ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
η Μολδαβη τυπεΠοιο είναι το πρεζακι ρε παιδιά ??
η Μολδαβη τυπεΠοιο είναι το πρεζακι ρε παιδιά ??
Ευδοκια με τα κοκορια τηςΠοιο είναι το πρεζακι ρε παιδιά ??
αφου καπνιζουν ολοι τους γιατι δεν κανουν καπνιστηριο το σπιτι και σπιτι το καπνιστηριο.Το καπνιστηριο ειναι ρε τυποι....αυριο με τον κηδεμονα σας.
η Μολδαβη τυπε
ευτυχως που ξεδιαλυνεται τα θεματα.Ευδοκια με τα κοκορια της
Τυποι διερρευσε γυμνη φωτογραφια της Μουμιας....αφιερωμενη στον τυπο που καυλωσε τις προαλλες με τα βυζια της.
Ααααα μπράβο πες τα μόνο κουλτούρα είναι η γαμιολαΟ Μπαμπης μαγειρευει...εσυ ρε κοντοτσουλι τι σκατα κανεις και κρινεις την αλλη;
Εγώ ήμουν τυπε ΦχαριστωΤυποι διερρευσε γυμνη φωτογραφια της Μουμιας....αφιερωμενη στον τυπο που καυλωσε τις προαλλες με τα βυζια της.
εσυ τι λες εδω η ασημη εκανε το ονομα της ανχελιτα λες και το ονομα θα της εφτιαχνε την καριερα,αλλα οκ για τσοντα καλο ειναι το ονομα.Η καβλιτα τέρμα ηλίθια και κομπλεξικη ! Πιστεύει ότι είναι σπουδαία...
Οταν την ελεγα Μπαμπη καποια ζωα δεν με πιστευανε...τωρα θα με πιστεψουν ευτυχως και τα ζωα!Κομμώσεις ο Μπάμπης, είπε ο Μπάμπης...
σε διαβαζει.ΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΤΩΡΑ;ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!!!
Λες τυπε ο Μπιγκ Πισωγλεντερ να ειναι μελος στο σαι και να της το σφυριξε απο το κωλο;σε διαβαζει.
ΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΤΩΡΑ;ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!!!
ο λιανος διαβαζει επιβεβαιωμενο. κατσε οταν βγει το κρητικοπουλο θα σου κανει πεσιματικη.Λες τυπε ο Μπιγκ Πισωγλεντερ να ειναι μελος στο σαι και να της το σφυριξε απο το κωλο;