την ξέρω από πολλά μαγαζιά πριν μέρες ήταν στο λαφοκομειο ΣαπφούςΛαγουμτζή??????
Κλασικά όπως πάντα όλα έξτρα possitionΚαι εμένα που έχει ζητήσει έξτρα μέσα το θέμα είναι να μην λένε άλλες τιμές σαλόνι και άλλες μέσα δεν είμαστε όλοι πλούσιοι καλό το γαμησακι αλλά δεν είμαστε κοτσονια αυτό αυτόματος από μουναρα την κανει φιλοχρηματη απλά δεν ξανά πατάω και υπάρχουν και αλλού μασαντζιδικα πιο ειλικρινή σε τιμές τίμιες λαδοκομες και άψογες εξίσου
με ποιό όνομα δουλεύει η Βίκυ στο λαγουμτζή τότε?Σάββατο ήταν και την ξέρω από πολλά μαγαζιά πριν μέρες ήταν στο λαφοκομειο Σαπφούς