You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Big black cock
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pistolxxl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 353K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
arxidakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 491
Οταν μιλαμε για πολυ μεγαλο μεγεθος ισως τελικα τα προβληματα ειναι περισσοτερα.. Οι πουτανες σιγουρα δυσανασχετουν ποσο μαλλον για πρωκτικο ουτε κουβεντα.Οι γκομενες και ενιοτε γυναικες σιγουρα θα δηλωνουν πονο και μουρμουρα μετα απο λιγο.Οσο μεγαλωνεις δε οι καλες στυσεις με τετοιο μεγεθος γινονται πολυ δυσκολες....Οποτε παιδια μονο στις ταινιες ισχυουν ολα τα αλλα
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
ενας φιλος ρωταει το ονοματακι του μουνετου αν το ξερει κανενας;
YourGeekGuy
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2022
- Like
- 362
- Πόντοι
- 20
Ξέρεις ποιο είναι ολόκληρο το βίντεο? Το έψαχνα και παλιά αλλά δεν μπόρεσα να το βρω.
YourGeekGuy
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2022
- Like
- 362
- Πόντοι
- 20
Θεωρώ ότι ισχύουν και στη πραγματικότητα αλλά στις νεαρές ηλικίες. Οι γκομενες καυλωνουν εγκεφαλικά όταν βλέπουν τέτοιο καυλι. Τους τρεχουν τα σάλια και λένε θέλω να την φάω για να με ανοίξει, να δοκιμάσω τέτοιο καυλι και για να έχω να λέω ότι καταφέρνω και πηδαω ένα τέτοιο. Μετά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Αυτές που το αντέχουν και το γουστάρουν και γουστάρουν αυτό το αίσθημα του "γεμίσματος" που μετά όταν μεγαλώσουν ψάχνουν κυρίως τέτοιες πουτσες για να τις πηδανε κοινός λέγονται size queen. Και οι υπόλοιπες που λένε ότι πονάει και δεν μου άρεσε. Όσο για το να δώσουν κωλο είναι ανάλογα τη γυναίκα και πως θα την πείσει ο καθένας.Οταν μιλαμε για πολυ μεγαλο μεγεθος ισως τελικα τα προβληματα ειναι περισσοτερα.. Οι πουτανες σιγουρα δυσανασχετουν ποσο μαλλον για πρωκτικο ουτε κουβεντα.Οι γκομενες και ενιοτε γυναικες σιγουρα θα δηλωνουν πονο και μουρμουρα μετα απο λιγο.Οσο μεγαλωνεις δε οι καλες στυσεις με τετοιο μεγεθος γινονται πολυ δυσκολες....Οποτε παιδια μονο στις ταινιες ισχυουν ολα τα αλλα