ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Νομίζω ότι οι περισσότεροι έχετε διαβάσει τις ελλεηνιδίστικες ψωνισμένες παπαριές της συγκεκριμένης που μας θεωρεί μιάσματα της κοινωνίας και ότι γαμάμε πουτάνες γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή.
Λοιπόν..
Η συγκεκριμένη μόνη της μου είχε προτείνει να συναντηθούμε για να την "τσεκάρω" από εμφάνιση.
Της είπα ότι μπορώ να σκάσω μύτη σε όποια ευρωπαϊκή πόλη θέλει,απλά για να επιβεβαιωθεί ακόμη μια φορά ο νόμος του Λάκη.
Υποτίθεται ότι θα με συναντούσε Πράγα το Δεκέμβρη.
Μετά ανέβηκε Βερολίνο,ενώ της είχα πει ότι μένω Γερμανία,αλλά έκανε το κοτόπουλο.
Χθες το βράδυ,όταν για πολλοστή φορά την αποκάλεσα μπάζο,προθυμοποιήθηκε από μόνη της να μου στείλει φωτό.
Για να νιώσει πιο "ασφαλής',μου ζήτησε fb για να τη στείλει.
Έδωσα..
Για να νιώσει ακόμη πιο "ασφαλής",μου ζήτησε e-mail.
Έδωσα..
Της έδωσα μάλιστα και κάποια εχέγγυα για τη χρήση που μπορώ να κάνω με τις φωτογραφίες της.
Να μην τα πολυλογώ,δεν έστειλε ποτέ..
Δεν έχω πρόβλημα με την παρουσία γυναικείων μελών στο bou,ακόμη και μη εκδιδόμενων.
Πρόβλημα έχω με το συγκεκριμένο ΜΠΑΖΟ που μπαίνει εδώ μέσα με υφάκι και απευθύνεται στα μέλη λες και είμαστε τίποτα κοινωνικά απόβλητα.
Επίσης αυτό το ΜΠΑΖΟ,έχει τολμήσει να απαξιώσει εμφανισιακά call girl όπως η Βερόνικα και άλλες.
Τελικά πιστεύω ότι:
A.Πρόκειται για ψωνισμένο μπάζο attention whore.
Β.Είναι μουστακαλής νταλικιέρης που ψάχνει εδώ μέσα για γκωλικόν έρωτα.
Δείγμα από τις παπαριές που γράφει μπορείτε να βρείτε εδώ:
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=155492;sa=showPosts]https://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=155492;sa=showPosts[/url]
Η επιλογή είναι μία..
Λοιπόν..
Η συγκεκριμένη μόνη της μου είχε προτείνει να συναντηθούμε για να την "τσεκάρω" από εμφάνιση.
Της είπα ότι μπορώ να σκάσω μύτη σε όποια ευρωπαϊκή πόλη θέλει,απλά για να επιβεβαιωθεί ακόμη μια φορά ο νόμος του Λάκη.
Υποτίθεται ότι θα με συναντούσε Πράγα το Δεκέμβρη.
Μετά ανέβηκε Βερολίνο,ενώ της είχα πει ότι μένω Γερμανία,αλλά έκανε το κοτόπουλο.
Χθες το βράδυ,όταν για πολλοστή φορά την αποκάλεσα μπάζο,προθυμοποιήθηκε από μόνη της να μου στείλει φωτό.
Για να νιώσει πιο "ασφαλής',μου ζήτησε fb για να τη στείλει.
Έδωσα..
Για να νιώσει ακόμη πιο "ασφαλής",μου ζήτησε e-mail.
Έδωσα..
Της έδωσα μάλιστα και κάποια εχέγγυα για τη χρήση που μπορώ να κάνω με τις φωτογραφίες της.
Να μην τα πολυλογώ,δεν έστειλε ποτέ..
Δεν έχω πρόβλημα με την παρουσία γυναικείων μελών στο bou,ακόμη και μη εκδιδόμενων.
Πρόβλημα έχω με το συγκεκριμένο ΜΠΑΖΟ που μπαίνει εδώ μέσα με υφάκι και απευθύνεται στα μέλη λες και είμαστε τίποτα κοινωνικά απόβλητα.
Επίσης αυτό το ΜΠΑΖΟ,έχει τολμήσει να απαξιώσει εμφανισιακά call girl όπως η Βερόνικα και άλλες.
Τελικά πιστεύω ότι:
A.Πρόκειται για ψωνισμένο μπάζο attention whore.
Β.Είναι μουστακαλής νταλικιέρης που ψάχνει εδώ μέσα για γκωλικόν έρωτα.
Δείγμα από τις παπαριές που γράφει μπορείτε να βρείτε εδώ:
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=155492;sa=showPosts]https://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=155492;sa=showPosts[/url]
Η επιλογή είναι μία..