Νέα

Body Language...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iwcg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Μιας και ένα άλλο κομμάτι εδώ έγινε αντιπαράθεση για τα πρόσωπα εγώ ανοίγω αυτό το θέμα με βιντεάκια ή φωτογραφίες που ήδη υπάρχουν στο ίντερνετ και αφορούν το σωστό χειρισμό του γυναικείου σώματος από τις ίδιες τις γυναίκες είτε για προσέλκυση του αντρικού ενδιαφέροντος είτε για δική τους ευχαρίστηση και διασκέδαση.
Αν υπάρχει πρόβλημα με τα παραπεμπόμενα Links ας μου πει κάποιος admin/mod...
Αρχίζω με το καλύτερο Body Language χορό σε κρεβάτι...

OP
OP
I

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
εδώ θα σας ζητήσω την προσοχή σας άντρες συνάδελφοι...Δείτε τι μπορούμε να πάθουμε εξαιτίας της γυναικείας ομορφιάς και "εξυπνάδας". Ο απόλυτός χειρισμός έστω και ψεύτικος ενός δήθεν οργασμού...καταστροφή σκέτη!

OP
OP
I

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
τώρα θα ανακαλύψετε αυτό που οι γυναίκες λένε ότι δε μπορεί να συγκριθεί (όσες το κάνουν) σε μια λεσβιακή σχέση...Η απόλυτη παράδοση της μιας κοπέλας στην άλλη...
κρίμα που δεν έχει παραπάνω...

OP
OP
I

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
και επαναλαμβάνω χρειάζεται προσοχή στον αντίπαλο. Η γυναίκα πρέπει να προσέχετε από την πρώτη στιγμή και να αναγνωρίζεται ως ο υπέρτατος αντίπαλος...σεβασμός για να μην πάθετε...

OP
OP
I

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
με αυτά και με αυτά τελείωσα από το γραφείο σήμερα...μιας και η δουλειά αυτή την εποχή είναι προ-διακοπων και όλοι λίγο πολύ έχουμε ρετάρει είπα να κάνω αυτό το θέμα. Θα επανέλθω με νέο στόρυ σύντομα...Συγγνώμη αν οι γυναίκες προσβάλλονται νομίζω ότι σκοπός μου πάντως είναι να αναδείξω την τέχνη και την ομορφιά του γυναικείου σώματος και όχι να το προσβάλλω. Ευχαριστώ όσους επέλεξαν και σήμερα το δικό μου θέμα (α ρε...Χατζηνικολάου!)

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ρε ση δεν δουλευει το greektube..!!!

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
με αυτά και με αυτά τελείωσα από το γραφείο σήμερα...μιας και η δουλειά αυτή την εποχή είναι προ-διακοπων και όλοι λίγο πολύ έχουμε ρετάρει είπα να κάνω αυτό το θέμα. Θα επανέλθω με νέο στόρυ σύντομα...Συγγνώμη αν οι γυναίκες προσβάλλονται νομίζω ότι σκοπός μου πάντως είναι να αναδείξω την τέχνη και την ομορφιά του γυναικείου σώματος και όχι να το προσβάλλω. Ευχαριστώ όσους επέλεξαν και σήμερα το δικό μου θέμα (α ρε...Χατζηνικολάου!)
Φίλε iwcg δεν δουλευει  :helpplea:  το , μάς λέει ότι:
To GreekTube μεταφέρεται σε άλλο server.  :think:
Σε λίγο και πάλι μαζί σας.  :headbang:

Ευχαριστούμε για την υπομονή σας Smiley
Εχεις κάτι αλλο να προτεινεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom