konstantinos290
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2022
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
οκ σε ευχαριστωΚαι η σαουνα splash και το blue vision βρισκονται στο Βαρδαρη, στην οδο Αφροδιτης (ειναι πολυ κοντα το ενα με το αλλο)
οκ σε ευχαριστωΚαι η σαουνα splash και το blue vision βρισκονται στο Βαρδαρη, στην οδο Αφροδιτης (ειναι πολυ κοντα το ενα με το αλλο)
Αρχίζω να γυαλίζω εργαλείο… ενημέρωσε το πότεΠεριμένω να πληρωθω να κατέβω Θεσσαλονίκη κ να έρθω εκεί να γουστάρω πάλι.
Τελευταία που είχα έρθει την έβγαλα σε glory hole κ σε σκοτεινό δωμάτιο με στημένο κώλο....πέρασα καλά. Έχω καιρό να το κάνω κ θέλω να το ξανακάνω
Ενδιαφερομαι για το blue και ειμαι 19Ειμαι pantremenos απειρος ψαχνω καποιον νεαρο να παμε μαζι στο Blue Vision η στο X play ....δεν εχω παει ποτε σε αυτα τα μαγαζια
θέλεις να πάμε παρέα?Ενδιαφερομαι για το blue και ειμαι 19
Γουσταρωθέλεις να πάμε παρέα?
οταν ερθω παλι Θεσσαλονικη ευχαριστως. πηγαινω κυριως στο xplay αλλα και στο bluevision αν εχω χρονοΕιμαι pantremenos απειρος ψαχνω καποιον νεαρο να παμε μαζι στο Blue Vision η στο X play ....δεν εχω παει ποτε σε αυτα τα μαγαζια
Ενδιαφερομαι για το blue και ειμαι 19
Δεν έχω πάει σε κανένα από τα 2 και εγώ θέλετε να παμε μαζί ?Ειμαι pantremenos απειρος ψαχνω καποιον νεαρο να παμε μαζι στο Blue Vision η στο X play ....δεν εχω παει ποτε σε αυτα τα μαγαζια
Στειλε μου μνμ με ενδιαφερειΔεν έχω πάει σε κανένα από τα 2 και εγώ θέλετε να παμε μαζί ?
Σημερα το μεσημερι μπορεις;ναι...να παμε
οχι.....απο δεύτερα μπορώΣημερα το μεσημερι μπορεις;