Νέα

Beam me up Scotty

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νέο θέμα για τα κινηματογραφικά ανοίγω.Αναφέρομαι στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έχουν βγει από καταβολής κινηματογράφου κ των οποίων είμαι μεγάλος φαν.
Δεν έχω χασει καμμία σχεδόν.
Στο θρεντ αυτό θα λέεμ απόψεις κ κριτικές για ταινίες επιστημονικής φαντασίας νέες κ παλιές,θα αναφέρουμε ρετρο ταινίες και θα κάνουμε διάφορα ανάλογα κουιζάκια.
Επίσης το ανέβασμα φώτο από παλιές τιανίες επιστ.φαντασίας εννοείται ότι είναι βέβαιο και αναμενόμενο.Περιμένω τους απανταχού φαντασιοπληκτους φαν σαν κ μένα να συμμετάσχουν.

Η φράση που χρησιμοποίησα ως τίτλο του εν λόγω θρετν έχει να κάνει με μια από τις ιστορικότερες φράσεις του κινηματογράφου κ δη των ταινιών επιστημονικής φαντασίας κ που την έλεγε ο Κάπτεν Κερκ στον μηχανικό του Σκώττυ(που τον ενσάρκωνε ο ηθοποιός Duhan o oποίος πέθανε πέρσι) προκειμένου να τον διακτινίσει.

BIMB ME UP SCOTTY

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ακούγεται ότι θα βγει νέα ταινία της σειράς STAR TREK όπου θα έχει θέμα την γνωριμία των παλιών ηρώων της σειράς Σποκ κ Κάπτεν Κερκ στην Ακαδημία κ τα πρώτα τους ταξίδια.Μόλις έμαθε το νέο ο Ματ Ντέιμον ζήτησε να πρωταγωνιστήσει αλλά απορρίφθηκε γιατί θεωρήθηκε ιδιαιτερα μεγάλος για τον εν λόγω ρόλο.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα κι από μένα !
Καλή ιδέα...αλλά το σωστό είναι :
BEAM ME UP SCOTTY

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν το βλέπει ας το διορθώσει κάποιος mod.Δεν το θυμόμουν καλά.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μπορείς ο ίδιος, αφού εσύ άνοιξες το θρεντ....
Το μυαλό μου στην αρχή πήγε σε Scotty - bimbo !

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ενα αξέχαστο δίδυμο.
Η σκηνή είναι από την ταινία της σειράς Σταρ Τρεκ:η οργή του Καάν.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Dark για πες μου,
Θέλεις να ασχολείται το παρόν θρεντ με σειρές τύπου Σταρ τρεκ ή γενικότερα με επ. φαντασίας.
Έχω τελευταία κάτι προβληματισμούς  :think: :think: :think: :think:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γενικά.Απλά με την εν λόγω σειρά έχω κόλλημα.
STAR WARS,ALLIEN,BABYLON 5 είναι μερικά ακόμα από τα αγπαημένα μου.

Το Allien-ο επιβάτης του διαστήματος απότελεί ταινία-σταθμό στον εν λόγω χώρο κ μια από τις καλύτερε ταινίες όλων των εποχών.

Και βέβαια μην ξεχνάμε την απόλυτη ταινία το θρυλικό μπλοκμπάστερ LORD OF THE RINGS-ίσως ότι πιο ολοκληρωμένο έχει βγάλει ποτέ το σινεμά.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Είμαι κι εγώ μεγάλος fan των ταινιών si-fi...

Ας ξεκινήσω λοιπόν με μερικές φώτος από το STAR TREK

Συνημμένα

• ENTERPRISE.JPG
    ENTERPRISE.JPG
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 40
  • ENTERPRISE_EARTH.JPG
    ENTERPRISE_EARTH.JPG
    25,3 KB · Εμφανίσεις: 41
  • ENTERPRISE_GALAXY.JPG
    ENTERPRISE_GALAXY.JPG
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 38
  • ENTERPRISE_ORBIT.JPG
    ENTERPRISE_ORBIT.JPG
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 39
  • ENTERPRISE_PLANS.JPG
    ENTERPRISE_PLANS.JPG
    44,3 KB · Εμφανίσεις: 40

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Μερικές ακόμα φώτος από τα σχέδια και το πλήρωμα του θρυλικού ENTERPRISE

Συνημμένα

• ENTERPRISE_PLAN.JPG
    ENTERPRISE_PLAN.JPG
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 42
  • ENTERPRISE_CRUE.JPG
    ENTERPRISE_CRUE.JPG
    36,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • ENTERPRISE_CRUE2.JPG
    ENTERPRISE_CRUE2.JPG
    38,3 KB · Εμφανίσεις: 42
  • ENTERPRISE_CRUE3.JPG
    ENTERPRISE_CRUE3.JPG
    32 KB · Εμφανίσεις: 32
  • ENTERPRISE_CRUE4.JPG
    ENTERPRISE_CRUE4.JPG
    30,7 KB · Εμφανίσεις: 42

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Έχουμε και λέμε λοιπόν..............
Απο την μια τα διάφορα πρακτορία ειδήσεων εδώ και δυο χρόνια, περίπου, δεν έχουν σταματήσει να αναμοχλεύουν το θέμα της γρίπης των πτηνών.
Το Χόλυγουντ, απο την άλλη, είτε ακολουθώντας την μόδα είτε θέλοντας να μας περάσει κάποιο μήνυμα ( :think: :think: :think: :think: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:) έχει αρχίσει εδώ και καιρό να βγάζει ταινίες με αυτό το θέμα. Ενδεικτικά αναφέρω μερικές
-12 Monkeys
-28 Days Later
-28 Weeks Later
-I am Legend
-The Invasion
-Ακόμα και το Mission Impossible 2, και συμπληρώστε όποια άλλη θυμάστε...

Όλες πάνω κάτω με έναν ιο ασχολούνται που εξαφανίζει την ανθρωπότητα απο την γη. Φυσικά αυτή είναι η δουλειά του Χόλυγουντ, που γνωρίζει πολύ καλά πως να εκμεταλλεύεται τον φόβο του ανθρώπου, αλλά δεν είναι κομματάκι παράξενο που τόσες ταινίες καταπιάνονται με αυτό το θέμα τελευταία?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γενικά.Απλά με την εν λόγω σειρά έχω κόλλημα.
STAR WARS,ALLIEN,BABYLON 5 είναι μερικά ακόμα από τα αγπαημένα μου.

Το Allien-ο επιβάτης του διαστήματος απότελεί ταινία-σταθμό στον εν λόγω χώρο κ μια από τις καλύτερε ταινίες όλων των εποχών.

Και βέβαια μην ξεχνάμε την απόλυτη ταινία το θρυλικό μπλοκμπάστερ LORD OF THE RINGS-ίσως ότι πιο ολοκληρωμένο έχει βγάλει ποτέ το σινεμά.

Το Star Wars δεν είναι ακριβώς ταινία "επιστημονικής φαντασίας"- μάλλον ταινία φαντασίας που εκτυλίσσεται στο διάστημα...

Το Lord of the Rings δεν έχει καμια σχέση με το θέμα όποτε προς τί η αναφορά του;

Τα Σταρ Τρεκ κατά την άποψή μου είναι όχι μόνο μια έξοχη σειρά/ ταινίες επισημονικής φαντασίας αλλά και μια εναλλακτική ματία στο μέλλον...
Από τους κινητήρες δίνης έως τη διακτίνιση και από τα φέιζερ έως τα cyborg, όλα βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα...Υπάρχει μάλιστα και βιβλίο για τη φυσική και την τεχνολογία στο Σταρ Τρεκ...

Ίσως το Σταρ Τρεκ να είναι το αντίστοιχο των έργων του Ιουλίου Βερν για την εποχή μας...

Για το Άλιεν θα συμφωνήσω...Λατρεμένη σειρά ταινιών...

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Mιας και πιάσαμε τα επιστημονικής φαντασίας...να θυμήσω με τη σειρά μου ένα παιχνίδι της κατηγορίας αυτής.
Έχει μείνει θρυλικό στους λάτρεις του είδους...για το ωραίο gameplay....την πάρα πολύ καλή εμπειρία πτησης στο διάστημα....με αληθινά dogfights και εκπλήρωση αποστωλών....με ολόκληρο σενάριο στην κάθε έκδοση ..... κινηματογραφικές σκηνές με αληθινούς ηθοποιούς.
Πρωταγωνιστής στο ρόλο του πιλότου ,(αρχικά στάδια του παιχνιδιού ) Christopher Blair, ο γνωστός Mark Hammil (έπαιζε τον Luke Skywalker στον Πόλεμμο των Άστρων).

Είχα λοιώσει με τις ώρες στο πισι...ατέλειωτα ξενύχτια για να το τερματίσω.

[size=12pt]Wing Commander[/size]

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Tα δύο καλύτερα της σειράς (κατά την ταπεινή μου άποψη).....Wing Commander III-The Heart of the Tiger, και το Wing Comander Prophecy.

Συνημμένα

• Wciii.jpg
    Wciii.jpg
    41,7 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 492px-WC_Prophecy_cover.jpg
    492px-WC_Prophecy_cover.jpg
    88,7 KB · Εμφανίσεις: 46

mickeymanos

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν παρακολουθεί κανείς Heroes, ο ηθοποιός που έπαιξε τον πατέρα του Hiro (προβλήθηκε πριν δυο βδομάδες νομίζω) ήταν ο Sulu από το original series!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom