Νέα

Bluevision Θεσσαλονικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CSD28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 316
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

discokidneyclerk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Ποια ειναι η καλυτερη μερα και ωρα να παει καποιος στο Bluevision; Πηγαινει κοσμος; Μαζευει και νεοτερη ηλικια;

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
261
Πόντοι
21
Παρασκευη βραδυ Θεσσαλονικη.. ειμαι αναμεσα σε blue vision και Χplay στο οποιο δεν εχω παει ποτέ ως τωρα. Προτασεις?

Alexas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Hello! Εχω διαβασει το thread απλα θα ηθελα μια ανανεωση απαντισεων απο τα εμπειρα μελοι οποιος μπορει γιατι ειμαι λιγο διστακτικος! 1. Ειναι κομπλε και ασφαλη να παει ζευγαρι μαζι μεσα που θελει να δοκιμασει τα gloryholes?(σεβονται γενικα να μην χουφτονουν, φλερταρουνε πριν δεχτει ο αλλος και τετεια? (αμα δεχτει προφανος κομπλε)) (η κοπελα θελει να βλεπει οχι να παιρνει μαλλον) 2. πας καθεσε μεσα στο δωματιο και ερχετε οποιος θελει, η πρωτα πας να δεις και να σε δουνε και μετα μπενεις μεσα και οσοι πιστοι προσελθετε 3. για καθαριοτητα μετα τι παιζει? 4. προτεινετε μονο με καποτα? 5. για Casual Cross αλαζεις μεσα στο gloryhole βγαινεις στο bar να σε δουν και οποιος καυλωσει ακολουθει?? Ευχαριστω για τις απαντησεις! Πρωταρης please be gentle :grin:!

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
1. Γενικός δεν θα κάνει κανείς κίνηση εφόσον είσαι παρόν εκτός άμα έρθει με mini και βυζιά έξω
2. Άμα κάτσεις απέξω και δεις είναι οκ αλλά γενικός δεν ισχύει αυτό που θέλεις στα τηφλα είναι πάντα
3. Ότι έχεις πάνω σου και κλασική τουαλέτα
4. Οπος και δηποτε
5. Εξαρτάται από τι κόσμο έχει

Εγγρ.
1 Οκτ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Έχουμε πάει σαν ζευγάρι πριν πέντε χρόνια νομίζω ο άνθρωπος στην είσοδο πολύ ευγενικά μας λέει ότι δεν έχει έρθει ποτέ ζευγάρι εδώ αν θέλετε ν μην πληρώσετε τζάμπα εμείς του είπαμε ότι έχουμε πάει σε όλα τα αντίστοιχα της Αθήνας κι ότι όλα καλά και μπήκαμε
Όπως πάντα σε αυτά τα μέρη είναι τι θα πετύχεις την ώρα που θα πας
Εμείς δεν πετύχαμε τίποτα καλό κι όντως την γυναίκα μου την κοιτούσαν περίεργα γούστα είναι αυτά και συνήθως σε αυτά τα μέρη περισσότερα gay φάση παρα για ζευγάρια αλλά στην Αθήνα περισσότερο κόσμο οπότε έχουμε κάνει πολλά γούστα

ellisppp

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια, μολις μετακομισα θεσσαλονικη και καθως δεν γνωριζω απο τα λημερια ηθελα να σας ρωτησω αν θα επρεπε να προτιμησω το play ή το bluevision για φαση με νεαροτερες ηλικιες. Ρωταω επειδη και γω ειμαι 23 και δεν εχω και τρομερες εμπειριες οποτε με μικροτερα ατομα ισως να μου ειναι πιο οικειο σαν αρχη. Τι λετε και εσεις;

peteinos40

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2018
Κριτικές
3
Like
111
Πόντοι
0
Περιμένω να πληρωθω να κατέβω Θεσσαλονίκη κ να έρθω εκεί να γουστάρω πάλι.
Τελευταία που είχα έρθει την έβγαλα σε glory hole κ σε σκοτεινό δωμάτιο με στημένο κώλο....πέρασα καλά. Έχω καιρό να το κάνω κ θέλω να το ξανακάνω

Pip_Thess

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Περιμένω να πληρωθω να κατέβω Θεσσαλονίκη κ να έρθω εκεί να γουστάρω πάλι.
Τελευταία που είχα έρθει την έβγαλα σε glory hole κ σε σκοτεινό δωμάτιο με στημένο κώλο....πέρασα καλά. Έχω καιρό να το κάνω κ θέλω να το ξανακάνω
Αρχίζω να γυαλίζω εργαλείο… ενημέρωσε το πότε

Palex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Σάββατο πρωί θα είμαι περαστικός από Θεσσαλονίκη.Όποιος θέλει να πάμε παρέα ας μου στειλει p.m

pensa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
14
Πόντοι
0
Ειμαι pantremenos απειρος ψαχνω καποιον νεαρο να παμε μαζι στο Blue Vision η στο X play ....δεν εχω παει ποτε σε αυτα τα μαγαζια

Foititis04

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2023
Like
579
Πόντοι
80

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
261
Πόντοι
21
Ειμαι pantremenos απειρος ψαχνω καποιον νεαρο να παμε μαζι στο Blue Vision η στο X play ....δεν εχω παει ποτε σε αυτα τα μαγαζια
οταν ερθω παλι Θεσσαλονικη ευχαριστως. πηγαινω κυριως στο xplay αλλα και στο bluevision αν εχω χρονο

YourGeekGuy

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2022
Like
362
Πόντοι
20
Ενδιαφερομαι για το blue και ειμαι 19

Δεν έχω πάει σε κανένα από τα 2 και εγώ θέλετε να παμε μαζί ?

• Like
Αντιδράσεις: pensa

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom