Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τα καλυτερα της καλυτερης δεκαετιας Ψηφιστε κυριοι
Είναι πολλές ακόμα που δεν έβαλες και αξίζουν.
θα εβαζα και το full metal jacket αλλα μονο τα πρωτα σαραντα λεπτα μου αρεσουνε με αυτο τον τυπα
Πολύ δράμα η ταινία..Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα στις ΗΠΑ όταν ήταν η στράτευση υποχρεωτική..Πόσο λυπήθηκα το φουκαρά το χοντρούλη που τον τρέλανε ο πούστης ο αρχιλοχίας.
Αν τα είχαν υπόψιν τος αυτά τα μαμώθρεφτα τα ελληνόπουλα δεν θα κλαίγονταν για το στρατό μας..Πόσο εν τω μεταξύ μου ανάβαν τα λαμπάκια όταν άκουγα κάτι μαλάκες επειιδή ήταν στον 7ο μήνα του 9μηνου να λένε ότι είναι παλιοί και ότι τους στάξαν..Είχα φάει μια 5άρα φυλακή όταν άνοιξα τη μύτη ενός τέτοιου μαλάκα που με είπε πουστόνεο και έγινε όλος ο θάλαμος πουτάνα
Το να πας πεζοναυτης δεν ητανε υποχρεωτικο τοτε νομιζω...Το λεει και στην αρχη της ταινιας οτι πηγαινανε στο σωμα οσοι θελανε να το παιξουνε ηρωες και οι τρελοι...Και αυτοι με 8μηνη εκπαιδευση πηγαινανε στο βιετναμ τυπε ασε που συγκριτικα με τις ελληνικες καταδρομες των 60ς ειναι φλωριες οσα δειχνει η ταινια
μονο μια σκηνη μου εχει στο μυαλοθα εβαζα και το full metal jacket αλλα μονο τα πρωτα σαραντα λεπτα μου αρεσουνε με αυτο τον τυπα
μονο μια σκηνη μου εχει στο μυαλο
This is my rifle.
There are many like it, but this one is MINE.
My rifle is my best friend. It is my life.
I must master it as I must master my life.
My rifle without me is useless. Without my rifle, I am useless.
I must fire my rifle true.
I must shoot straighter than my enemy who is trying to kill me.
I must shoot him before he shoots me. I will...
Before God I swear this creed.
My rifle and myself are the defenders of my country.
We are the masters of our enemy.
We are the saviors of my life.
So be it, until there is no enemy, but PEACE.
Τραγικό..Της ανωμαλίας.Πλύση εγκεφάλου μέχρι θανάτου και παράνοια..Τέτοιες όμως μαλακίες στρατόκαβλων δεν έκαναν και τους ικανότερους στρατιώτες.Ο ικανός στρατιώτης θέλει σωστό κίνητρο.Όχι βία και τρέλα
τσαμπα το καουμποιλικι....ο ενας πηγε στο βιετναμ στεκοταν ορθιος ακαλυπτος με ελευθερο σκοπευτη να παραφυλαει και τον εφαγαν...."δολοφονικες μηχανες" του κωλου... χωρις την αεροπορικη καλυψη θα ειχανε δεκαπλασια θυματα....
τυπε μου ο στρατιωτης για να πειθαρχησει,να μην σκεφτεται τπτ απολυτως,και εν τελει οταν χρειαστει να σκοτωσει να το κανει χωρις δευτερη σκεψη πλυση εγκεφαλου θελει,οχι κινητρο.(Off topik μιας και ξεφυγαμε)Τραγικό..Της ανωμαλίας.Πλύση εγκεφάλου μέχρι θανάτου και παράνοια..Τέτοιες όμως μαλακίες στρατόκαβλων δεν έκαναν και τους ικανότερους στρατιώτες.Ο ικανός στρατιώτης θέλει σωστό κίνητρο.Όχι βία και τρέλα