You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Big Brother 2020
- Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 334K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
Εντωμεταξύ πως στο διάολο βγήκε δεύτερος στην Ευρώπη στο κικ μποξινγκ ο μισοριξιας;
Στο πρωτάθλημα των πιρφορων πήρε μέρος;
αστο μεγιστε το θεμα των "τιτλων" πανευρωπαικων παγκοσμιων κτλ ειδικα στο κικ ειναι μια μεγαλη πονεμενη ιστορια
υπαρχουν ενα σωρο ομοσπονδιες και οργανωσεις που η καθε μια βαφτιζει πρωταθλητες κτλ
οποτε εχεις τον καθε παρατρεχαμενο να δηλωνει παγκοσμιος πρωταθλητης
Για αυτο η επαγγελματικη πυγμαχια ειναι πιο καθαρη, γιατι παγκοσμια υπαρχουν 5 παγκοσμιες ομοσπονδιες (αρα και ζωνες)
WBA, WBC, IBF, WBO, The ring
Υπαρχουν επισης και ζωνες ενοποιησης μεταξυ των ομοσπονδιων
sirodoht
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 742
- Πόντοι
- 361
Ο καραφλοκόρακας ο Δήμαρχος μεγάλη αλεπού έχει τον τρόπο του,ξεκινάει την ψηφοθηρία με τακτ Ραίσσα,Ραμόνα,δίδυμους έρχονται στο πλάι του σιγά σιγά
Θα τους αλλάξουν τις πρόκες σε πυρφόρο και σκύλου ουστ βρωμιάριδες
Θα τους αλλάξουν τις πρόκες σε πυρφόρο και σκύλου ουστ βρωμιάριδες
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Εντωμεταξύ πως στο διάολο βγήκε δεύτερος στην Ευρώπη στο κικ μποξινγκ ο μισοριξιας;
Στο πρωτάθλημα των πιρφορων πήρε μέρος;
αστο μεγιστε το θεμα των "τιτλων" πανευρωπαικων παγκοσμιων κτλ ειδικα στο κικ ειναι μια μεγαλη πονεμενη ιστορια
υπαρχουν ενα σωρο ομοσπονδιες και οργανωσεις που η καθε μια βαφτιζει πρωταθλητες κτλ
οποτε εχεις τον καθε παρατρεχαμενο να δηλωνει παγκοσμιος πρωταθλητης
Για αυτο η επαγγελματικη πυγμαχια ειναι πιο καθαρη, γιατι παγκοσμια υπαρχουν 5 παγκοσμιες ομοσπονδιες (αρα και ζωνες)
WBA, WBC, IBF, WBO, The ring
Υπαρχουν επισης και ζωνες ενοποιησης μεταξυ των ομοσπονδιων
Οντωθ τυπε....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
εδω πχ με εναν ελληνα (αγνωστο επισης) τρωει ξυλο και χανει....
τιποτα ιδαιτερο σαν τεχνικη, πως αυτος ο ανθρωπος δηλωνει πανευρωπαικος πρωταθλητης????
τιποτα ιδαιτερο σαν τεχνικη, πως αυτος ο ανθρωπος δηλωνει πανευρωπαικος πρωταθλητης????
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
εδω πχ με εναν ελληνα (αγνωστο επισης) τρωει ξυλο και χανει....
Τρεμει ο Badr Hari τυπε....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ηθελα να ξερα πραγματικα ποιος ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ σκεφτηκε αυτη τη μαλακια για δοκιμασια με τα ψευτικα μωρα....
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
τι δοκιμασια εχει?αγωνα ασυλιας ή επαθλου?Ηθελα να ξερα πραγματικα ποιος ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ σκεφτηκε αυτη τη μαλακια για δοκιμασια με τα ψευτικα μωρα....
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Ηθελα να ξερα πραγματικα ποιος ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ σκεφτηκε αυτη τη μαλακια για δοκιμασια με τα ψευτικα μωρα....
Εσύ έχεις για τέρατα ευφυίας όσους διοργάνωσαν αυτό το σκουπίδι;
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.108
- Πόντοι
- 2.606
αν και δεν το έχω παρακολουθήσει ποτέ, ούτε για 5 δεύτερα, παρά μόνο ότι διαβάζω αραιά και που εδώ, θεωρείς ότι όλα τα υπόλοιπα που έχουν γίνει μέχρι τώρα χαρακτηρίζονται από κάποια ιδιαίτερη έμπνευση?
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
αν και δεν το έχω παρακολουθήσει ποτέ, ούτε για 5 δεύτερα, παρά μόνο ότι διαβάζω αραιά και που εδώ, θεωρείς ότι όλα τα υπόλοιπα που έχουν γίνει μέχρι τώρα χαρακτηρίζονται από κάποια ιδιαίτερη έμπνευση?
Οχι ρε τυπε αλλα αυτο τα ξεπερναει ολα...να βαλουμε 2 ψευτικα μωρα να πεταμε ενα κλαμα ξαφνικα και κατι ναυαγια να κανουν οτι το φροντιζουν για να σταματησει να κλαιει.Επομενη δοκιμασια να χεζει η φαλαινα και ενα ναυαγιο καθε φορα διαφορετικο να μπαινει μεσα σε αποστολη αυτοκτονιας να ξεβουλωσει τη χεστρα.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
τι δοκιμασια εχει?αγωνα ασυλιας ή επαθλου?Ηθελα να ξερα πραγματικα ποιος ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ σκεφτηκε αυτη τη μαλακια για δοκιμασια με τα ψευτικα μωρα....
Μετα θα εχουμε δοκιμασια για το βετο οπου ο ξεφτυλογερος ετοιμοθανατος Μικρουτσικος θα το εχει στησει για να κερδισει η τρελη και να μην μπορουν να τη ψηφισουν τα ναυαγια....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Πιρφορακιας δευτεραθλητης σακος του μποξ κανει μουτρακια στη ψωλου στη σκυλου....
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
δεν τον εχω για τοσο ραδιουργο τον αντρικοτι δοκιμασια εχει?αγωνα ασυλιας ή επαθλου?Ηθελα να ξερα πραγματικα ποιος ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ σκεφτηκε αυτη τη μαλακια για δοκιμασια με τα ψευτικα μωρα....
Μετα θα εχουμε δοκιμασια για το βετο οπου ο ξεφτυλογερος ετοιμοθανατος Μικρουτσικος θα το εχει στησει για να κερδισει η τρελη και να μην μπορουν να τη ψηφισουν τα ναυαγια....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Κοιταξτε ρε τυποι "αρσενικο"...βγαζει με τσιμπιδακι τα φρυδια του.Ουστ στο διαολο πουσταρδελα!
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
δεν τον εχω για τοσο ραδιουργο τον αντρικοτι δοκιμασια εχει?αγωνα ασυλιας ή επαθλου?Ηθελα να ξερα πραγματικα ποιος ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ σκεφτηκε αυτη τη μαλακια για δοκιμασια με τα ψευτικα μωρα....
Αθωε και μικρε μου κλωνε.....
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
η ζωη με εκανεδεν τον εχω για τοσο ραδιουργο τον αντρικοτι δοκιμασια εχει?αγωνα ασυλιας ή επαθλου?Ηθελα να ξερα πραγματικα ποιος ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ σκεφτηκε αυτη τη μαλακια για δοκιμασια με τα ψευτικα μωρα....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
η ζωη με εκανεδεν τον εχω για τοσο ραδιουργο τον αντρικοτι δοκιμασια εχει?αγωνα ασυλιας ή επαθλου?Ηθελα να ξερα πραγματικα ποιος ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ σκεφτηκε αυτη τη μαλακια για δοκιμασια με τα ψευτικα μωρα....
Πιρφορακιας κανει κλασσικη κινηση απελπισμενου ναυαγιου που εχει φαει πορτα...κλαψομουνιαζει σε ολους τους γνωστους της καψουρας για να της τα μεταφερουν μπας και συγκινηθει.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
χτυποκαρδια στα θρανια?θα παιξει και ραβασακι μετα?θα τα πουν στο διαλλειμαη ζωη με εκανεδεν τον εχω για τοσο ραδιουργο τον αντρικοτι δοκιμασια εχει?αγωνα ασυλιας ή επαθλου?Ηθελα να ξερα πραγματικα ποιος ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ σκεφτηκε αυτη τη μαλακια για δοκιμασια με τα ψευτικα μωρα....
Πιρφορακιας κανει κλασσικη κινηση απελπισμενου ναυαγιου που εχει φαει πορτα...κλαψομουνιαζει σε ολους τους γνωστους της καψουρας για να της τα μεταφερουν μπας και συγκινηθει.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ετοιμη για οικογενεια η καταπιολα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47