majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
λετε να παντρευτουνε Ελληνες??
ν'αφησουν τα λουσα δηλαδη και να πλενουν τα σωβρακα του πρωην αγαπουλη και νυν συζηγου? δε νομιζω ρε συ φιλε..
Ε καποια στιγμή συμβιβάζονται και αυτές ρε συ.....άλλωστε ομιλούμε πάντα για γυναίκες,οπότε αργά ή γρήγορα θα χτυπήσει το περιβόητο ρολοϊ που θα την ξυπνά για να κάνει οικογένεια και τότε αλλάζουν κάποια πράγματαν'αφησουν τα λουσα δηλαδη και να πλενουν τα σωβρακα του πρωην αγαπουλη και νυν συζηγου? δε νομιζω ρε συ φιλε..
Εσύ τι λες να κάνουν μετά τα 35 - 40 και πολλά λέω;;;
δεν ξερω τι θα κανουνε. παντως κατα μεγαλο ποσοστο δεν θα κανουν φυσιολογικη οικογενεια. ειναι πολυ καλομαθημενες γι' αυτο.
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό.
Υπάρχουν και ζωντανά παραδείγματα.
τελος παντων, αποψη μου ειναι χωρις να εχω καποιο παραδειγμα. εξαλλου στη σημερινη εποχη ειναι πολυ δυσκολο να κανεις νορμαλ οικογενεια με "φυσιολογικη" γυναικα, ποσο μαλλον με πρωην stripper.
τελος παντων, αποψη μου ειναι χωρις να εχω καποιο παραδειγμα. εξαλλου στη σημερινη εποχη ειναι πολυ δυσκολο να κανεις νορμαλ οικογενεια με "φυσιολογικη" γυναικα, ποσο μαλλον με πρωην stripper.
Φυσιολογικές είναι όλες.
Απλά για να γίνει οικογένεια χρειάζονται δύο που να αποδέχονται να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.
καλά και συ το παράχεσες........
Αλλο κόκα κόλα ζίροου και άλλο κόκα τσέρι.......
Α ... ΟΚ !το αναψυκτικο ρε ασχετε....
λετε να παιξει επισκεψη σημερα??
λεω να παμε μπας κ δουμε κανενα ωραιο κωλο...!!τι λες?να σε περιμενω στις 12 στην καντινα πριν απο το γκολντ??