Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Δεν θυμάμαι το όνομα της πλατείας, στο στενό με το καταρέων νεοκλασσικό και το περίπτερο απέναντι.
Δεν θυμάμαι το όνομα της πλατείας, στο στενό με το καταρέων νεοκλασσικό και το περίπτερο απέναντι.
Ανοικτό είναι το Αιγυπτιακόν. Αν θες Κεμπαπ πηγαίνεις στο παλιό μαγαζί (Κατεβαίνεις στο τέρμα του τρόλλευ 21 - Πλατεία Αγίου Νικολαόυ στην Νίκαια, κάνεις δεξιά κάτω και βρίσκεις Τσαλδάρη, περνάς το Δημαρχείο Νίκαιας που το βρίσκεις στο αριστερό σου χέρι και δύο στενά παρακάτω στην γωνία δεξιά - τσαλδάρη και Αλατσάτων είναι το παλιό μαγαζί)Οκ συναγωνιστή, κατάλαβα που λες. Θενκς για την πληροφορία. Λες να είναι ανοιχτό απόψε;
ρε παιδιά, για εμάς του vegetarian καμία πρόταση?
Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για το αδελφάκι "Μπαιρακτάρη" στην ΑΣΣΟΕ (Το έχει ο αδελφός αυτού που έχει το μαγαζί στο μοναστηράκι), αλλά δεν έχει τύχει να πάω εκεί ποτέ.
Ο Σαββας ειναι αρμενης γιαυτο και η σημαια της αρμενιας στο μαγαζι.Φερνει ωραια γκομενακια απο την πατριδα του για να
δουλεψουν στο μαγαζι.Αυτα τα χαρουμενα μελαγχροινα με τις μεγαλες μυτες και τους ξεγυρισμενους κωλους.Καλο οφθαμολουτρο.
Ο Μπαιρακταρης εχει μπλεξει με τους κομπλεξικους πολιτικαντηδες γιαυτο μου ειναι σιχαμενος.
Εγω δεν τρωω κεμπαπ καθοτι ευρω-πεος