Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.689
- Πόντοι
- 6.186
γιαυτό είπα σε 50 χρόνια ίσωςγια να φτασει ενα μυριο το btc με το marketcap που εχει τωρα,πρεπει και οι νεκροι να αγορασουν
γιαυτό είπα σε 50 χρόνια ίσωςγια να φτασει ενα μυριο το btc με το marketcap που εχει τωρα,πρεπει και οι νεκροι να αγορασουν
Γενικα ναι καποια στιγμη. Παντως οχι τωρα και σιγουρα οχι πριν το halvingπιστευεις οτι το btc θα παει 100 χιλ?
αρα βγαινει κερδοςΓενικα ναι καποια στιγμη. Παντως οχι τωρα και σιγουρα οχι πριν το halving
Όλοι οι YouTubers είναι απλά για να μαζέψουν λεφτά από σένα με τον έναν η τον άλλο τρόπο. Πρέπει να φιλτράρεις το τι ακούς όχι τυφλάΚανονας:
Δεν ακους κανενα γκουρου γιατι εαν εχει φτασει στο σημειο να το πει γκουρου τοτε εισαι ηδη αργα τελευταιος. Ο Παζο ειναι ο πατος της τροφικης αλυσιδας πραγματικα στη κυριολεξια 6 μηνες αργος. Ακομα θεωρει οτι το btc θα γινει μεσο καθημερινης συναλλαγης πραγμα το οποιο δε το λεει πλεον ουτε ο μεγαλυτερος btc maxi.
Αντρεου επισης γτπ οπως και ενας θεσσαλονικιος που λεει μονο μαλακιες.
Επισης οι περισσοτεροι ξενοι twitter gurus πληρωνονται για να προκαλεσουν fomo ειτε fud και ειναι 90% λαθος.
Επισης οποιος ελεγε (πολλοι) οτι θα ειχαμε bull run μετα το etf τους βαζεις κατευθειαν block να καθαρισει το μυαλο σου απο τους κλοουν που θεωρουσαν οτι η blackrock θα κατσει να βγαλει etf για να χασει λεφτα. Επισης block σε οσους πιστευουν οτι η τιμη εχει να κανει πλεον απο τη προσφορα και τη ζητηση. Τρεχεις μακρυα απο τετοια παιδακια.
Ουτε το 1% δε ξερει ακριβως τι σημαινει etf. Μαλλον ουτε το 0,1%.
Αν κάνει ATH πριν το halving τη γαμησαμε...Γενικα ναι καποια στιγμη. Παντως οχι τωρα και σιγουρα οχι πριν το halving
ολα τα μικρα τζογος ειναι πλην btc-eth...δες market cap για ολα αυτα.κανεις δε ξερει με βεβαιοτηταΚαλησπέρα συνμυστες γνώμη για shiba inu, pepe, gala, flare και onyxcoin?
Έχω πολλά μύρια tokens σε shiba και pepe...
Έχω δει αδερφέ, shiba inu και pepe πρέπει να πέσει πολύ χρήμα, ποντάρω όμως στο hype που είχε δώσει ο Elon Musk σε doge (εχω και εκεί λιγα) να συμπαρασύρει και το shiba, για pepe πιστεύω θα ξαναδούμε pump. Για τα άλλα 3 έχωσα λίγα λεφτάκια που δεν θα τα κλάψω κιόλας αν τα χάσω. Shiba και pepe έχω βάλει πιο πολλά, αλλά και πάλι είναι λεφτά που δεν θα μου λείψουν αν τα χάσω και όλα.ολα τα μικρα τζογος ειναι πλην btc-eth...δες market cap για ολα αυτα.κανεις δε ξερει με βεβαιοτητα
Το shiba έχει 5,5 δις market cap.Ποσο να ανέβει? Αλλά το προμοταρει πολύ ο davinci.Το άλλο δε το έχω τσεκαρει.Έχω δει αδερφέ, shiba inu και pepe πρέπει να πέσει πολύ χρήμα, ποντάρω όμως στο hype που είχε δώσει ο Elon Musk σε doge (εχω και εκεί λιγα) να συμπαρασύρει και το shiba, για pepe πιστεύω θα ξαναδούμε pump. Για τα άλλα 3 έχωσα λίγα λεφτάκια που δεν θα τα κλάψω κιόλας αν τα χάσω. Shiba και pepe έχω βάλει πιο πολλά, αλλά και πάλι είναι λεφτά που δεν θα μου λείψουν αν τα χάσω και όλα.
Κάτι παραπανω πιστευω θα ξέρει ο davinci.Το shiba έχει 5,5 δις market cap.Ποσο να ανέβει? Αλλά το προμοταρει πολύ ο davinci.Το άλλο δε το έχω τσεκαρει.
αυτο το pepe λες? νομιζω εχουν βγει και αλλα Pepe price today, PEPE to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCapΚάτι παραπανω πιστευω θα ξέρει ο davinci.
Τους επόμενους μήνες όμως θα βγει live το automated burning mechanism, δηλαδή με κάθε αγορά shiba θα καίγεται ένα αντίστοιχο ποσοστό από τα εναπομένοντα coins. Τώρα γίνεται ακόμα χειροκίνητα αυτή η διαδικασία.
Για pepe νομίζω ότι αν ξαναεκλεγει ο Τράμπ, ίσως δούμε τρελό rally (λογω ιστορίας του token).
Ακριβώς αδερφέ σε αυτό αναφέρομαιαυτο το pepe λες? νομιζω εχουν βγει και αλλα Pepe price today, PEPE to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
καλοφαγωτα...Έχω δει αδερφέ, shiba inu και pepe πρέπει να πέσει πολύ χρήμα, ποντάρω όμως στο hype που είχε δώσει ο Elon Musk σε doge (εχω και εκεί λιγα) να συμπαρασύρει και το shiba, για pepe πιστεύω θα ξαναδούμε pump. Για τα άλλα 3 έχωσα λίγα λεφτάκια που δεν θα τα κλάψω κιόλας αν τα χάσω. Shiba και pepe έχω βάλει πιο πολλά, αλλά και πάλι είναι λεφτά που δεν θα μου λείψουν αν τα χάσω και όλα.
Αν βρεις και για μένα στειλεΚαλησπερα μυστες οποιος θελει προσφερω 11.000 usdt και θελω 10.000 ευρω μετρητα στο χερι. Η συναλλαγη γινετε οπου θελει ο ενδιαφερομενος στην Αθηνα. Παιρνω στο χερι μετρητα 10χιλ και του μεταφερω την ιδια στιγμη μπροστα του τα 11k ustd. Οποιος θελει ενα ευκολο κερδος 500 ευρω μου στελνει ΠΜ και το βλεπουμε.